ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
ovaj klip treba da se zove Šešelj Neda Ukraden
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj "obavešteni" sam klip koji si postavio. Jbt, postavljaš tako kao nekakav dokaz nešto što nisi ni pogledao. Znaš li uopšte šta pokušavaš da dokažeš i pokažeš? Da si "prepametan"? Ma to već svi ovde znamo. Da se videti ta tvoja "pamet" čim nešto, bilo šta napišeš.Jbte kakav si ti genijalac. A sta ti mislis zasto su mu odnosili dzip, jer nije platio kaznu za parkiranje?![]()
Svojim ponasanjem je vrlo uspesno okrenuo ceo svet protiv Srba. I dan danas okrece, i stvara jaz medju Srbima. Svaki povoljan plan po Srbe je odbijao, i svaka teritorija na kojoj je delovao je ociscena od Srba potpuno.
Seselj je jedan od najvecih izdajnika u srpskoj istoriji
Pa pogledaj "obavešteni" sam klip koji si postavio. Jbt, postavljaš tako kao nekakav dokaz nešto što nisi ni pogledao. Znaš li uopšte šta pokušavaš da dokažeš i pokažeš? Da si "prepametan"? Ma to već svi ovde znamo. Da se videti ta tvoja "pamet" čim nešto, bilo šta napišeš.
ovaj klip treba da se zove Šešelj Neda Ukraden

I? Jel ušlo nešto kroz taj plavi šeširić?Dobro.:
Maratonski sudski proces koji se vodi protiv Seselja je obican dilentantizam! O doticnom imam nisko misljenje, ali to ne menja cinjenicu da covek dzabe trune u haskom kazamatu.
I? Jel ušlo nešto kroz taj plavi šeširić?
Očigledno držiš šeširić sa pogrešne strane...Dobro.
Očigledno držiš šeširić sa pogrešne strane...
Jeste, evo baš sam pitao Miki Mausa i on mi potvrdio...I jos nisi provalio da je taj dzip ukraden?

Jeste, evo baš sam pitao Miki Mausa i on mi potvrdio...![]()
Da, da... a i svaka vračara... svi oni koji umeju da gledaju u dlan, pasulj i šolju...Pa jbte Deki, i Miki Maus je cak obavesteniji od tebe.

Bato, tebi su izgelda izvori baš takvi ludaci, a pravi ti dokazi ni ne trebaju da bi pouzdano tvrdio da znaš ono što su ti takvi ludaci rekli da je tako.Znaci cak i ludaci tipa Kasandre i Milana Tarota obavesteniji od tebe? Leleeee Deki, pa ti si gori cak i od Kostunice.![]()
Znaci cak i ludaci tipa Kasandre i Milana Tarota obavesteniji od tebe? Leleeee Deki, pa ti si gori cak i od Kostunice.![]()
Bato, tebi su izgelda izvori baš takvi ludaci, a pravi ti dokazi ni ne trebaju da bi pouzdano tvrdio da znaš ono što su ti takvi ludaci rekli da je tako.
Neko sa malko više mozga od pileta se ne bi hvalio sa takvom obaveštenošću.
Ono, jes' da cak i Seselj ne krije odakle mu taj dzip, ali je u Dekijevom svetu sve nepoznato.
Sreca, srca, radost.A gde to Šešelj kaže da je to ukraden džip? Hajde da to vidim pa da priznam da si u pravu.Tako je Deki, sve je to tako u tvom lepom svetu, gde su brdasca od secerlema, a cvetici od bajadere.Ono, jes' da cak i Seselj ne krije odakle mu taj dzip, ali je u Dekijevom svetu sve nepoznato.
Sreca, srca, radost.
Neko važan u životu postavljača ove teme.who the fck was vojislav seselj ????
A gde to Šešelj kaže da je to ukraden džip? Hajde da to vidim pa da priznam da si u pravu.

A gde si ti čuo da je on taj džip nazvao ratnim plenom?Mislim da Seselj za dzip koristi izraz 'ratni plen', ne bi on to nikada 'ukrao'...
Sta da ti nalazim? Pa na sta ti ja ovde licim, na tvog licnog asistenta, pa da ti nalazim stvari?
A gde si ti čuo da je on taj džip nazvao ratnim plenom?
Šta da mi nalaziš? Pa dokaz za ono što tvrdiš. Tvrdiš da je sam Šešelj rekao da je taj džip ukraden, pa sada ispravljaš na to da je rekao da je ratni plen, a ja tebe pitam gde si to čuo. U ovom klipu koji si postavio toga nema.

Nije. Gde si ti njega čuo da taj džip naziva ratnim plenom?Pa svuda gde je pominjao taj dzip, nazivao ga je 'ratnim plenom', Sto je opste-poznata cinjenica, naravno.
S ovim se slažem. Samo očekujem da konačno kažeš gde si ti Šešelja čuo da o ovom džipu priča kao o ratnom plenu.'Ratni plen' je cista kradja, to znaju i ptice na grani.
Nisam te to pitao. Ne pravi se "pametniji" nego što jesi.Da ti nadjem i dokaz da je Drugi Svetski rat trajao do 1945-e? Bas si ti neki vickast covek Deki![]()
Nije. Gde si ti njega čuo da taj džip naziva ratnim plenom?
S ovim se slažem. Samo očekujem da konačno kažeš gde si ti Šešelja čuo da o ovom džipu priča kao o ratnom plenu.
Nisam te to pitao. Ne pravi se "pametniji" nego što jesi.