Vojna akademija?

da, bilo bi onda kada bi tamo dolazili Samo oni koji to zaista zele, i trude se da to postignu. nikada necu razumeti ono profesore ne znam nista dajte mi jedan, ima sutra kolokvijum on sedi i gleda tv i vice je8iga. hoces i u ratu da kazes je8iga? valjda treba imati neko postovanje prema sebi, a ne tako prihvatiti poraz i slegnuti ramenima. to je opsti problem ucenika u srbiji. u skoli niko nista realno ne uci, na fakultetima isto tako. gradivo je problem samo 10% a 90% je nerad ucenika i studenata. ne razumeju odgovornost, a u vojsci dobices mnogo vise odgovornosti nego sto ti sleduje, i svoju i svih onih iznad njih. sve se slije na tebe jer tu nema demokratije vec autokratije. ko je bio u gradjanskom ratu u jugoslaviji, zna koliko znaci vojnicka izgradjenost i Disciplina(nisam ja naravno, ali cujem i podudara se sa mojim misljenjem). bilo bi mnogo manje zrtava na svim stranama, zverstava i razaranja, da ne kazem da nebi ni bilo rata, da se nisu pijanice, kriminalci sa stadiona i ostali slicni dohvatili oruzja. a ovi su vec alkoholicari usred mirnodopskih uslova, i sutra treba nekoga jelte da sprece da pljacka siluje i ubija, a poroci i sveprisutni sovinizam, nacionalizam cak i fasizam, se tolerisu. bitno je koliko glasno vices srbija, i to je to. a po istoj srbiji bacas smece, razbijas gradove, razvaljujes drzavnu imovinu i vandalises po njenim kasarnama. ali da, srbija! i sve ok.

E svaka mu je ka' u Njegosa ;) Sve sto covek prica je tacno, meni su rekli da je na VA raspad sistema. ;) :dash:

kad vidite kadetkinje :lol:
sig,ovo od tebe nije niko ocekivao..:D..
ajde molim te daj preporuku za zbirku iz mat,krenuo sam da vezbam sa masinskog fakulteta,al neko kaze da nije dobra ta..
i jos jedno pitanje,EI-znam da je najtezi smer i sve to,vec si mi reko,al s obzirom da mi mat stvarno dobro ide,fizika tu i tamo,sta mislis dal bi mi tolko bilo tesko..posto stvarno ne znam koi bi drugi smer upisao sam EI..hvala unapred

Odavno me nije, bilo. Jedva stigoh sve da iscitam od marta meseca prosle godine. I vidim sta ima novo...
Sig nije na VA, najurili ga....
Sig, nemoj toliko protiv VA, uhapsice te...:bye:
ne znaju gde zivim :lol:

sig,ovo od tebe nije niko ocekivao..:D..
ajde molim te daj preporuku za zbirku iz mat,krenuo sam da vezbam sa masinskog fakulteta,al neko kaze da nije dobra ta..
i jos jedno pitanje,EI-znam da je najtezi smer i sve to,vec si mi reko,al s obzirom da mi mat stvarno dobro ide,fizika tu i tamo,sta mislis dal bi mi tolko bilo tesko..posto stvarno ne znam koi bi drugi smer upisao sam EI..hvala unapred
sto se tice zbirki moze ta, radi te zadatke kakvi su na sajtu.
ali ako kazes da ti mata stvarno dobro ide, onda bi bilo greota da odes na va, iskreno. tamo se neke nauke neces nagledati nije uopste tesko kao civilni fax. jer koliko je tesko toliko i vredi. jos na vei se cela firma zeza kao mi smo inzenjeri ne moramo mi da budemo vojnici... i onda nit imas vojno nit je neka nauka... ako vec sebe vidis jedino u el. moja preporuka je civilni, a posle toga idi u ShRO i budi potporucnik

Ja bih volela da upisem Vojnu ove godine, pa me zanima je l' moze neka devojka da mi kaze svoja iskustva???Mnogo bi mi znacilo...Sto se tice upisa da li mnogo proveravaju familiju i sve to i je l' to utice?Cula sam i da od 21h nema mrdanja, i je l' je tako i prekovikenda...? I preko leta, je l' se ide na teren ili mozemo kuci...?I oko smerova ako moze neko da mi kaze..

Back