Влајко Сенић пребего у Г17

Ма што се тиче човека као човека ок је да промени странку. Е сад већ би представљало глупост када би једну фотељу у СПОу заменио фотељом у Г17. Онда би се довео у питање морал Влајка Сенића а и морал Г17. Мада ипак мислим да барем за сада Сенић неће моћи да рачуна на фотељу у Г17.
А присетио бих се времена када су Војислав Михаиловић и Верољуб Стевановић основали нову странку СДПО. Тад су их ови "верни" као што је Сенић само тако прозивали. На крају су ипак они (СДПО) остали приврженији изворној идеји СПОа.

odgovor0:
i sreckovic i trpkovic ce da zapale 100 posto- mislim da ce oni u ds. to je sigurnija varijanta, moguce da i g17 propadne posle sledecih izbora koji ce mozda ubrzo da nas zadese
Tipujem da ce sledeci biti Srecko, pa onda Trpko :wink:

Kad covek razmisli, mozda bi im dugorocno bilo bolje da ostanu u SPO, ko zna mozda se jednom ta stranka i vrati u parlament. Medjutim izgleda da ljudi bas ne mogu da izdrze ni par nedelja bez fotelje, a kamoli par godina...
Profesionalni politicari, najgori olos na planet :roll:

Дафмен:
Мислим да ће Срећковић до краја остати веран СПОу. Један од ретких политичара који изгледа веома поштено. И ако пребегне то ће бити вероватно због распада СПОа.
meni on pre izgleda kao mutavi debil i degenerik nego kao poshten chovek...

Back