Karl Marx
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
коме се не свиђа не мора да гласа за СРС
бтв они шатро бирачи СРС који био да гласају само под условом да се уђемо у коалицију са дсс(преподобни дррр коштун од пре 2-3 године постао евроскептикдок је био власт огорчени еуталибан безалтернативац,ослободио гомилу шиптарских терориста..............)или дверјанима које предводе све сам јуловски кадар (оклен им кеш ђилас финансијер кажу зли језици) ---е нека фала
![]()
Politika cesto zahteva pragmaticnost. Zaboravljas kako su i DOS i DS i sada SNS dosli na vlast. Koalicijama.Koalicija je posebno korisna ako znas da sam ne mozes da dobacis ni 2%.
Ja bih recimo voleo da SRS napravi koaliciju sa Dverima. Ta koalicija bi napravila makar 6%, sto bi znacilo da bi Radikali usli u parlament sa nekih 8-9 poslanika.
Takodje mislim da bi takva koalicija spustila DSS ispod cenzusa. Tako da bi koalicija spasila Dveri i SRS a unistila DSS.
A sta je alternativa? Gasenje stranke. Ako padnu ispod 2% Radikali vise nece postojati. Stranke sa tim procentom postaju irelevantne i o njima niko ne prica.

док је био власт огорчени еуталибан безалтернативац,ослободио гомилу шиптарских терориста..............)или дверјанима које предводе све сам јуловски кадар (оклен им кеш ђилас финансијер кажу зли језици) ---е нека фала