Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
коме се не свиђа не мора да гласа за СРСz:poz:
бтв они шатро бирачи СРС који био да гласају само под условом да се уђемо у коалицију са дсс(преподобни дррр коштун од пре 2-3 године постао евроскептик :zroll:док је био власт огорчени еуталибан безалтернативац,ослободио гомилу шиптарских терориста..............)или дверјанима које предводе све сам јуловски кадар (оклен им кеш ђилас финансијер кажу зли језици) ---е нека фала:kafa:

Politika cesto zahteva pragmaticnost. Zaboravljas kako su i DOS i DS i sada SNS dosli na vlast. Koalicijama.Koalicija je posebno korisna ako znas da sam ne mozes da dobacis ni 2%.
Ja bih recimo voleo da SRS napravi koaliciju sa Dverima. Ta koalicija bi napravila makar 6%, sto bi znacilo da bi Radikali usli u parlament sa nekih 8-9 poslanika.
Takodje mislim da bi takva koalicija spustila DSS ispod cenzusa. Tako da bi koalicija spasila Dveri i SRS a unistila DSS.
A sta je alternativa? Gasenje stranke. Ako padnu ispod 2% Radikali vise nece postojati. Stranke sa tim procentom postaju irelevantne i o njima niko ne prica.

Maratonski sudski proces koji se vodi protiv Seselja je obican dilentantizam! O doticnom imam nisko misljenje, ali to ne menja cinjenicu da covek dzabe trune u haskom kazamatu.

Šešelj je kapacitet, genije in živa inciklopedija od čovjeka.
Rečitost ima, kakva se rađa jednom u 100 godina.
Ali za politiku nije.
Ta zahtijeva pragmatičnost, mudrost, strpljenje, ustrajnost, krivudanje do cilja a on je previše direktan.
To nikad nije dalo rezultate.

A milo mi je, što je sve one sudije zabavio o velikom jadu.
Uvukli su se u rupu iz koje ne mogu lako izaći na svjetlost dana.
A svoj narod je branio beskompromisno i javno osramotio mnoge svjetske vladare a posebno Nato.

Baš sam uživao slušajući ona njegova unakrsna ispitivanja.
Sve bolje od boljega.

Vojislav Seselj je najveci izdajnik srpskog naroda.

Placenik ili samo ludak, nikad se nece znati.

Svaki trenutak svog postojanja je koristio da seje mrznju i banalizuje srpski narod i srpske predstavnike i prikazuje ih kao koljace, ubice, mesare i bahatu stoku kojoj je noz u zubima.

Svaku bitku i rat koji je Srbija vodila do 90ih je obesmislio i zatrovao ovo podrucje za narednih 200 godina.

Pravi Srbi treba da se stide te Hrvatske dzukele

И шта са тиме? Бранио је своју имовину.
Nije.
Branio je imovinu koja mu je dodeljena dok je on bio vlast od onih koji su rešili da mu je oduzmu kada su oni postali vlast.
I njima što su postali vlast bilo je najvažnije kako oduzeti od njega džip (nije bilo bitnijih problema ni pitanja), a njemu je pošto-poto stalo da od ovih odbrani džip za koji inače nije dao ni paru.

Ono, vrana vrani počela da kopa oči, a mi kao treba da se zbog cele priče potresamo i verovatno svađamo (što je svim srpskim neprijateljima glavni cilj).

Vojislav Seselj je najveci izdajnik srpskog naroda.

Placenik ili samo ludak, nikad se nece znati.

Svaki trenutak svog postojanja je koristio da seje mrznju i banalizuje srpski narod i srpske predstavnike i prikazuje ih kao koljace, ubice, mesare i bahatu stoku kojoj je noz u zubima.

Svaku bitku i rat koji je Srbija vodila do 90ih je obesmislio i zatrovao ovo podrucje za narednih 200 godina.

Pravi Srbi treba da se stide te Hrvatske dzukele

upravo tako. seselj je direktno pomagao siptare i hrvate tokom ratova 90-ih. umobolno, antisrpsko gоvno.

upravo tako. seselj je direktno pomagao siptare i hrvate tokom ratova 90-ih. umobolno, antisrpsko gоvno.

Svojim ponasanjem je vrlo uspesno okrenuo ceo svet protiv Srba. I dan danas okrece, i stvara jaz medju Srbima. Svaki povoljan plan po Srbe je odbijao, i svaka teritorija na kojoj je delovao je ociscena od Srba potpuno.

Seselj je jedan od najvecih izdajnika u srpskoj istoriji

A otkud ti znaš da je taj džip ukraden sa Kosova? Možda lično poznaješ prvog vlasnika?

