Vojna akademija?

:D
Zato nam i jeste tako kako nam je.... Strasno! Nece mi biti zao ako ne upisem(a verovatno necu) akademiju. Razocaran sam skroz u vojsku :udriglavu: U ovoj Srbiji ne mozes nista bez veze. Zao mi samo nekih kandidata koji su medju privih 240 i koji nemaji vezu, jer ce ih oboriti neki psiholog samo da bi upao tako neki koji je imao 30 bodova i koji ima vezu :ljutko:

И то што кажеш. Сад само чекам да ме зову. А могу и ја њих да одбијем :cool:

Да питам Сига нешто. ШТа мислиш да ли да прихватим ако ми понуде АБХО или ВЕИ или ВМИ или логистику ? а ја то реално не волим да учим. Нисам љубитељ математике, хемије и физике, а могу да ми понуде то.

Ја знам да могу са лакоћом да студирам историју или филозофију, е сад не знам да ли да се хватам у коштац са природним наукама.

Ајде Сиг реци нешто као добар критичар војске ? :)

:D

И то што кажеш. Сад само чекам да ме зову. А могу и ја њих да одбијем :cool:

Да питам Сига нешто. ШТа мислиш да ли да прихватим ако ми понуде АБХО или ВЕИ или ВМИ или логистику ? а ја то реално не волим да учим. Нисам љубитељ математике, хемије и физике, а могу да ми понуде то.

Ја знам да могу са лакоћом да студирам историју или филозофију, е сад не знам да ли да се хватам у коштац са природним наукама.

Ајде Сиг реци нешто као добар критичар војске ? :)

ne prihvataj ni u ludilu!!! ljudi koji "vole" te stvari cesto izgube volju za zivotom zbog tih stvari, i na civilnom faxu, a pogotovu oni koji to nesto bas i nevoledu i pogotovu ovde...

Па видим ја Сиг да ни ти ниси претерано срећан на ВЕИ, а студирао си електротехнику.

Ако ми понуде МуО можда прихватим, ту нема много мате. Ако прођем и ако ме зову...

ljudi treba da mi kazete jel daleko glavna autobuska stanica od Vojne akademije trebas mi ajde molim vas
Daleko je busom ti treba bar 20 i vise minuta ide ti tamo 41 ili 40 a hvatas ga u ulici kneza milosa par ulica iznad zeleznicke stanice.imas na internetu gde je autobuska i trazi veljka lukica kurjaka 33 mislim da je to adresa i videces koliko ima.

Ma i ja nesto kontam da bi trebali da me pozovu.... Ako otprilike otpada 30% na tim pregledima (mada mislim da i vise otpada) , onda bi trebalo da pozovu i mene,ne mogu izabrati 240 normalnih pre mene. E sad,druga je stvar sto ima sluchajeva ko zna koliko kao sto je Aleksandar,koji imaju manje bodova od mene aki imaju vezu pa ih zovu na preglede. Ako je stvarno tako onda je tamo bas potpuno rasulo :besan2:

I evo mene posle 2 dana setanja po VMC, noge mi otpadose, prevalih vecu kilometrazu nego na prijemnom, ali vredelo je. U mojoj grupi bilo padanja samo tako... Ocni, plucni, psiholog,.... Nema ko nije obarao, a na krvi i mokraci ne mozes odmah da padnes vec te vracaju na ponovnu analizu

Back