Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Заиста тежи ка савршенству. Њега не интересује будућност српског народа, будућност српске државе. Он не види или не жели да види, да је европска идеја пропала. Саветници и високи функционери из ЕУ и најмоћније чланице ЕУ Немачке говоре о крају евра и европске идеје. Али то код нас медији не преносе. Немогу, јер је Вучко увео медијски мрак, какав није постојао ни 90их година прошлог века. Економија се уништава из дана у дан, криминал цвета, а Вучко најављује хапшења, обрачун са криминалцима и обећава светлу европску будућност, али резултата нема. Од 1945. године у Србији није било мање демократије него данас. Успео је - већ је данас ушао у историју као српски издајник, а ако овако настави, замениће Бранковића на месту највећег српског издајника. Постаће савршени издајник.
A po cemu je on izdajnik..ne razumem?

- - - - - - - - - -

Вучић се продао за паре. Вучић је лажов. Више пута доказано на овом форуму, а и шире.

A sta smo na ovom forumu dokazali...ko je i sta je vojvoda?

A po cemu je on izdajnik..ne razumem?

- - - - - - - - - -

Па по томе што је предао један део српске територије (Косово) Шиптарима. Ако то није издаја онда ја не знам шта је. И та бараба од Вучића се усуђује да се пореди са Маргарет Тачер, а она је због одбранила гокландска острвам док је Вучић противуставно предао Косово. . Вучић је бедник, само то могу да кажем за њега.

Poslednja izmena:
Па по томе што је предао један део српске територије (Косово) Шиптарима. Ако то није издаја онда ја не знам шта је. И та бараба од Вучића се усуђује да се пореди са Маргарет Тачер, а она је због одбранила гокландска острвам док је Вучић противуставно предао Косово. . Вучић је бедник, само то могу да кажем за њега.
Izviini, ali ko je prodao Kosovo? O cemu pricas? Kosovo niko nije prodao.
A to sto je uspesan covek, to samo vojvoda moze da mu zavidi...

I zašto je to učio?

Šta razumeš? Nerazumeš ti ništa očigledno. :)

Odgovori na moje pitanje ako razumeš. A ne da pljuješ po nekome ko je načinio pravi potez. :)

]/QUOTE]

Ти си брате много неозбиљан и вероватно долазиш на форум да би зајебавао друге форумаше, тако да те у том погледу заиста разумем...

Izviini, ali ko je prodao Kosovo? O cemu pricas? Kosovo niko nije prodao.
A to sto je uspesan covek, to samo vojvoda moze da mu zavidi...

Вучић га је противуставно предао шиптарским ратним злочинцима Хашима Тачија. То и птице на грани знају. Само се ви обожаватељи Вучићевог диктаторског култа личности правите блесави.

Вучић га је противуставно предао шиптарским ратним злочинцима Хашима Тачија. То и птице на грани знају. Само се ви обожаватељи Вучићевог диктаторског култа личности правите блесави.

Samo vi obozavatelji vojvode sa govornom manom pravite blesavi i jedini to i pricate...

Samo vi obozavatelji vojvode sa govornom manom pravite blesavi i jedini to i pricate...

Ало, обожаватељу диктатора Вучића (видим држиш његову слику на аватару), Вучић је потписивањем ткз. ,,бриселског споразума" практично предао Косово Шиптарима, а на овим ткз. ,,косовским изборима" они желе да легализују своју отворену издају. Само тотална будала то не види.

I zašto je to učio?

Šta razumeš? Nerazumeš ti ništa očigledno. :)

Odgovori na moje pitanje ako razumeš. A ne da pljuješ po nekome ko je načinio pravi potez. :)

]/QUOTE]

Ти си брате много неозбиљан и вероватно долазиш на форум да би зајебавао друге форумаше, тако да те у том погледу заиста разумем...
Ni ti nerazumeš? Cccc.....

Ajmo onda redom...

