Lepa Jana ribareva kci
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
boli vas uvo sto Srbija nema more, a ima mornaricu.........
Aj plovi ladja i na ladji gradja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boli vas uvo sto Srbija nema more, a ima mornaricu.........
Aj plovi ladja i na ladji gradja![]()
![]()
Zato nam i jeste tako kako nam je.... Strasno! Nece mi biti zao ako ne upisem(a verovatno necu) akademiju. Razocaran sam skroz u vojskuU ovoj Srbiji ne mozes nista bez veze. Zao mi samo nekih kandidata koji su medju privih 240 i koji nemaji vezu, jer ce ih oboriti neki psiholog samo da bi upao tako neki koji je imao 30 bodova i koji ima vezu
![]()
И то што кажеш. Сад само чекам да ме зову. А могу и ја њих да одбијем
Да питам Сига нешто. ШТа мислиш да ли да прихватим ако ми понуде АБХО или ВЕИ или ВМИ или логистику ? а ја то реално не волим да учим. Нисам љубитељ математике, хемије и физике, а могу да ми понуде то.
Ја знам да могу са лакоћом да студирам историју или филозофију, е сад не знам да ли да се хватам у коштац са природним наукама.
Ајде Сиг реци нешто као добар критичар војске ?![]()
Ooooooooooo Sig, mnogo ti pametujesKad sam ja znala za VA ti nisi znao ni tablicu mnozenja
![]()
Tada ides na zurke i upoznajes devojke sa drugih fakulteta.sig sta se radi vikendom na VA..mislim kad nemas obaveze...a ne odes kuci..
Daleko je busom ti treba bar 20 i vise minuta ide ti tamo 41 ili 40 a hvatas ga u ulici kneza milosa par ulica iznad zeleznicke stanice.imas na internetu gde je autobuska i trazi veljka lukica kurjaka 33 mislim da je to adresa i videces koliko ima.ljudi treba da mi kazete jel daleko glavna autobuska stanica od Vojne akademije trebas mi ajde molim vas
Pa jesu li tebe pozvali na preglede? Meni danas rekli u vojnom odseku da je gotovo i da me nece pozvati. Kazu da su pozvani oni koji trebaju da budu,i da je gotovo...
Ja sam negde oko 350 . I dalje nemogu da verujem da me nece pozvati na preglede![]()
Kako si ti siguran da oni vise nece pozivati..? Mozda lazu u odseku......jer od njih 240 nisu svi prosli......bice tu jos pozivanja.....
Ma bre ti se ne javljaj vezaro, hahahhaha... Nema pozivanja, sta vam je, "najbolji" su bili na pregledu![]()
![]()
zar nije adresa vojne pavla jurisica sturma 33 :S zbunjen sam
Pre se ta ulica zvala veljka lukica kurjaka a sada je pavla jurisica sturma eto objasnjenja.zar nije adresa vojne pavla jurisica sturma 33 :S zbunjen sam