Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.690
Трећи ће бити еремита.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on slučajno pretrčao u SNS...Трећи ће бити еремита.
kada nije ostao nikakav PRAVNI dokumenat kako ti onda mozes da trdis da je on kriv, a niko drugi to ne moze ?Шта значи правно потврдити? Наравно да не може правно да се потврди кад није остао писани документ где Коштуњави наређује да се амбасаде не обезбеђују.
Nema mačka, ima psa..prišljamćilo mu se neko u Belanovici...al ae...Правда за мачка, он није ништа крив!![]()
Imaš ti to dećko napismeno?Да је Коштуница дозволио паљење амбасаде зна се још од те године. Иначе, те године сам ишао у посету рођацима у Америци и на аеродрому смо имали третман терориста - што од запослених што од путника који су нас лоше коментарисали.
Da nije bilo Kostunice i njegovog autoriteta, odgovornosti i ozbiljnosti, ti bi jos ziveo pod Slobodanom Milosevicem.
Небитно је паљење АМЕРИЧКЕ ШТЕНАРЕ у Београду, амерички НАЦИСТИ СУ ЗАПАЛИЛИАли просто ми је невероватно да се не нађе нико на политичкој сцени ДА ЈЕНКИЈЕ ОТЕРА У ТРИ ЛЕПЕ П.М. ЗА ОВАКВУ ДРСКОСТ ТРАЖЕЊА ОСУДЕ ПАЉЕЊА АМБАСАДЕ - УМЕСТО ДА СУ ПОДНЕТЕ КИЛОМЕТАРСКЕ ТУЖБЕ ЗА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ХИЉАДА ПОБИЈЕНИХ ЦИВИЛА ДО СКОРО 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА МАТЕРИЈАЛНЕ ШТЕТЕ ОД СТРАНЕ
ЈЕНКИ-ЗЛОЧИНАЦА..........
Неко ван Србије покушава по сваку цену да га "поново убаци у игру" - али не капирају зомбији да он уопште нема такве намере .........
он је живео под алијом, не под милошевићем. није он из Србије.
Али просто ми је невероватно да се не нађе нико на политичкој сцени ДА ЈЕНКИЈЕ ОТЕРА У ТРИ ЛЕПЕ П.М. ЗА ОВАКВУ ДРСКОСТ ТРАЖЕЊА ОСУДЕ ПАЉЕЊА АМБАСАДЕ - УМЕСТО ДА СУ ПОДНЕТЕ КИЛОМЕТАРСКЕ ТУЖБЕ ЗА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ХИЉАДА ПОБИЈЕНИХ ЦИВИЛА ДО СКОРО 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА МАТЕРИЈАЛНЕ ШТЕТЕ ОД СТРАНЕ
ЈЕНКИ-ЗЛОЧИНАЦА..........
Небитно је паљење АМЕРИЧКЕ ШТЕНАРЕ у Београду, амерички НАЦИСТИ СУ ЗАПАЛИЛИ
И ПОРУШИЛИ НЕУПОРЕДИВО ВИШЕ ОБЈЕКАТА У СРБИЈИ, али Тројански КОЊ од Коштунића
је ЗЛО!!! Највећи преварант српског националног корпуса који је икада ходио земљом Србијом.
За то му треба судити, а не за америчку штенару!
Не пратим више твој ток мисли, а и не занима ме.kada nije ostao nikakav PRAVNI dokumenat kako ti onda mozes da trdis da je on kriv, a niko drugi to ne moze ?
Ово је ужасна увреда - не познајеш човека и уопште не капираш шта се онда збивало... једнога дана биће ти жао што си овако нешто изјавио.......Небитно је паљење АМЕРИЧКЕ ШТЕНАРЕ у Београду, амерички НАЦИСТИ СУ ЗАПАЛИЛИ
И ПОРУШИЛИ НЕУПОРЕДИВО ВИШЕ ОБЈЕКАТА У СРБИЈИ, али Тројански КОЊ од Коштунића
је ЗЛО!!! Највећи преварант српског националног корпуса који је икада ходио земљом Србијом.
За то му треба судити, а не за америчку штенару!