Šta je Šeki po profesiji? .................................... PRAVNIK

Koga Šeki zastupa i brani u Hagu?..................... SRBIJU i sebe.

Šta je Šeki dokazao i ukazao Tribunalu, sili osovine sveta? .............. GREŠKE koje čine, i ukazao na konkretne greške svetske sile i močnika, i dokazao da je iznad njih svih po poznavanju kretanja političko pravnih elemenata na svetskom nivou!

Zbog svetskih zbivanja i situacije koja se našla u PAT poziciji, Šeki im je POTREBAN kao EXPERT za rešavanje situacije u koju su upali, SVETSKU KRIZU!!!

Ako ovo razumete, ostalo če vam se kazti samo. ;)

Jbt, vi radikali imate potpunu blokadu mozga. Ja moram da govorim i branim Šešelja od vas samih! :dash:

Poslednja izmena:
Ало, обожаватељу диктатора Вучића (видим држиш његову слику на аватару), Вучић је потписивањем ткз. ,,бриселског споразума" практично предао Косово Шиптарима, а на овим ткз. ,,косовским изборима" они желе да легализују своју отворену издају. Само тотална будала то не види.

Da li si se ti upoznao sa Briselskim sporazumom?

Da li si se ti upoznao sa Briselskim sporazumom?

Бриселски споразум је издаја, зато што се Косову дају сви симболи државности, а ови избори су само легализација ткз. ,,државе Косово". Притом, диктатор кога држиш на аватару позива народ да изађе на те изборе и да својим гласовима потврде издају коју су комунисти и напредњаци (Дачић и Вучић) потписали.

Бриселски споразум је издаја, зато што се Косову дају сви симболи државности, а ови избори су само легализација ткз. ,,државе Косово". Притом, диктатор кога држиш на аватару позива народ да изађе на те изборе и да својим гласовима потврде издају коју су комунисти и напредњаци (Дачић и Вучић) потписали.

Ponavljam pitanje...Da li sii se tu uopste upoznao sa sporazumom?

Nezvanicni..ma sta kazes...prosvetli me.

Ђинђић је био криминалац, а Вучић је издајник!

- - - - - - - - - -

Ni ti nerazumeš? Cccc.....

Ajmo onda redom...

Šta je Šeki po profesiji? .................................... PRAVNIK

Koga Šeki zastupa i brani u Hagu?..................... SRBIJU i sebe.

Šta je Šeki dokazao i ukazao Tribunalu, sili osovine sveta? .............. GREŠKE koje čine, i ukazao na konkretne greške svetske sile i močnika, i dokazao da je iznad njih svih po poznavanju kretanja političko pravnih elemenata na svetskom nivou!

Zbog svetskih zbivanja i situacije koja se našla u PAT poziciji, Šeki im je POTREBAN kao EXPERT za rešavanje situacije u koju su upali, SVETSKU KRIZU!!!

Ako ovo razumete, ostalo če vam se kazti samo. ;)

Jbt, vi radikali imate potpunu blokadu mozga. Ja moram da govorim i branim Šešelja od vas samih! :dash:

Овде на жалост и нема радикала, оно што је и било прешло је код Звери.

Ђинђић је био криминалац, а Вучић је издајник!

- - - - - - - - - -

Овде на жалост и нема радикала, оно што је и било прешло је код Звери.
Neznam, al ise predstavljaju da su radikali, kako direktno, tako i indirektno. :)

Uglavnom, nerazumeju politiku, a pogotovo Šešelja. :)

Jeste da se radi o politici na najvišem nivou, ali barem treba biti sabran, i razumeti o čemu se radi, kao i stavove mnogih političara, pogotovo naših. Neki potezi naših političara deluju kao negativni, ali nije tako, sasvim su pozitivni. :)

I jedno je kada pričamo o prošlosti i delima u prošlosti, a drugo je današnjica, i dešavanja koja se odvijaju u sadašnjem vremenu. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back