Vojna akademija?

Ljudi imam jedno pitanje i molio bi ako je neko dobro informisan da mi odg...
Tice se matematike, i zanima me da li ce na prijemnom biti gradiva iz funkcije (generalno, crtanje), jer to za sobom povlaci i izvode koji se u principu ne rade ni na jednom prijemnom za fakultet...:rtfm: Prosle godine ih nije bilo na prijemnom, ali me tripuje ova zbirka za pripremu, jer se tu javljaju...:dash: :dontunderstand:

Tice se matematike, i zanima me da li ce na prijemnom biti gradiva iz funkcije (generalno, crtanje), jer to za sobom povlaci i izvode koji se u principu ne rade ni na jednom prijemnom za fakultet...:rtfm: Prosle godine ih nije bilo na prijemnom, ali me tripuje ova zbirka za pripremu, jer se tu javljaju...:dash: :dontunderstand:

Crtanje funkcija ce mozda biti... Mada sumnjam da ce da daju izvode...

pa bre ne verujem da ce dati da crtamo nesto,ionako ima malo prostora za rad ,a i u zbirci nema kompleksnih brojeva ,a na testu ih daju ... tako da ;) ...
P.S ljudi pricajte za ove trig.f-je jel vredi da se vezbaju ili ipak ne,msm ima preterano puno obrazaca .... msm aj pa i nekako obrazci ce se nauciti,ali nzm jel su zadaci puno teski ........... :p

Не знам за остале, али мени овај систем од линеарне и квадратне једн. са две непознате су смрт, толко нервирања да би на крају добио неку глупост од једначине :dash:

pa bre ne verujem da ce dati da crtamo nesto,ionako ima malo prostora za rad ,a i u zbirci nema kompleksnih brojeva ,a na testu ih daju ... tako da ;) ...
P.S ljudi pricajte za ove trig.f-je jel vredi da se vezbaju ili ipak ne,msm ima preterano puno obrazaca .... msm aj pa i nekako obrazci ce se nauciti,ali nzm jel su zadaci puno teski ........... :p

Mislis na trigonometriju tipa adicione teoreme?? ako na to mislis ja bih ti rekao da to obavezno prodjes to, jer ce sigurno biti na testu (bar jedan zad)...:rtfm: a ako mislis na bas na funkcije sa sinusoidom i kosinusoidom, ja bi ih zaobisao u siroookom luku...:whistling:

Mislis na trigonometriju tipa adicione teoreme?? ako na to mislis ja bih ti rekao da to obavezno prodjes to, jer ce sigurno biti na testu (bar jedan zad)...:rtfm: a ako mislis na bas na funkcije sa sinusoidom i kosinusoidom, ja bi ih zaobisao u siroookom luku...:whistling:
bas too ,sin,cos,tg,ctg ..... ma bacam se na nesto drugo,nmg samo formule da popamtim koliko ih ima ....... :D ...

ja sam danas radio onaj test od prosle godine..oko 30 poena...nisam uradio trigonometriju,ona oblast jedanica prave,kruznice i ta sranja nisam uradi,i kompleksni broj...msm to jos nisam ni vezbao,i msm da sam jedan pogresio u racunu...
a crtanje f-ja nece biti,jer u svakom zadtaku imas da zaokruzis tacan odgovor..a u onoj zbirci su zadaci gde nije bilo zaokruzivanja,zato je i imalo zadataka sa crtanjem f-je...a u trigonometriji 51 obrazac..:D

Ja sam trigo izbacio odmah cim sam poceo da radim, zavrsio sam sve pre mesec dana, tako da sam obnovio sve dva puta, sad krecem treci put....

forumle se najbolje i najbrze uce kroz rad, glupo je da ih bubate napamet, od toga nema leba!!

Juče sam bila u vojnom odseku (pogrešno su mi ispisali neke podatke, pa su morali to da ispravljaju), i tom prilikom načelnik mi je rekao da se polažu mata i psiho test po rasporedu koji se nalazi na sajtu, posle toga pravi se rang lista i pozivaju se redom kandidati (prvih 170) i onda se ide na lekarski, pa tek na kraju fizičko...da li ima neko sličnu informaciju?

Pustite price. Dolazi se kad vec ,10. maja ili kad, zavisi odakle ste, 3 su termina. Prvo se radi matematika, pa posle fizicka provera... I posle 10 dana izadje prva rang lista, pa pocinje pozivanje za lekarski koji je krajem meseca...

Pustite price. Dolazi se kad vec ,10. maja ili kad, zavisi odakle ste, 3 su termina. Prvo se radi matematika, pa posle fizicka provera... I posle 10 dana izadje prva rang lista, pa pocinje pozivanje za lekarski koji je krajem meseca...

Tako sam mu ja i rekla, a on meni: "Ne, tako je bilo prošle godine, ove godine je drugačije." Kao ne treba da nosimo sportsku opremu, već samo pribor za matematiku.

Ja ću ipak poneti sportsku opremu za svaki slučaj...;)

sad ti da odes bez sporCke opreme, budes tamo ko prase u teheranu. kazes tako su mi rekli, bice ti djavo kriv. tvoji problemi su tvoja stvar. iako je krivica njihova.
jel vidite koji je to haos nerad i neorganizacija? umesto da vam pevaju o svemu u vojnom odseku, oni blage veze nemaju. ali krivci sede u beogradu, i oni sami nece znati kako sta do 2 dana pre, i onda je pitanje koga ce o tome obavestiti...

Back