Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тада се барем протестовало и због баналнијих разлога, а сада народ убијен у појам, ћути и трпи и гледа своју пропаст...

Jbte kakav si ti genijalac. A sta ti mislis zasto su mu odnosili dzip, jer nije platio kaznu za parkiranje? :rotf:
Pa pogledaj "obavešteni" sam klip koji si postavio. Jbt, postavljaš tako kao nekakav dokaz nešto što nisi ni pogledao. Znaš li uopšte šta pokušavaš da dokažeš i pokažeš? Da si "prepametan"? Ma to već svi ovde znamo. Da se videti ta tvoja "pamet" čim nešto, bilo šta napišeš.

Svojim ponasanjem je vrlo uspesno okrenuo ceo svet protiv Srba. I dan danas okrece, i stvara jaz medju Srbima. Svaki povoljan plan po Srbe je odbijao, i svaka teritorija na kojoj je delovao je ociscena od Srba potpuno.

Seselj je jedan od najvecih izdajnika u srpskoj istoriji

Ма да, а ,,свет" су за тебе Америка и ЕУ. Ма бежи бре...

Pa pogledaj "obavešteni" sam klip koji si postavio. Jbt, postavljaš tako kao nekakav dokaz nešto što nisi ni pogledao. Znaš li uopšte šta pokušavaš da dokažeš i pokažeš? Da si "prepametan"? Ma to već svi ovde znamo. Da se videti ta tvoja "pamet" čim nešto, bilo šta napišeš.

Dobro.

- - - - - - - - - -

ovaj klip treba da se zove Šešelj Neda Ukraden

E bas to :mrgreen:

Ma, ovaj Seselj je kriv i zbog sprecavanja da i ovo izadje na svetlo dana :

" ...`Rvatska bi, prema nekim tumačenjima, vrlo lako mogla u državu vratiti pokradeni novac. Novac koji je Hrvatskoj uzelo nekoliko stotina najbogatijih hrvatskih obitelji. Na koji način to država može učiniti?

- Da, točno je - hrvatski narod je pokraden. Dok je većina hrvatskih domoljuba branila svoj dom i ponos svojeg naroda, pojedinci su dijeli nacionalno bogatstvo. To su danas ugledni građani, školuju svoju djecu po stranim zemljama, a branitelji se ubijaju jer nemaju za osnovne životne potrebe. Srušili su nam dostojanstvo pred vlastitom djecom.

Izgurali su nas iz sustava, dok se mi dolje na cesti borimo za sitne poslove, oni su zaposjeli ključne pozicije u hrvatskim institucijama. Da vidite samo čija djeca sve rade u Uredu
Predsjednika, vladinim agencijama, diplomaciji. Tamo je najmanje djece hrvatskih branitelja. Oni koji su branili i stvarali hrvatsku državu nemaju pristup tim institucijama jer prioritet imaju oni koji su izvršili agresiju na Hrvatsku. To je nacionalna sramota i to ćemo mijenjati kada dobijemo priliku kroz politiku služiti hrvatskom narodu. Primijenit ćemo Putinov model i preuzeti odgovornost za stanje u Hrvatskoj. Kada je Putin došao na vlast okupio je šefove obavještajnih službi i tražio izvješće tko je pokrao i gdje je ukradeni novac. Dakle, sve je zapisano, ljudi u obavještajnim službama imaju svu dokumentaciju tko je što uzeo u pretvorbi, tko su ratni profiteri, tko su skriveni vlasnici banaka, koncerna TDR-a, Elke, Diokija; tko je uzeo od prve prodaje Ine, tko je uzeo od prodaje Plive, tko je pokrao u izgradnji autoceste od Šestanovca do Rave iznos od 450 milijuna kuna, tko krade danas u HŽ-u, tko u Elektri, tko u Hrvatskim šumama i Hrvatskim vodama. Sve se zna, ali sustav nigdje ne funkcionira. To je ta nova pravednost Ive Josipovića, koji se krije iza svoje nesposobnosti. Mesić je u dva mandata govorio kako će vratiti ukradeni novac, a otišao je
puno bogatiji. Josipović valjda misli da će i drugi mandat osvojiti na novoj pravednosti - prijevari hrvatskoga naroda. Za njegovog dosadašnjeg mandata ta pravednost nas je dovela do 350.000 hrvatskih građana pod ovrhama, 150.000 obrtnika je uništeno, 100.000 tvrtki je propalo, 80.000 radnika radi bez plaće, 70.000 građana ima isključenu struju i 400.000 mladih i školovanih je nezaposleno. Ukupan zbroj njihove pravednosti je milijun i dvjesto tisuća hrvatskih građana proglašenih sirotinjom. Gdje je novac, gospodo? Ili ste ga zajedno podijelili ili ne znate raditi svoj posao. Poljoprivrednici čekaju poticaje, zemlja zarasta u korov, uvozite otrove, a bacate vlastitu hranu i uništavate hrvatsko selo, pa vi niste sposobni vladati! Vi ste, gospodo, jedino sposobni uništiti i ovo malo volje za poslom u hrvatskom čovjeku. Samo primjenom vojnog menadžmenta, gdje su čovjek, materijalni resursi, prostor i vrijeme glavni faktori uspjeha, s pravilnim upravljanjem procesima na svim razinama, siguran je put izlaska iz ovog začaranog kruga. Iz Hrvatske je izvučeno, po nekim procjenama CIA-e, oko 35 milijardi dolara na tajne i skrivene račune raznih skupina koje su proteklih godina pljačkale hrvatski narod. To je, dakle, deset godina prije '90. i posljednjih dvadeset godina od '90...." ...

