Placebogirl
Početnik
- Poruka
- 30
Jel zna neko mozda sme li se na prijemnom koristiti digitron i neke formile npr za sin i cos,one adicione?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam... ali 1995. u prolece![]()
Kako nije los izbor fizikalises zivis u kasarni, plata mala, stanove vise ne poklanjaju i penzionises se sa 50 god ili ranije? U Americi studirati v. akademiju nije lose, a ovde nije isplatljivo. Naravno, nisam hteo nijog da uvredim, postujem slobodu izbora
Jesi ti bre normalan?!
Fizikališe kako ko,oficiri uglavnom "bleye" po kasarnama i komanduju tj. održavaju kasarnu i ono što je oko nje,tako je bar bilo kad sam bio u poseti u Pančevu,Jakovu...
Ako je tebi početna plata 500 evra mala,onda izvini molim te,slobodno idi u neku drugu državu,jer za početak,legalno,ovde više nećeš imati...
Naravno da stanove više ne poklanjaju,ne bi se ni čudio da krenu da privatizuju sve što postoji u ovoj državi pa i stanove,i još bi nam malo duga ostalo da vratimo...
Nekad bio,i nikad više neće biti... (komunizam)
Zavisi od položaja,a i šta fali penziji sa 50 godina,šta bi ti da ,kako si rekao,"fizikališeš" sa 60,70? idi bajo pa radi kao izbacivač ako ti je dosadno kući sa 50,60 godina...
O americi neću ni da pričam...
Jel zna neko mozda sme li se na prijemnom koristiti digitron i neke formile npr za sin i cos,one adicione?
Jesi ti bre normalan?!
Fizikališe kako ko,oficiri uglavnom "bleye" po kasarnama i komanduju tj. održavaju kasarnu i ono što je oko nje,tako je bar bilo kad sam bio u poseti u Pančevu,Jakovu...
Ako je tebi početna plata 500 evra mala,onda izvini molim te,slobodno idi u neku drugu državu,jer za početak,legalno,ovde više nećeš imati...
Naravno da stanove više ne poklanjaju,ne bi se ni čudio da krenu da privatizuju sve što postoji u ovoj državi pa i stanove,i još bi nam malo duga ostalo da vratimo...
Nekad bio,i nikad više neće biti... (komunizam)
Zavisi od položaja,a i šta fali penziji sa 50 godina,šta bi ti da ,kako si rekao,"fizikališeš" sa 60,70? idi bajo pa radi kao izbacivač ako ti je dosadno kući sa 50,60 godina...
O americi neću ni da pričam...
@SeriousGenius pusti decka, vidis da je blesav......a tebi hawk ako se ne svidja, nemoj da pises nesto lose o akademiji.....nadji ti neki bolji posao, pa radi u kancelariji ko covek, ako si tako bistar.....ili kopaj kanale.....posto ce takvo vreme doci jednog dana, a vec polako i dolazi....sve zive firme se privatizuju pa ti gleda sad..... a oficirski zivot je za onog ko hoce da postane oficir a ne za neke dramosere.....toliko....Pozzzz
Covek je samo izneo svoj stav, a to sto se vi ne slazete sa tim ili sto vam trenutno ne ide u prilog, svakako nije razlog da ospete paljbu po njemu. Narocito ne na ovaj nacin i narocito ne vi koji nemate jedan minut u uniformi. Razmislite malo sta radite i odakle taj bezrazlozni bes u vama.
Kako nije los izbor fizikalises zivis u kasarni, plata mala, stanove vise ne poklanjaju i penzionises se sa 50 god ili ranije? U Americi studirati v. akademiju nije lose, a ovde nije isplatljivo. Naravno, nisam hteo nijog da uvredim, postujem slobodu izbora
Samim zaposljenjem u vojnoj ustanovi oni dobijaju status vojnog lica
vecina lekara na VMA su takodje oficiri
Samim zaposljenjem u vojnoj ustanovi oni dobijaju status vojnog lica, a s' obzirom na to da bi bio lekar da moras da zavrsis fakultet, i tako su svi lekari oficiri, neki sa nizim, a neki sa visim cinom.
Za te stanove su svi zaposleni gradjani Srbije godinama izdvajali novac, tacnije za fond za solidarnu stambenu izgradnju, mnogi od njih nikada nisu dobili te stanove, i u redu je da dobiju oni koji su 20 godina izdvajali novac, ili da se vrati novac onima koji nisu dobili stan, mada, kao sto si i sam rekao, sve je to zaostavstina proslosti i bivseg politickog i sistema socijalne zastite.
ne, vec vojnog namestenika. ostaju civilina lica, u sluzbi vojske.
Ja sam voleo stvar koju nikada nisam ni video... To je ljubav... Volis, a ni ne znas sta volis... Kad shvatis sta si voleo, onda je vec kasno... Dok dlanom o dlan, tvoji skolski drugovi advokati, lekari, biznismeni... u skupim odelima i otmenim drustvima... a ti KAPETAN (kako to za'ebano zvuci obicnom narodu) sedis na nekoj livadi blizu Kursumlije u prljavoj uniformi, jedes pastetu i ne mozes da shvatis kako glupi vojnik ne moze da nauci da iskopa zaklon...
Vojska je kao fudbal... Mnogi krenu, svi znaju sve, 22 budale trce za loptom uzaludno, svi misle da su smekeri, a svi drugi ih smatraju glupim... Na kraju samo jedan od 100 000 zaigra za Real Madrid!
Da sam bio pametan do sada bih bio direktor neke banke, jer sam uvek bio najbolji i bas bezveze sam poklonio svoj talenat Vojsci...
To je samo moje razmisljanje... nemojte da vas previse pogadja... Ali ne bih voleo da nosim klince na dusi... meni nije imao ko da kaze![]()
Za mene sve ovo isto vazi samo sto sam ja PORUCNIK.Ja sam voleo stvar koju nikada nisam ni video... To je ljubav... Volis, a ni ne znas sta volis... Kad shvatis sta si voleo, onda je vec kasno... Dok dlanom o dlan, tvoji skolski drugovi advokati, lekari, biznismeni... u skupim odelima i otmenim drustvima... a ti KAPETAN (kako to za'ebano zvuci obicnom narodu) sedis na nekoj livadi blizu Kursumlije u prljavoj uniformi, jedes pastetu i ne mozes da shvatis kako glupi vojnik ne moze da nauci da iskopa zaklon...
Vojska je kao fudbal... Mnogi krenu, svi znaju sve, 22 budale trce za loptom uzaludno, svi misle da su smekeri, a svi drugi ih smatraju glupim... Na kraju samo jedan od 100 000 zaigra za Real Madrid!
Da sam bio pametan do sada bih bio direktor neke banke, jer sam uvek bio najbolji i bas bezveze sam poklonio svoj talenat Vojsci...
To je samo moje razmisljanje... nemojte da vas previse pogadja... Ali ne bih voleo da nosim klince na dusi... meni nije imao ko da kaze![]()
A i kao sto se na slici vidi samo jedan mali plastican vojnik koji stoji onako kako ga nameste i naprave![]()
Za sve one koji posecuju ovu temu neka odslusaju do kraja