Koju zbirku imate za pripremu? Jel moze matematiskop?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono sto ti se kaze...A sto zelite da upisete VA? Evo ja to hocu jer nemam pare za drugo a i ono siguran posao....
A i sta se radi posle zavrsetka VA?
Ja sam nov ovde pa cu mozda zvucati i smesno, ali moram pitati nekoga ko zna.
E sad ja zavrsavam 4 godinu i privlaci me ova Vojna akademija. Pa sada moja pitanja:
Da li postoje neke zbirke iz kojih se uci za prijemni?
Da li je stvarno tako tesko upasti tamo?
Da li mozemo izaci kad zelimo ili izlazimo prema zaslugama itd.?
Vidim da kazu da bez minimalne 4 iz matematike nema sanse,ali na njihovom sajtu se to nigde ni ne pominje. Pise samo da ne sme biti negativna ocena na polugodistu cetvrtog razreda. To nemam,ali iz matematike redovno dvojka ili trojka,ali to nije problem s obzirom da mi na kontrolnom dobijamo zadatke skoro pa sa republickog takmicenja i sta da kazem kad je profesorica koja je predavala jednom liku iz te skole 4 godine za redom bio prvak iz matematike na republickom takmicenju. Fazon je sto je kod nje 2 kao 5. Ja sam sasvim siguran da moja 2 vredi vise od necije petice. Mada znam da njih ta prica ne interesuje,ali da li uopste moze konkurisati sa dvojkom ili trojkom?
Sad nzm, jednostavno sinula mi je ta ideja da upisem ovo,a ne znam koliko je to pametno. Ili ako ima bilo koji drugi predlog za fax bio bih mu zahvalan,a mada ovo me je privuklo vise od npr ekonomije,prava itd...![]()
Pa bliže nam je u Lađevce za dan eskadrile...![]()
e Ljudi,imao sam keca iz mate na polugodistu prvog razreda u gimnaziji,jel se to gleda na prijemnom?