LEGIJA93
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Yes I' m![]()
E zanima me jel si na testu iz mate imao zadatke iz istih oblasti koje su bile na testu 2010?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yes I' m![]()
E zanima me jel si na testu iz mate imao zadatke iz istih oblasti koje su bile na testu 2010?![]()
Sta te zanima?Jel ima ovde neko ko je polagao prijemni prosle godine?
K'o sto kolega kazedap' , i nemojte misliti da su zadaci laki . "ne postoji lak zadatak" , ...
moje misljenje: pripremam se za FON i kada sam video zadatke sa prijemnog na VA izgledali su mi laksi. Sto i jesu, ali je for akodnjih sto su naizgled laki i pogresis na sitnicama, a oni naravno kroje resenja po greskama na tim sitnicama tako da mozete ako ste brzopleti lako da se zeznete. Znaci svake godine su slicne zadaci?K'o sto kolega kaze![]()
Igra veliku uglogu za one koji mogu da izdrze te fizicke napore...Moje misljenje je da mozes sat vremena izdvojiti za neku fizicku aktivnost dnevno samo ako ti to hoces i imas volje a sto kazes uslovi su odlicni imas sve bukvalno pitanje je samo hoces ili neces,slazem se da imas obaveza mnogo ucenje pa te neko drka da radis nesto peto pa oces da izadjes negde ovo ono nbtno...ali sve je stvar volje.Ja sam napisao to sto sam napisao kako bi svatili da na prijemnom ne igra veliku ulogu fizicka spremnost a da se ne lazemo 65% misli da ako je jak ko bik da ce proci :?na prijemnom fizička spremnost igra veoma malu ulogu. ali zato na akademiji igra veliku. nažalost većina kadeta nisu sportski tipovi ljudi i ima ih čak vrlo gojaznih. Nisu ni oni sami krivi, znam i sam koliko nisam mogao da nađem vremena da se bavim nekim sportom. Tehnički uslovi za sport su dobri, ali realno teško možeš da ih iskoristiš. Nikad u životu nisi imao salu za fudbal, bazen, borilačku, gimnastičku, atlet stazu, terene za fudbal... da su ko tvoji, tj da možeš kad oćeš da igraš, pritom štošta od toga je ganc novo a ostalo je u najmanju ruku pristojno. Jedino je što zaista teško imaš kad, još ako si i ti upao u horsku četu, kako sam je ja zvao. Fizičko imaš dvaput nedeljno zaredom, npr pon uto, i to nije dovoljno za održavanje fizičke spremnosti, ponajmanje borbene gotovosti o kojoj smo valjda samo nas 3jica vodili računa. Fizičko nije lako položiti, puno kadeta duguje taj predmet, predaju ga uglavnom civili i ima i nekih iskompleksiranih likova koji misle da je DIF sveti gral obrazovanja i neće ti dozvoliti da prođeš dok god ne zadovoljiš normu sve i da sekire padaju. Ali ok, bar čovek hoće pošteno da zaradi svoj hleb. To fizičko imaš u sklopu ostalih časova kao i u školi, pa je često nezgodno npr plivati pa posle opet u čizme i sve pa na drugi čas...
Drugačije bi ja to sve organizovao, al kad mene nisu pitali...
Foxbat, дај препричај нам мало како је било прошле године![]()
Jel` bi mogao onda ovde da objavis link,ako ti nije problem?![]()
А је л' може неко да напише како је на лекарском прегледу, шда, где, како и слично ?![]()
e to vec pitaj znaci njegaja nisam stigao dotle
![]()
Ja da,mislim konkurisem...
Samo mi nije jasno da li je ono ozbiljno da zakidaju Vojvodinu?
Toooooo bre brate, prasinaris svaki danZato upišeš pešadiju, i svaki dan na fudbal
Foxbat tebra bolje da uopste nisam stigo DOTLE , ne bih se razocarao ....
duca_triangla :znass ono dobijes poziv da se nacrtas na akademiji tad i tad ,kazu ti sta da poneses sa sobom ,koliko dana ostajes itd ... te veceri na akademiji ti kao objasne pravila ,sta ,gde ,kako ..u medjuvremenu odes na veceru .... budis se ujutru (mada ja nisam ni spavao...) ,posle dorucka vas postroje , odrze mala predavanja o pregledima (o tom' s'a vas ceka) .. onda krenete .... mi pozvani za VV tog dana smo popadali samo tako , ovi ostali za MUO,VEI.......... suu bas dobro prolazili ... grupno od njih 25 padnu tek 2,3,4 ... i takooooo
e samo da vas pitam da li je kasno da se pocne sada priprema matematike ako sam ima 2 god u medicinskoj skoli ali imao sam 5i nemojte da me iskulirate -.-
![]()