Trenutno je mrak, to znači da je nebo crno????
kakvo kretensko poredjenje, neverovatno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno je mrak, to znači da je nebo crno????

I ja kažem.kakvo kretensko poredjenje, neverovatno![]()

Нешто су се мишеви хрватски узврпољили.. Сећам се која је паника била у Хрватској кад су 90-их рекли да ће Шешељ доћи у Сплит.. Ајми нама, ћа ти госпе сињске па силоват ће нас..![]()
Može biti... Ali se, eto, rugam...Није лепо што се ругаш са чињеницом да сатанистички суд у Хагу не жели да пусти српског вођу Шешеља на слободу...
Može biti... Ali se, eto, rugam...
On će možda doći, a onda??? Šta? Šta će se pa promeniti ako ga ovi što ga drže protivzakonito 11 godina puste?
Seselj je pravi srBski domacin.
Bio clan SKJ pa postao cetnik a sad je neofasista.
Dva puta se zenio,uzivao u viskiju,bogatio a nas zaduzio sankcijama,ratom...
Nego razmisljam hoce li sad da promene ime u srBska radikalna stranka?
Mene ne zanima šta misle oni koji ga drže tamo.Па то шта би се променило најбоље знају они који га држе тамо. Уосталом, зато га и држе тамо. То је свима јасно...
Јес, а Србију су бомбардовали због Слобе.Seselj je pravi srBski domacin.
Bio clan SKJ pa postao cetnik a sad je neofasista.
Dva puta se zenio,uzivao u viskiju,bogatio a nas zaduzio sankcijama,ratom...
Nego razmisljam hoce li sad da promene ime u srBska radikalna stranka?
I zbog Karađorđa.Јес, а Србију су бомбардовали због Слобе.
Mene ne zanima šta misle oni koji ga drže tamo.
Činjenica je da ga drže protivzakonito, a činjenica je i da njegov dolazak u Srbiju u ovom trenutku ne bi ništa promenio.

Mene ne zanima šta misle oni koji ga drže tamo.
Činjenica je da ga drže protivzakonito, a činjenica je i da njegov dolazak u Srbiju u ovom trenutku ne bi ništa promenio.
Јес, а Србију су бомбардовали због Слобе.
Desi se Shekiju da je ponekad i u pravu....
Tesko je komentarisati ovo...u nekim drugim zemljama bi Lauš mozda dobio dozivotnu...ali ukoliko on ima savesti, a deluje da ima - on je svakako na dozivotnoj...Treba živeti s tim da si ubio dve osobe, unistio njihove porodice...Desi se Shekiju da je ponekad i u pravu....
Види, види .., шта нам је то Гошћа дигла после годину дана ...,
јел ово најзанимљивија тема за долазеће изборе ?
Лаушевићев случај нема никакве везе са Шешељом и то није требао да помиње.Лаушевића је правоснажно осудио суд у Ц.Гори због убиства 2 лица, а нигде није помињана никаква национална припадност учиниоца и жртава као релевантна чињеница.То нема никакве везе са политиком, Србима, Црногорцима и слично.
Што се тиче самог Лаушевића, требало је испоштовати правоснажну пресуду надлежног суда који је после неколико укинутих првостепених пресуда, дошао до правоснажне пресуде.
Председник Србије није смео да помилује учиниоца двоструког убиства, који је побегао у иностранство а није ни ступио на издржавање казне(сем притвора).То је увреда за жртве, правду и правосудни систем.Он је одлежао око 4 и по године у притвору а то је понижавајуће мало за убиство 2 човека.Требао је да издржи још 8 и по година, укупно 13 година, што није толико страшна казна за двоструко убиство, нигде на свету не би добио 13 година за 2 убиства.Онда и после овако благе казне дође шеф државе и помилује учиниоца, и то је стварно бедно.
Desi se Shekiju da je ponekad i u pravu....

osrednji glumac a za ovo drugo... cim izadjes na ulicu sa utokom ti si na samo korak od ubistva pa bilo ono i u samoodbrani

Ллауш је убица - па убица.... како год окренеш... и то што га неке НВО-караконџуле стално овуда промовишу и подржавају као и неки глумци, стварно је за жаљење... Он се тим почињеним злочином ЗАУВЕК ИСПИСАО ИЗ БИЛО КАКВЕ УМЕТНОСТИ... ја још нисам чуо да на свету постоји неки уметник-глумац-убица......
..... али код нас је свашта могуће... а да не помињем његово антисрпско деловање у сред Београда пре него што је починио злочин... и колико сам чуо ти Лауши су нео племе у ствари ШИПТАРИ У ЦГ .....Baš je junački pucati na nenaoružane ljude i to dok beže - u leđa !Nigde na normalnom svetu ne bi dobio ni dana robije zbog toga sto se branio od neuracunljivih i pijanih huligana.