mekkk
Početnik
- Poruka
- 24
Sig ,jel cemu plata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema tamo kaznjavanja tipa radi sklekove i to. zapravo kaznena politika je nula, dok god se nekom ne zapreti otpustom zbog stvari tipa: preskakanje ograde, unosenje alkohola itd, tu ce biti haos.da sig,ali sta na npr. pocne na daj boze rat ili neko sranje,i sta vidis druga ranjenog,sta ces ti?"to nije moj posao" i ostavis ga samog..malo je glupo to uraditi..msm dajem banalan primer,ali to mi prvo palo na pamet..ne znam za vas,ali ja dolazim na akademiju spreman na sve to,kao sportista,znam sta znaci i kaznjavane zbog drugih,i odricanje,i nepravda,tako da mislim da ce mi to dosta pomoci na VA..
i vecina oficira tamo ce ti reci da nije to vrh sveta, cuvaj zdravlje 'bes to sve ako zdravlje psihicko i fizicko ne ocuvas.Heh.Recimo da ja moram. Ali, definitivno si u pravu. Nista nije vredno toga. Ma, ako ne budem mogla, eto me kod tebe, da zaradjujemo zajedno.
Mada, ja vec i sada radim, nije to problem, nego u toj jbnoj VA sam videla sansu za nesto vise. Nego, znas sta me zanima- sta rade oni koji ostanu do kraja? Kako oni ostanu? Ili ih guraju, ili imaju mnooogo jak motiv.