Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Озбиљним политичарима као што је Шешељ није место на фарми. На Фарми би требало да се налази твој идол, психички болесник Александар Вучић.

Seselj ozbiljan politicar?hahahahah MA daaaj, molim tee! :D
Aleksandar Vucic je ozbiljan politicar, covek koji se bori za ovu zemlju.Aleksandar Vucic je politicka, i ljudska velicina u odnosu na Seselja.

Seselj ozbiljan politicar?hahahahah MA daaaj, molim tee! :D
Aleksandar Vucic je ozbiljan politicar, covek koji se bori za ovu zemlju.Aleksandar Vucic je politicka, i ljudska velicina u odnosu na Seselja.

Вучић је гњида и лажов који се до јуче клео у Велику Србију, а данас се куне у ЕУ. У реду би било да је то искрени преображај на пример код њега био, али Вучић је за паре одлучио да прича другу причу. Шешељ се никада није продао за паре и остао је доследан у својим ставовима и зато га сада држе у Хагу. Вучић није ни близу Шешеља по величини, јер Воја је за њега човек. Вучић је мали, бедни слуга и потрчко антисрпске Коминтерне, ткз. ЕУ.

Иначе, погледај ово:

Вучић ЛАЖОВ И ИЗДАЈНИК.

Вучић је гњида и лажов који се до јуче клео у Велику Србију, а данас се куне у ЕУ. У реду би било да је то искрени преображај на пример код њега био, али Вучић је за паре одлучио да прича другу причу. Шешељ се никада није продао за паре и остао је доследан у својим ставовима и зато га сада држе у Хагу. Вучић није ни близу Шешеља по величини, јер Воја је за њега човек. Вучић је мали, бедни слуга и потрчко антисрпске Коминтерне, ткз. ЕУ.

Иначе, погледај ово:

Вучић ЛАЖОВ И ИЗДАЈНИК.

Vucic je uvideo da je vodio pogresnu politiku. Promenio se. Covek se menja, svi mi trebamo teziti promenama, ka boljem.
EU nema alternativu, i sto sto brze budete to shvatili, pre ce nam biti bolje.
Inace, glupa montaza...

- - - - - - - - - -

Који радикали?

A ono ima puno radikala...

Vucic je uvideo da je vodio pogresnu politiku. Promenio se. Covek se menja, svi mi trebamo teziti promenama, ka boljem.
Inace, glupa montaza...

- - - - - - - - - -

A ono ima puno radikala...

Вучић се продао за паре. А што је најгоре сада лаже како се никада није залагао за Велику Србију. Какав лажов и лицемер.

- - - - - - - - - -

A da, jaa se sad trebam baviti radikalima, kako da ne...to vi preispitajte vase redove, ja nemam nemere...

Јел си и ти Вучићев батинаш?

Вучић се продао за паре. А што је најгоре сада лаже како се никада није залагао за Велику Србију. Какав лажов и лицемер.

- - - - - - - - - -

Ja se nikad, ni sa kim nisam potukao...
A to je ta radikalska propaganda protivv Vucica, tak oda...ne pali mnogo.

Inace, glupa montaza...
Sa ovim se potpuno slažem. Mislim da zna istinu o svemu, mnogo više no mi sami...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back