Само сам покушао да куцајући "гласно размишљам" ЗАШТО Јенкији одједном покушавају ДА У НАШУ ПОЛИТИЧКУ УЈДУРМУ УБАЦЕ КОШТУНИЦУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ.........Mitke pa sto ne odgovoris nego samo podrzavas smajlijem?
Слушај ти лицемерко, Тројанским КОЊЕМ су га прво назвали његови политички саборци, а Жутаре придодале епитет МАЧКАР!A sto mislis da neko van Srbije (ili u Srbiji, svjedno), ovim zeli da ga vrati na scenu, mislim, odakle to tek tako poveza?
Ja bih iskreno to volela, ali mislim da je ovakvim tekstovima samo cilj da i ako bi hteo, vise ne promoli glavu u politici.
Ne znam, ali niej ni vazno, sustina je ta da je Kostunica bio jedini dostojan protivnikm S.M, i pobedio.
Ispravka - zlocinci su svi iz NATO koji su ucestvovali tada a ne samo "Jenkiji" ali kapiram sta hoces da kazes.
Bezi bre vise s tim tvojim pogrdnim izrazavanjem, dosadio si svima odavno, postani predsednik pa pricaj nesto!
Pa OK, ali kako to poveza kad ga ne vole, mislim, kamo srece ne da ga oni ubace naravno, nego da se sam vrati?Само сам покушао да куцајући "гласно размишљам" ЗАШТО Јенкији одједном покушавају ДА У НАШУ ПОЛИТИЧКУ УЈДУРМУ УБАЦЕ КОШТУНИЦУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ.........
А ЗАШТО ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ????Само сам покушао да куцајући "гласно размишљам" ЗАШТО Јенкији одједном покушавају ДА У НАШУ ПОЛИТИЧКУ УЈДУРМУ УБАЦЕ КОШТУНИЦУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ.........
Па мислим да га на овај начин прозивкама ОНИ ЈАВНО УЦЕЊУЈУ И ПОЗИВАЈУ НА ПОСЛУШНОСТ И ПРИДРУЖИВАЊЕ...... наравно, њему то не пада ни на крај памети....Pa OK, ali kako to poveza kad ga ne vole, mislim, kamo srece ne da ga oni ubace naravno, nego da se sam vrati?
Повукао се, ако се мало боље присетиш, ЗАТО ШТО ЈЕ СТАЛНО БИО У МАЊИНИ А САМИМ ТИМ У ОБАВЕЗИ ДА СПРОВОДИ ОНО ПРОТИВ ЧЕГА ЈЕ........А ЗАШТО ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ????
Ако је већ ушао у причу са ДОКАЗАНИМ КВИСЛИНЗИМА И ИЗДАЈНИЦИМА, зашто је побегао???
Ако је ушао у све то са племенитим побудама, ЗАШТО СЕ ЗА ТУ ЊЕГОВУ ПРАВИЧНОСТ НИЈЕ БОРИО,
ако треба и до смрти? Часни људи када се нађу и у заблуди или незнању, због своје части и добрих намера
спремнису и живот жртвовати да се у историју свог народа не би уписали као издајници и Тројански КОЊИ!
onda nemoj da lupas/ tvrdis nesto sto nema nikakve veze sa zivotom. a ako vec nesto tvrdis onda moras biti spreman da to obrazlozis.Не пратим више твој ток мисли, а и не занима ме.![]()
Па мислим да га на овај начин прозивкама ОНИ ЈАВНО УЦЕЊУЈУ И ПОЗИВАЈУ НА ПОСЛУШНОСТ И ПРИДРУЖИВАЊЕ...... наравно, њему то не пада ни на крај памети....
Он је сада већ исувише у годинама и сигуран сам да уопште и НЕ ЖЕЛИ више да се бави било каквом политиком........
Е, БАШ ТАДА ЈЕ ТРЕБАО УЋИ У БОРБУ СВОМ СНАГОМ, био би несумњиво ПОДРЖАН!Повукао се, ако се мало боље присетиш, ЗАТО ШТО ЈЕ СТАЛНО БИО У МАЊИНИ А САМИМ ТИМ У ОБАВЕЗИ ДА СПРОВОДИ ОНО ПРОТИВ ЧЕГА ЈЕ........