Sa:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvats...nozemstvu-lezi-iz-rh-opljackanih-35-mlrd.html

Znaci cak i ludaci tipa Kasandre i Milana Tarota obavesteniji od tebe? Leleeee Deki, pa ti si gori cak i od Kostunice.:sad2:
Bato, tebi su izgelda izvori baš takvi ludaci, a pravi ti dokazi ni ne trebaju da bi pouzdano tvrdio da znaš ono što su ti takvi ludaci rekli da je tako.
Neko sa malko više mozga od pileta se ne bi hvalio sa takvom obaveštenošću.

Bato, tebi su izgelda izvori baš takvi ludaci, a pravi ti dokazi ni ne trebaju da bi pouzdano tvrdio da znaš ono što su ti takvi ludaci rekli da je tako.
Neko sa malko više mozga od pileta se ne bi hvalio sa takvom obaveštenošću.

Tako je Deki, sve je to tako u tvom lepom svetu, gde su brdasca od secerlema, a cvetici od bajadere. :heart: Ono, jes' da cak i Seselj ne krije odakle mu taj dzip, ali je u Dekijevom svetu sve nepoznato. :zag: Sreca, srca, radost.

Tako je Deki, sve je to tako u tvom lepom svetu, gde su brdasca od secerlema, a cvetici od bajadere. :heart: Ono, jes' da cak i Seselj ne krije odakle mu taj dzip, ali je u Dekijevom svetu sve nepoznato. :zag: Sreca, srca, radost.
A gde to Šešelj kaže da je to ukraden džip? Hajde da to vidim pa da priznam da si u pravu.

- - - - - - - - - -

who the fck was vojislav seselj ????
Neko važan u životu postavljača ove teme.

Mislim da Seselj za dzip koristi izraz 'ratni plen', ne bi on to nikada 'ukrao'...:lol:

Sta da ti nalazim? Pa na sta ti ja ovde licim, na tvog licnog asistenta, pa da ti nalazim stvari?
A gde si ti čuo da je on taj džip nazvao ratnim plenom?

Šta da mi nalaziš? Pa dokaz za ono što tvrdiš. Tvrdiš da je sam Šešelj rekao da je taj džip ukraden, pa sada ispravljaš na to da je rekao da je ratni plen, a ja tebe pitam gde si to čuo. U ovom klipu koji si postavio toga nema.

A gde si ti čuo da je on taj džip nazvao ratnim plenom?

Šta da mi nalaziš? Pa dokaz za ono što tvrdiš. Tvrdiš da je sam Šešelj rekao da je taj džip ukraden, pa sada ispravljaš na to da je rekao da je ratni plen, a ja tebe pitam gde si to čuo. U ovom klipu koji si postavio toga nema.

Pa svuda gde je pominjao taj dzip, nazivao ga je 'ratnim plenom', Sto je opste-poznata cinjenica, naravno.

'Ratni plen' je cista kradja, to znaju i ptice na grani.

Da ti nadjem i dokaz da je Drugi Svetski rat trajao do 1945-e? Bas si ti neki vickast covek Deki :lol:

Pa svuda gde je pominjao taj dzip, nazivao ga je 'ratnim plenom', Sto je opste-poznata cinjenica, naravno.
Nije. Gde si ti njega čuo da taj džip naziva ratnim plenom?

'Ratni plen' je cista kradja, to znaju i ptice na grani.
S ovim se slažem. Samo očekujem da konačno kažeš gde si ti Šešelja čuo da o ovom džipu priča kao o ratnom plenu.

Da ti nadjem i dokaz da je Drugi Svetski rat trajao do 1945-e? Bas si ti neki vickast covek Deki :lol:
Nisam te to pitao. Ne pravi se "pametniji" nego što jesi.

Nije. Gde si ti njega čuo da taj džip naziva ratnim plenom?

S ovim se slažem. Samo očekujem da konačno kažeš gde si ti Šešelja čuo da o ovom džipu priča kao o ratnom plenu.

Nisam te to pitao. Ne pravi se "pametniji" nego što jesi.

Svuda gde pominje dogadjaj o oduzimanju dzipa. Pa nisi me to pitao, ja samo pravim poredjenje pitanja, da uvidis koliko ti je pitanje glupo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back