SeriousGenius
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
HAHAHA veze vezice,priznaj aco!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHA veze vezice,priznaj aco!!!![]()
A da ne znas mozda zbog cega su obarani ???![]()
HAHAHA veze vezice,priznaj aco!!!![]()
Ljudi ja sam primljen![]()
Uglavnom su na ocnom padali.
@Milos 888
Bilo je nas 30 prvih sa rang liste, oduzimajuci pri tom ove iz Vojne gimnazije jer su oni vec bili na pregledima, i avijaciju jer oni imaju posebno preglede. Znaci i neko ko je bio 40 i neki bio je u mojoj grupi... Za vezice ne verujem da su radile, ipak smo mi najbolji tu bili![]()
Ацо што лажеш ?
Brate ne lazem, pitaj Lepu Janu.....ona mi je bila na pijanci <3
Janooo.....jos samo i ti da prodjes i da zaginemo negde u nekoj kafani, uz Semsu![]()
Ne boj se Sig, cim dodjemo tebe zovemo![]()
Ma Sig se samo pravi, znam ja da on voli SemsuKad Aco odvrne narodnjake ujutru u 6 bice veselo na VA
![]()
kad aco dobije X dezurstava zbog toga, pocece da slusa metaliku![]()
Samo se ti nadaj![]()
Kakva bre metalika, nema veselja uz nju, uz to ne mozes casu da razbijes i da te pesma pogodi u srce
Koga briga za dezurstvo, bitno je da mi uzivamo
![]()
oces i ti kao neki biseri ovde da govoris "jaaa sam bre dosao na akademiju da se provedem"
ja sam im objasnio da ako si ovde dosao da se provodis onda si ili nenormalan ili si gej. Nenormalan zato sto postoji bezbroj boljih i lepsih mesta za provod koja ne kostaju 4000e godisnje, a ako ti je ovo super mesto onda mora biti zbog velike koncentracije muskaraca.
Ooooooooooo Sig, mnogo ti pametujesKad sam ja znala za VA ti nisi znao ni tablicu mnozenja
![]()