duca_triangla
Obećava
- Poruka
- 68
Jel ti ovde vidis neke komentare koje ja ne ili pricas sama sa sobom? xD
Хахахахаах, LEGIJA93 репутација за ово

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti ovde vidis neke komentare koje ja ne ili pricas sama sa sobom? xD
Ako imas srpsko drzavljanstvo, mozes, a ako nemas upisi bosansku VA-u, ili probaj da dobijes srpsko drzavljanstvo, ali za to ce ti trebati najmanje dve godine cak i vise![]()
kad li ce konkurs?Vrv ove nedelje...e jel zna neko mozda ovo,u potrebnim dokumentima za konkurs potrebna je i neka svojerucna izjava da kandidat nije u bracnoj zajednici,naglasavam SVOJERUCNA,medjutim meni su u vojnom odseku rekli da je to neka potvrda koju treba da izvadim kod maticara.Nakon cega sam otisao kod maticara koji mi je rekao da se to ne izdaje za te potrebe a i lepo pise svojerucna...ako moze neko ko je vec konkurisao da mi kaze nesto u vezi s tim,jel da jurim to od maticara ili da pisem ,,svojerucno" ? Hvala unapred
kad li ce konkurs?Vrv ove nedelje...e jel zna neko mozda ovo,u potrebnim dokumentima za konkurs potrebna je i neka svojerucna izjava da kandidat nije u bracnoj zajednici,naglasavam SVOJERUCNA,medjutim meni su u vojnom odseku rekli da je to neka potvrda koju treba da izvadim kod maticara.Nakon cega sam otisao kod maticara koji mi je rekao da se to ne izdaje za te potrebe a i lepo pise svojerucna...ako moze neko ko je vec konkurisao da mi kaze nesto u vezi s tim,jel da jurim to od maticara ili da pisem ,,svojerucno" ? Hvala unapred
Je li se gleda prosek iz skole ( posto se na KPA ne gleda) ? Ako se gleda sanse su mi umanjene,(prosecno vrlodobar oko 3,8)pogotovu posle ove serije na RTS-u (koja nema veze sa vezom),gde ce krenuti horda nalozenih ljudi ...
Гледа сеМислим да се и на КПА гледа...
Jeli mi moze neko reci sta sve treba da se prilozi za upis....posto sam Bosanac pa nznm sta treba i dali imam neke sanse da upisem VA u Beogradu?
Kada sam ja konkurisao prosle godine izadio sam to u opstini kod maticara. Imeni su rekli da to ne treba pa su mi na kraju napisali da taj i taj nikad nije sklopio gradjanski brakkad li ce konkurs?Vrv ove nedelje...e jel zna neko mozda ovo,u potrebnim dokumentima za konkurs potrebna je i neka svojerucna izjava da kandidat nije u bracnoj zajednici,naglasavam SVOJERUCNA,medjutim meni su u vojnom odseku rekli da je to neka potvrda koju treba da izvadim kod maticara.Nakon cega sam otisao kod maticara koji mi je rekao da se to ne izdaje za te potrebe a i lepo pise svojerucna...ako moze neko ko je vec konkurisao da mi kaze nesto u vezi s tim,jel da jurim to od maticara ili da pisem ,,svojerucno" ? Hvala unapred
Ne mogu to da vide iz MKR, sto jednostavno ne sacekate konkurs, videte sta tacno treba i onda sve odjednom skupite ni za sta vam ne treba duze od nedelju dana!sad sam bas kontaktirao i vojnu akademiju i oni kazu lepo napises svojom rukom izjavu recice ti u vojnom odseku...a i iz izvoda mat.knjige rodjenih mogu to da vide...svejedno Hvala moracu i ja to da pojurim
To samo ako ih posalje njihovo Ministarstvo odbrane, tako rade sve zamlje koje nemaju vojno skolstvo!Inace cuo sam da su primali neke iz Crne Gore,raspitaj se...
Je li se gleda prosek iz skole ( posto se na KPA ne gleda) ? Ako se gleda sanse su mi umanjene,(prosecno vrlodobar oko 3,8)pogotovu posle ove serije na RTS-u (koja nema veze sa vezom),gde ce krenuti horda nalozenih ljudi ...