VODOLIJE- u drugim ocima?

E ovaj forum stvarno postaje dosadan!
Nek se nadje neko vec jednom da kaze nesto pametno..
uostalom,vise se ni ne pridrzavate teme,vec samo ispoljavate svoje frustracije jedni na drugima i umisljate da ste isisali svu pamet sveta.
Pateticno!

etotako:
da vinci:
uostalom,vise se ni ne pridrzavate teme,vec samo ispoljavate svoje frustracije jedni na drugima i umisljate da ste isisali svu pamet sveta.
Pateticno!

a ko si ti da kazes da li je nesto pametno?
ocigledno usisivac svetske pameti
da, upravu si...ja ne kazem da sam USISALA svu pamet sveta ali se bar trudim i radim na tome,pa dokle stignem :wink:
a i ti bi mogao/la da poradis na tome (moj iskren savet)

da vinci:
etotako:
da vinci:
Pateticno!

a ko si ti da kazes da li je nesto pametno?
ocigledno usisivac svetske pameti
da, upravu si...ja ne kazem da sam USISALA svu pamet sveta ali se bar trudim i radim na tome,pa dokle stignem :wink:
a i ti bi mogao/la da poradis na tome (moj iskren savet)
cccc... i drugi put se stavljas u superiornu poziciju, a ovaj put naizgled menjas dlaku i dajes kojekakve dobronamerne savete. Iskreno da ti kazem cico da vinci, nemam pojma o cemu pricas... budi mi dobro i nemoj da vices.

mansfield:
hej, da li neko moze da mi kaze kakva je kombinacija izmedju zenske vodolije i muske vage?
puno bi mi znacio neki savet!
hvala!

kombinacija nikad bolja ali kad veza pukne znaj da nema ni posle nekog prijateljstva.

bila sam u vezi sa jednom vagom<inace ja sam vodolija> bili smo zajedno negde oko godinu ipo dana a sada prolazimo jedan pored drugog kao dva stranca.
sitnica je bila dovoljna za to iako smo oboje bili itekako popustljivi.

Iskreno, ne znam koliko ce Vodolija (pogotovo muska) da dopusti Ovnu (pogotovo zenskom) da bude komadant parade. A Ovnovi ko Ovnovi su na to navikli. Znaci popustljivost.
Cak i kao Vodolija ne volim muske Vodolije... jos u podznaku Devica... hm... dva suprotna znaka. Trebalo bi da se ako ni oko cega drugog slazete oko novca i da imate neke zajednicke osobine tipa inteligencija i razboritost. Mozda njegova devica malo umiri i usmeri Vodoliju i da joj snage da ostvari ciljeve koje Vodolije imaju na hiljade, ali su suvise rasejani da ih ostvare. Tvoj Blizanac bi trebalo tebi malo da raspili vatru tog po prirodi radoznalog Ovna (vi ste prvi znak pa samim tim sa najmanje iskustva) i da mu pokaze nove horizonte i da staze koje nisu utabane ne mora da znaci da su opasne i nesigurne.
Ali ja to samo onako napamet... nisam ja neki strucnjak.

Steffan:
Margott:
macence:
drugi nas vide onako kako oni to zele i to ne moze da se promene bilo sta da mi dokazujemo!!!

brate...a zamisli kako bi tek bila srecna da znash poneshto o pravopisu i jeziku uopshte...

A zamisli ti tek kako ne bi pisala ovakve poruke da nisi ruzna kao pas... :P

hahahahaha...sorry ako sam ti potkachila cicu...mojne ti o nechemu shto ne poznajesh, bolje joj daj neki bukvar i svi srecni...a ova shto tapshe ispod tebe nije nishta bolja, ne ume dve rechi da sklepa a da jedna od njih ne bude smajli...

Back