Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Лупио сам то за бодовање... Како вама иде трчање??? Ја душу испустим док истрчим 2400![]()
Ide kako mora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лупио сам то за бодовање... Како вама иде трчање??? Ја душу испустим док истрчим 2400![]()
pa roki brale.mozda se i druzimo citav zivot ,nista se ne zna .........to kokaneda je srece da se druzimo citav zivot......al nece moci....
u Nis-u ima vise od 80 prijavljenih,a u pk-u (toplickom okrugu ) ima 45 ,....manje nego prosle godine7 prijavljenih ima u Zajecaru (tu spadaju knjazevac,soko banja,boljevac..)
ma i to sto kazes , mogu da s prijave cak i vise od 2000 kandidata ,pitanje je kolko njih se STVARNO SPREMAJU ,......kod mene u bg-u lekarski je bio u najmanje 3 različita termina,za koje ja znam,i na svakom lekarskom je bilo od 20 do 30 kandidata,u proseku... znači min iz bga 60-90... a iz moje škole se prijavljuje nekih dvadesetak,za koje ja znam... džabe vam to kolko ima kandidata,kolko je tolko je,mata zakon...prošle godine je bilo njih 30 sa istim brojem poena,razlika je bila u 0,01...
![]()
zene zasticene ko beli medvedi... tamo se muskarci bore za svoja prava![]()
Je l' ima neko predstavu koliko je konkurisalo ove godine?
Iz Smedereva se dosta prijavilo, 50-ak otprilike ...
bravoJa znam za 4 osobe koje su na VA .. Sve u svemu ako si spremam da se odreknes svega da promenis zivot i tako to .. UpisiIskreno meni moze bilo ko da kaze ovo ne valja bla bla ja dok ne probam nista me nece spreciti ..
javi se na pm, mrzi me da citam ovde, a i zaboravim da svratimizgleda kadeti sa vojne akademije nemaju vremena da pisu po forumima
7 prijavljenih ima u Zajecaru (tu spadaju knjazevac,soko banja,boljevac..)
Radzo kako ti konkurises kad imas keca na polugodju
mogao sam i pismo da ti posaljem al se nisam setiohm, to pitanje si mogao da mi postavis na pm, zar ne?
Ако си заокружио погрешно решење, гледају ти цео поступак, па ти бодују поступак са 1 или 2 поена... Ако си заокружио тачно, 3 поена, и не гледају како си радио![]()
Jesu li nekog do sad zvali iz opstine da kazu kad da se pojavi na banjici?? trebalo bi ovih dana da krenu sa pozivima...![]()