surdulicanin jesi ti bio na pregledima jesi prosao??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig ajde navedi sve lose stvari zbog kojIh ne treba upisivati akademiju
Proso sam lekarski
Jano,jesu li tebe pozvali na preglede?Kad ides?Bravo, bravoA koliko ih je palo i zasto? Jooooooj ocni, mrzim ocnog
Sto su padali kod njega?
Jano,jesu li tebe pozvali na preglede?Kad ides?
I sa mnom je ista situacija. Ma nema veze,mozda je i bolje tako. Sad pochinjem da se spremam za fakultet bezbednodti. Tu ima da upadnem sigurnoMa nisu, nece me ni zvatiNe znam koliko je do sada devojaka palo lekarski...
I sa mnom je ista situacija. Ma nema veze,mozda je i bolje tako. Sad pochinjem da se spremam za fakultet bezbednodti. Tu ima da upadnem sigurno![]()
Znas li mozda do kog su broja pozvali na preglede?Ja sam htela da upisem DB ali sam odustala
![]()
Ajde nam malo pojasni ?Fakultet bezbednosti nema veze sa tim za sta se predstavlja!
Znas li mozda do kog su broja pozvali na preglede?Ja sam htela da upisem DB ali sam odustala
![]()
Ajde nam malo pojasni ?![]()
Ne znam do kog su broja stigli,al' ako ne otpadne bar 30% onda tamo nisu bas cista poslaA zasto si odustala od DB? Sta planiras ako ne upises akademiju?
Pa mislim da je @botr u pravu... Nekako je prenaduvana ta prica oko DB-a. Verovatno cu upisati Ekonomijuali se nekako i dalje nadam da cu upisati VA
![]()
Pa ja mislim da se i fakultet ne zove Drzavna bezbednost, vec mu je ime Fakultet za bezbednost. Koja si medju devojkama na rang listi ????
u mojoj grupi palo je oko 6 ja mislim da je sad sve ukupno palo najvise 40
Sig ajde navedi sve lose stvari zbog kojIh ne treba upisivati akademiju
ne znam kakvi su profesori, bolonja bi trebalo u fulu da vazi.Sig meni trebaju informacije o masinskom smeru, kakvi su profesori, koliko vazi bolonja, koliko ima vremena za ucenje posle redovnih obaveza ???
Aleksandre mi isti dan rodjeniOdlicno, 707 sam............
ne znam sta da ti pojasnim posto me nist nisi ni pitaoe sig ajde mi malo reci o logistici koji su smerovi i kako je tu ja sam napisao elektronsko inzinjerstvo ali sad nesto i razmisljam o tome pa mozes li malo da mi pojasnis ?