Војислав Коштуница иде у затвор?!

Шта значи правно потврдити? Наравно да не може правно да се потврди кад није остао писани документ где Коштуњави наређује да се амбасаде не обезбеђују.
kada nije ostao nikakav PRAVNI dokumenat kako ti onda mozes da trdis da je on kriv, a niko drugi to ne moze ?

Али била је полиција испред Амбасаде,истина недовољно да заустави руљу која је кренула.
Ја се одлично сјећам да је један полицајац извадио пиштољ али просто је немогуће то зауставити.

Да је пуцао разапели би га.После када је стигло појачање,сузавци,гумени,шок бомбе амбасада је већ горила.
Ја нисам примјетио да је то био намјерни пропуст искрено најискреније.
Нико није могао знати шта ће се десити.Јер уосталом нико није имао намјеру да запали младића.
После се дошло до информације да је само предњи дио амбасаде практично горио а да су маринци добро наоуражани имали зелено свјетло да пуцају уколико би навијачи пробили даље.Били су забаракадирани иза.
То се није десило јер мјере обезбјеђења америчких амбасада имају по неколико прстенова.Навијачи су пробили практично само први прстен,после их растјерала полиција и то је то.Свакако непотребно и глупо...

Да је Коштуница дозволио паљење амбасаде зна се још од те године. Иначе, те године сам ишао у посету рођацима у Америци и на аеродрому смо имали третман терориста - што од запослених што од путника који су нас лоше коментарисали.
Imaš ti to dećko napismeno?

Али просто ми је невероватно да се не нађе нико на политичкој сцени ДА ЈЕНКИЈЕ ОТЕРА У ТРИ ЛЕПЕ П.М. ЗА ОВАКВУ ДРСКОСТ ТРАЖЕЊА ОСУДЕ ПАЉЕЊА АМБАСАДЕ - УМЕСТО ДА СУ ПОДНЕТЕ КИЛОМЕТАРСКЕ ТУЖБЕ ЗА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ХИЉАДА ПОБИЈЕНИХ ЦИВИЛА ДО СКОРО 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА МАТЕРИЈАЛНЕ ШТЕТЕ ОД СТРАНЕ
ЈЕНКИ-ЗЛОЧИНАЦА..........

Али просто ми је невероватно да се не нађе нико на политичкој сцени ДА ЈЕНКИЈЕ ОТЕРА У ТРИ ЛЕПЕ П.М. ЗА ОВАКВУ ДРСКОСТ ТРАЖЕЊА ОСУДЕ ПАЉЕЊА АМБАСАДЕ - УМЕСТО ДА СУ ПОДНЕТЕ КИЛОМЕТАРСКЕ ТУЖБЕ ЗА ПОЧИЊЕНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ПОЧЕВ ОД ХИЉАДА ПОБИЈЕНИХ ЦИВИЛА ДО СКОРО 100 МИЛИЈАРДИ ЕВРА МАТЕРИЈАЛНЕ ШТЕТЕ ОД СТРАНЕ
Небитно је паљење АМЕРИЧКЕ ШТЕНАРЕ у Београду, амерички НАЦИСТИ СУ ЗАПАЛИЛИ
И ПОРУШИЛИ НЕУПОРЕДИВО ВИШЕ ОБЈЕКАТА У СРБИЈИ, али Тројански КОЊ од Коштунића
је ЗЛО!!! Највећи преварант српског националног корпуса који је икада ходио земљом Србијом.
За то му треба судити, а не за америчку штенару!

Неко ван Србије покушава по сваку цену да га "поново убаци у игру" - али не капирају зомбији да он уопште нема такве намере .........

A sto mislis da neko van Srbije (ili u Srbiji, svjedno), ovim zeli da ga vrati na scenu, mislim, odakle to tek tako poveza?

Ja bih iskreno to volela, ali mislim da je ovakvim tekstovima samo cilj da i ako bi hteo, vise ne promoli glavu u politici.
он је живео под алијом, не под милошевићем. није он из Србије.

Ne znam, ali niej ni vazno, sustina je ta da je Kostunica bio jedini dostojan protivnikm S.M, i pobedio.

Ispravka - zlocinci su svi iz NATO koji su ucestvovali tada a ne samo "Jenkiji" ali kapiram sta hoces da kazes.
је ЗЛО!!! Највећи преварант српског националног корпуса који је икада ходио земљом Србијом.

Bezi bre vise s tim tvojim pogrdnim izrazavanjem, dosadio si svima odavno, postani predsednik pa pricaj nesto!

Ово је ужасна увреда - не познајеш човека и уопште не капираш шта се онда збивало... једнога дана биће ти жао што си овако нешто изјавио.......

Mitke pa sto ne odgovoris nego samo podrzavas smajlijem?
Само сам покушао да куцајући "гласно размишљам" ЗАШТО Јенкији одједном покушавају ДА У НАШУ ПОЛИТИЧКУ УЈДУРМУ УБАЦЕ КОШТУНИЦУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ.........

A sto mislis da neko van Srbije (ili u Srbiji, svjedno), ovim zeli da ga vrati na scenu, mislim, odakle to tek tako poveza?

Ja bih iskreno to volela, ali mislim da je ovakvim tekstovima samo cilj da i ako bi hteo, vise ne promoli glavu u politici.

Ne znam, ali niej ni vazno, sustina je ta da je Kostunica bio jedini dostojan protivnikm S.M, i pobedio.

Ispravka - zlocinci su svi iz NATO koji su ucestvovali tada a ne samo "Jenkiji" ali kapiram sta hoces da kazes.

