Vojna akademija?

Sig ajde navedi sve lose stvari zbog kojIh ne treba upisivati akademiju

Ja cu ti reci neke,nije za one koji ne znaju šta će sa sobom,pa ae da probaju,ili za one koji se dvoume,to moraš da voliš,želiš,ili da si u ekonomskoj frci,npr iz nekog sela,nema posla,treba para itd,da ne nabrajam sad...
a sad mi da opanjkavamo VA,pogotovo sig,koji je već tamo,to je malo glupo,al ae...

Poslednja izmena:
Ajde nam malo pojasni ? :dontunderstand:

To je fora da navataju studente, ko fol drzavna bezbednost, bla bla bla. Evo ti informator u kome nema ni govora o tome! Da li vi mislite da se pripadnici drzavne bezbednosti "skoluju", tako da svi mogu da saznaju da ce oni raditi za drzavnu bezbednost?
Jedini smer koji se pominje u informatoru je menadzer bezbednosti, npr. menadzer bezbednosti skladista neke velike kompanije, i tome slicno. Prakticno, taj "bezbednjak" odlucuje gde ce biti postavljene kamere, koliko radnika ce trebati, i kako ce biti rasporedjeni... Nemate pojma ko sve iz vaseg okruzenja radi za BIA-u, ja sam sasvim slucajno saznao to za jednog coveka, nikada ne bih rekao za njega da radi za "sluzbu"!
http://www.fb.bg.ac.rs/download/Informator.pdf

Sig ajde navedi sve lose stvari zbog kojIh ne treba upisivati akademiju

rekao sam vec ono kad pitaju cigu koju pevacicu sa estrade bi... pa je reko jest da kazem pa da me arkan ubije :)
ozbiljni genije je u sustini odgovorio. moras imati jak motiv, "ocu" nije motiv vec hir, a motiv mora da ima neku osnovu koja ce ga odrzati. a ono obicno ocu, vetar dune i vec drugacije mislis.

Sig meni trebaju informacije o masinskom smeru, kakvi su profesori, koliko vazi bolonja, koliko ima vremena za ucenje posle redovnih obaveza ???
ne znam kakvi su profesori, bolonja bi trebalo u fulu da vazi.
koliko vremena imas za ucenje zavisi kako ko. kako ti sta zapadne. ako te navataju da npr umes da pevas odnosno imas sluha i glasa, ti ces nekad da imas probe hora dok ce tvoji drugari [ako su pametni] za to vreme da uce a ujutru imate kolokvijum...
pa sad ti vidi.

kose mujo i haso livadu i sad dovedu im japanca da im poveca produktivnost.
vidi japanac da onaj zamah propada uzalud, i on im montira duplu kosu tkao da i kad zamahne on pokosi u drugu stranu. gleda japanac dalje, pa vidi da im zakaci grablje nazad, pa kad kose taman i skupljaju seno za sobom.
kaze mujo posle nekog vremena "jao setio sam se fate... di*o mi se..." a haso kaze cut bolan onaj ce ti nakacit fenjer pa cemo i nocu raditi.

izvucite pouku iz toga :)

Back