gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
medo sidji dole u BIBLIOTEKU u kojoj niko ne cita knjige vec sedi na netu,
pa odatle
pa odatle

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sig je zaboravio odakle je , pusti ga@SIG
e da li jos uvek postoji pored matematike i onaj mesani test sa 400 pitanja, a od tih 400 dobijes 25 na prijemnom???
sig je zaboravio odakle je , pusti ga
Ne postojiImas 4,5 testova intaligencije i psiho forme , fazon sta bi ti uradio u kojoj situaciji tj. slazes se ili ne sa tim bla bla ...
obojica su musko, a vi vidite gde to hocete da dodjeteMEDOOOOOO :*
da, bilo bi onda kada bi tamo dolazili Samo oni koji to zaista zele, i trude se da to postignu. nikada necu razumeti ono profesore ne znam nista dajte mi jedan, ima sutra kolokvijum on sedi i gleda tv i vice je8iga. hoces i u ratu da kazes je8iga? valjda treba imati neko postovanje prema sebi, a ne tako prihvatiti poraz i slegnuti ramenima. to je opsti problem ucenika u srbiji. u skoli niko nista realno ne uci, na fakultetima isto tako. gradivo je problem samo 10% a 90% je nerad ucenika i studenata. ne razumeju odgovornost, a u vojsci dobices mnogo vise odgovornosti nego sto ti sleduje, i svoju i svih onih iznad njih. sve se slije na tebe jer tu nema demokratije vec autokratije. ko je bio u gradjanskom ratu u jugoslaviji, zna koliko znaci vojnicka izgradjenost i Disciplina(nisam ja naravno, ali cujem i podudara se sa mojim misljenjem). bilo bi mnogo manje zrtava na svim stranama, zverstava i razaranja, da ne kazem da nebi ni bilo rata, da se nisu pijanice, kriminalci sa stadiona i ostali slicni dohvatili oruzja. a ovi su vec alkoholicari usred mirnodopskih uslova, i sutra treba nekoga jelte da sprece da pljacka siluje i ubija, a poroci i sveprisutni sovinizam, nacionalizam cak i fasizam, se tolerisu. bitno je koliko glasno vices srbija, i to je to. a po istoj srbiji bacas smece, razbijas gradove, razvaljujes drzavnu imovinu i vandalises po njenim kasarnama. ali da, srbija! i sve ok.
kad vidite kadetkinjeda, to vam nismo rekli... propederisacete se...
![]()
9.324,00 dinJel ima ona stipendija?
xaxaaxa sta sve mozemo s tom kintom sig ? .. kupimo novu tresu,pa je setamo po bg-u ....9.324,00 din
da je pola pojedes pola ustekas, kao sig.xaxaaxa sta sve mozemo s tom kintom sig ? .. kupimo novu tresu,pa je setamo po bg-u ....![]()
![]()
ili ipak stek
![]()
9.324,00 din
nema potrebe, realno. a i veruj mi da ne sto ne dobijaju od kuce vec i salju kuci. jer ima ljudi koji su to videli samo na digitronuA dobices sigurno nesto i od kuce, tako da racunaj bar 15k da imas, potrosis 7-8 i imas jos toliko![]()
![]()
nema potrebe, realno. a i veruj mi da ne sto ne dobijaju od kuce vec i salju kuci. jer ima ljudi koji su to videli samo na digitronu
sig,ovo od tebe nije niko ocekivao..kad vidite kadetkinje![]()
ne znaju gde zivimOdavno me nije, bilo. Jedva stigoh sve da iscitam od marta meseca prosle godine. I vidim sta ima novo...
Sig nije na VA, najurili ga....
Sig, nemoj toliko protiv VA, uhapsice te...![]()
sto se tice zbirki moze ta, radi te zadatke kakvi su na sajtu.sig,ovo od tebe nije niko ocekivao....
ajde molim te daj preporuku za zbirku iz mat,krenuo sam da vezbam sa masinskog fakulteta,al neko kaze da nije dobra ta..
i jos jedno pitanje,EI-znam da je najtezi smer i sve to,vec si mi reko,al s obzirom da mi mat stvarno dobro ide,fizika tu i tamo,sta mislis dal bi mi tolko bilo tesko..posto stvarno ne znam koi bi drugi smer upisao sam EI..hvala unapred