Bezi bre vise s tim tvojim pogrdnim izrazavanjem, dosadio si svima odavno, postani predsednik pa pricaj nesto!
Слушај ти лицемерко, Тројанским КОЊЕМ су га прво назвали његови политички саборци, а Жутаре придодале епитет МАЧКАР!
Хоћемо ли до истине и називајући монструма Харадинаја ГОСПОДИНОМ? И Медлин ОДВРАЈТ, госпођом?
Хоћемо ли и империју ЗЛА назвати демократијом и примером ХУМАНИЗМА?
Хоћемо ли ДОСманлијски плаћенички ОЛОШ назвати стварним именом или демократама?
Хоћемо ли НЕГИРАТИ чињенице о Дивљем ЗАПАДУ и западној "цивилизацији" ствараној на злочину и пљачки
који потичу од ЗАПАДНИХ аутора и публикацијама настали на НЕОБОРИВИМ доказима о злочинствома?

Ко ти је овде крив што си површна и лицемерна па се фрљаш и гицаш? Лицемерје је врхунац људске љигавости! :bljak::bljak::bljak:

Само сам покушао да куцајући "гласно размишљам" ЗАШТО Јенкији одједном покушавају ДА У НАШУ ПОЛИТИЧКУ УЈДУРМУ УБАЦЕ КОШТУНИЦУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ.........
Pa OK, ali kako to poveza kad ga ne vole, mislim, kamo srece ne da ga oni ubace naravno, nego da se sam vrati?

А ЗАШТО ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ????
Ако је већ ушао у причу са ДОКАЗАНИМ КВИСЛИНЗИМА И ИЗДАЈНИЦИМА, зашто је побегао???

Ако је ушао у све то са племенитим побудама, ЗАШТО СЕ ЗА ТУ ЊЕГОВУ ПРАВИЧНОСТ НИЈЕ БОРИО,
ако треба и до смрти? Часни људи када се нађу и у заблуди или незнању, због своје части и добрих намера
спремн ису и живот жртвовати да се у историју свог народа не би уписали као издајници и Тројански КОЊИ!

Pa OK, ali kako to poveza kad ga ne vole, mislim, kamo srece ne da ga oni ubace naravno, nego da se sam vrati?
Па мислим да га на овај начин прозивкама ОНИ ЈАВНО УЦЕЊУЈУ И ПОЗИВАЈУ НА ПОСЛУШНОСТ И ПРИДРУЖИВАЊЕ...... наравно, њему то не пада ни на крај памети....
Он је сада већ исувише у годинама и сигуран сам да уопште и НЕ ЖЕЛИ више да се бави било каквом политиком........

А ЗАШТО ЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ И ПОВУКАО СЕ????
Ако је већ ушао у причу са ДОКАЗАНИМ КВИСЛИНЗИМА И ИЗДАЈНИЦИМА, зашто је побегао???

Ако је ушао у све то са племенитим побудама, ЗАШТО СЕ ЗА ТУ ЊЕГОВУ ПРАВИЧНОСТ НИЈЕ БОРИО,
ако треба и до смрти? Часни људи када се нађу и у заблуди или незнању, због своје части и добрих намера
спремнису и живот жртвовати да се у историју свог народа не би уписали као издајници и Тројански КОЊИ!
Повукао се, ако се мало боље присетиш, ЗАТО ШТО ЈЕ СТАЛНО БИО У МАЊИНИ А САМИМ ТИМ У ОБАВЕЗИ ДА СПРОВОДИ ОНО ПРОТИВ ЧЕГА ЈЕ........

Па мислим да га на овај начин прозивкама ОНИ ЈАВНО УЦЕЊУЈУ И ПОЗИВАЈУ НА ПОСЛУШНОСТ И ПРИДРУЖИВАЊЕ...... наравно, њему то не пада ни на крај памети....
Он је сада већ исувише у годинама
и сигуран сам да уопште и НЕ ЖЕЛИ више да се бави било каквом политиком........

OK, sad sam shvatila, mozda ima istine....:think::idea:

Nije zbog godina Mito, nego sto nece da bude nicija marioneta, zato mislim da nece da se vrati, a kamo srece!

Повукао се, ако се мало боље присетиш, ЗАТО ШТО ЈЕ СТАЛНО БИО У МАЊИНИ А САМИМ ТИМ У ОБАВЕЗИ ДА СПРОВОДИ ОНО ПРОТИВ ЧЕГА ЈЕ........
Е, БАШ ТАДА ЈЕ ТРЕБАО УЋИ У БОРБУ СВОМ СНАГОМ, био би несумњиво ПОДРЖАН!
Уместо тога, он је подвио мачји реп и "повукао се", остављајући Жутарама на тацни СВЕ
ШТО ЈЕ НАРОД ПОВЕРИО ЊЕМУ!

Да ли ти је познато да према ЖУТИМ АНКЕТАМА, пре 5.октобра Жута ОЛОШ није могла
пребацити ни 10%, али су се онда у Ленглију сетили Воје, "турили" га на чело својих плаћеника
и тако је ДОСманлијска издајничка структура дошла до 46,7%!

И ПИТАЊЕ ЗА ТЕБЕ:
Тројански КОЊ је ПОУЗДАНО ЗНАО да НИЈЕ ДОБИО ВЕЋИНУ у првом кругу на председничким
изборима, али се НИЈЕ ГАДИО да плаћеници запале Скупштину и ЗАПАЛЕ ИЗБОРНИ МАТЕРИЈАЛ
КОЈИ ЈЕ БИО ЈЕДИНИ ДОКАЗ да су добили изборе!

ЗАШТО СУ ПАЛИЛИ ЈЕДИНИ ДОКАЗ ЗА КОЈИ СУ ТВРДИЛИ ДА ГОВОРИ У ЊИХОВУ КОРИСТ???

Back