Zato sto nisam neobavesten kao ti, i tvoj idol Kostunica. Dzip je ukraden sa Kosova, u sklopu one masovne kradje strane imovine raznih stranih institucija, koje su na Kosovu izvrsile pre svega policijske snage Srbije; to svi obavesteni ljudi u Srbiji znaju. Srpski panduri su krali kompove, automobile i sve ostalo sto su mogli da nahvataju iz OEBS-a i ostalih stranih institucija. Ne samo stranih naravno, mnogo vise su pokrali iz ship-shopa, ali konkretno ovaj dzip nije iz ship-shopa.

Svojim ponasanjem je vrlo uspesno okrenuo ceo svet protiv Srba. I dan danas okrece, i stvara jaz medju Srbima. Svaki povoljan plan po Srbe je odbijao, i svaka teritorija na kojoj je delovao je ociscena od Srba potpuno.

Seselj je jedan od najvecih izdajnika u srpskoj istoriji
Dan danas?
Danas je tamo u Hagu, a ne vidim da nešto zbog toga okreće svet protiv Srba. Šta bi to trebalo da uradi pa da ne okreće? Da crkne?

Dan danas?
Danas je tamo u Hagu, a ne vidim da nešto zbog toga okreće svet protiv Srba. Šta bi to trebalo da uradi pa da ne okreće? Da crkne?

Njegova podela na izdajnike i patriote i dalje razara psihu Srba.

To je jedna od najvećih šteta pričinjenih Srbima u vladavini Slobe i Šešelja 90ih.

Ništa normalno odavde neće proisteći dok se kao narod ne oslobodimo te lažne, trovačke, štetne podele

Zato sto nisam neobavesten kao ti, i tvoj idol Kostunica. Dzip je ukraden sa Kosova, u sklopu one masovne kradje strane imovine raznih stranih institucija, koje su na Kosovu izvrsile pre svega policijske snage Srbije; to svi obavesteni ljudi u Srbiji znaju. Srpski panduri su krali kompljutere, automobile i sve ostalo sto su mogli da nahvataju iz OEBS-a i ostalih stranih institucija. Ne samo stranih naravno, mnogo vise su pokrali iz ship-shopa, ali konkretno ovaj dzip nije iz ship-shopa.
Dobro si ti obavešten kada znaš da je moj idol Koštunica.

Svi obavešteni ljudi "znaju" jer su tako tvoji idoli pričali. A šta je istina, to ne znaš, možeš samo da se praviš da si kao obavešten.

Opet, hajde da uzmemo da se kralo iz tog kako ti kažeš ship-shopa, ti nepogrešivo znaš da je baš taj džip ukraden????

Njegova podela na izdajnike i patriote i dalje razara psihu Srba.

To je jedna od najvećih šteta pričinjenih Srbima u vladavini Slobe i Šešelja 90ih.

Ništa normalno odavde neće proisteći dok se kao narod ne oslobodimo te lažne, trovačke, štetne podele
Njegova podela???

Nemam baš nameru da ga branim, ali pokušavam da budem objektivan.
Nisam baš siguran da je taj čovek kriv za mnoge gluposti koje se dešavaju već 11 godina kako njega nema na ovoj političkoj sceni.

Dobro si ti obavešten kada znaš da je moj idol Koštunica.

Svi obavešteni ljudi "znaju" jer su tako tvoji idoli pričali. A šta je istina, to ne znaš, možeš samo da se praviš da si kao obavešten.

Opet, hajde da uzmemo da se kralo iz tog kako ti kažeš ship-shopa, ti nepogrešivo znaš da je baš taj džip odatle????

Deki, ja stvarno ne mogu po 1000-i ti put da te obavestavam o cinjenicama, raspitaj se kakav je to dzip, ne mogu ja sve da te ucim.

Ne, kazem ti, ovaj dzip nije iz Ship-shopa, ovaj dzip je ukraden od stranaca.

Deki, ja stvarno ne mogu po 1000-i ti put da te obavestavam o cinjenicama, raspitaj se kakav je to dzip, ne mogu ja sve da te ucim.

Ne, kazem ti, ovaj dzip nije iz Ship-shopa, ovaj dzip je ukraden od stranaca.
Daj ne lupetaj bre.
Odakle je to ukraden? Imaš dokaze za tu tvrdnju ili si samo "obavešten"? Obavestio te je tvoj guru lično....:hahaha:

Na stranu sve, ali suđenje koje traje toliko godina samo po sebi je nepravda i bezakonje, koje potpuno delegitimiše i najmanji privid da je Haški tribunal zaista pravi sud.
Teško da bi neko od pravnika mogao da dovede u pitanje ovakvu tvrdnju i pravnički obrazloži ovoliku dužinu jednog sudskog procesa suprotno svim uobičajenim standardima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back