mekkk
Početnik
- Poruka
- 24
Sig ,jel cemu plata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do
. 
,
, kad tamo...
, i bude: Boze, sta je ovo?! Odoh ja odavde. 
)) Pozz za Sig-a, postao si mi idol kroz ovih 128 strana!!!
)

nema tamo kaznjavanja tipa radi sklekove i to. zapravo kaznena politika je nula, dok god se nekom ne zapreti otpustom zbog stvari tipa: preskakanje ograde, unosenje alkohola itd, tu ce biti haos.da sig,ali sta na npr. pocne na daj boze rat ili neko sranje,i sta vidis druga ranjenog,sta ces ti?"to nije moj posao" i ostavis ga samog..malo je glupo to uraditi..msm dajem banalan primer,ali to mi prvo palo na pamet..ne znam za vas,ali ja dolazim na akademiju spreman na sve to,kao sportista,znam sta znaci i kaznjavane zbog drugih,i odricanje,i nepravda,tako da mislim da ce mi to dosta pomoci na VA..
Daj, docaraj nam malo svoje iskustvo, neki savet nece skoditi...
Kako ti ide?
Recimo da ja moram. Ali, definitivno si u pravu. Nista nije vredno toga. Ma, ako ne budem mogla, eto me kod tebe, da zaradjujemo zajedno.
Mada, ja vec i sada radim, nije to problem, nego u toj jbnoj VA sam videla sansu za nesto vise. Nego, znas sta me zanima- sta rade oni koji ostanu do kraja? Kako oni ostanu? Ili ih guraju, ili imaju mnooogo jak motiv.
A, ja se bas pitala sto te nema, da nas malo prosvetlis...
Ako, bre. U vojsci neki ne dozive penziju, a u interventnoj platu. 
i vecina oficira tamo ce ti reci da nije to vrh sveta, cuvaj zdravlje 'bes to sve ako zdravlje psihicko i fizicko ne ocuvas.Heh.Recimo da ja moram. Ali, definitivno si u pravu. Nista nije vredno toga. Ma, ako ne budem mogla, eto me kod tebe, da zaradjujemo zajedno.
Mada, ja vec i sada radim, nije to problem, nego u toj jbnoj VA sam videla sansu za nesto vise. Nego, znas sta me zanima- sta rade oni koji ostanu do kraja? Kako oni ostanu? Ili ih guraju, ili imaju mnooogo jak motiv.