Pa jeste osudjen taj Lancuzanin i nije oslobodjen nego je trazeno novo sudjenje.
Је л' ти читаш шта други пишу или само лупаш глупости? Прво, Ланчужанин није био члан Српске радикалне странке 1991. године, тј. није био добровољац Српске радикалне странке. Једини добровољци Српске радикалне странке у Левој суподерици, Слободан Катић и Марко Љубоја, су ослобођени свих оптужби. А друго, Милан Ланчужанин, који је 1992. или 1993. године постао члан Српске радикалне странке, није осуђен на шест година затвора, а та казна је укинута због повреде права на правично суђење, због ратног злочина.
Дакле, ниједан Шешељевац није осуђен. Ниједан.
Razne novine su pisale i za Seselja da je kriv za ovo ili ono, a onda ste se vi pozivali na pretpostavku nevinosti. Ako vazi za njega, vazi i za druge. Neces dvostruke arsine? Pa nemoj onda. Ili mi pokazi presudu po kojoj je Stanisic ili bilo ko drugi u kog ste upirali prstom osudjen.
Хајде, престани да лупеташ. Постоји огромна разлика између неоснованих оптужби за ратне злочине и основане сумње да је Станишић сарађивао са Американцима, због чега је и ослобођен, док су многе друге Србе, чије се ситуације нису разликовале од Станишићеве, тј. није било доказа против њих, осудили на вишедеценијске затворске казне.
Дакле, једина разлика између Шешеља, Милошевића, Лукића, Драгомира Милошевића, итд. и Јовице Станишића или Момчила Перишића је у томе што су Станишић и Перишић сарадници ЦИА а ови остали нису. Једни су на слободи, други у затвору или мртви.
Zato sto sam Fila to ne prikazuje kao cinjenicu nego i sam kaze da je to cuo i da u to veruje.
А Вучић је доказао да држава стоји иза убиства Славка Ћурувије. Је л' тако?
Znaci i sam priznajes da ih je vredjao.
Да је вређао судије и тужиоце (и чланове Секретаријата) као сведок одбране у предмету који су хашки инквизитори водили против нашег последњег председника Слободана Милошевића, признао сам. Али да је вређао судије и тужиоце у предмету који хашки инквизитори воде против њега - нисам признао, јер није.
Дакле, и даље тврдим да лупаш глупости и да се само бламираш, јер је више него очигледно да не знаш о чему причаш.
Svi koji su pusteni na privremenu slobodu su napisali molbu Vladi Srbije za garancije i nakon toga podneli molbu Tribunalu. Seselj to ne zeli, sto je njegovo pravo, ali ne moze onda da se buni.
А сви ти који су писали молбе држави и Трибуналу су чекали пресуду 11 година. Је л' тако? Поново те питам - да ли си ти нормалан, да ли користиш мозак?