Vojna akademija?

A da ne znas mozda zbog cega su obarani ???:per:

Uglavnom su na ocnom padali.

@Milos 888
Bilo je nas 30 prvih sa rang liste, oduzimajuci pri tom ove iz Vojne gimnazije jer su oni vec bili na pregledima, i avijaciju jer oni imaju posebno preglede. Znaci i neko ko je bio 40 i neki bio je u mojoj grupi... Za vezice ne verujem da su radile, ipak smo mi najbolji tu bili :)

Uglavnom su na ocnom padali.

@Milos 888
Bilo je nas 30 prvih sa rang liste, oduzimajuci pri tom ove iz Vojne gimnazije jer su oni vec bili na pregledima, i avijaciju jer oni imaju posebno preglede. Znaci i neko ko je bio 40 i neki bio je u mojoj grupi... Za vezice ne verujem da su radile, ipak smo mi najbolji tu bili :)

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :dash: Ma neeeeeeeeee nisu radile uoooopste, sta vam je bre :rotf:

Samo se ti nadaj :D :worth: Kakva bre metalika, nema veselja uz nju, uz to ne mozes casu da razbijes i da te pesma pogodi u srce ;) Koga briga za dezurstvo, bitno je da mi uzivamo :D

oces i ti kao neki biseri ovde da govoris "jaaa sam bre dosao na akademiju da se provedem" :D
ja sam im objasnio da ako si ovde dosao da se provodis onda si ili nenormalan ili si gej. Nenormalan zato sto postoji bezbroj boljih i lepsih mesta za provod koja ne kostaju 4000e godisnje, a ako ti je ovo super mesto onda mora biti zbog velike koncentracije muskaraca.

oces i ti kao neki biseri ovde da govoris "jaaa sam bre dosao na akademiju da se provedem" :D
ja sam im objasnio da ako si ovde dosao da se provodis onda si ili nenormalan ili si gej. Nenormalan zato sto postoji bezbroj boljih i lepsih mesta za provod koja ne kostaju 4000e godisnje, a ako ti je ovo super mesto onda mora biti zbog velike koncentracije muskaraca.

Ooooooooooo Sig, mnogo ti pametujes ;) Kad sam ja znala za VA ti nisi znao ni tablicu mnozenja :ok:

Zato nam i jeste tako kako nam je.... Strasno! Nece mi biti zao ako ne upisem(a verovatno necu) akademiju. Razocaran sam skroz u vojsku :udriglavu: U ovoj Srbiji ne mozes nista bez veze. Zao mi samo nekih kandidata koji su medju privih 240 i koji nemaji vezu, jer ce ih oboriti neki psiholog samo da bi upao tako neki koji je imao 30 bodova i koji ima vezu :ljutko:

Back