banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
za sta link exxxpertisto, sta ti nije jasnoNe smes da postavis link![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sta link exxxpertisto, sta ti nije jasnoNe smes da postavis link![]()

exxxpertisto opet si odsutan, pise da je pisao u granicaru!!!!!!!!Sta tu pise ?
Da je Nazor napisao Odu Poglavniku![]()

Ko je sta napisao to je dokaz ?ja sam ti pokazao da su to hrvati napisali a ne cetnici , exxpertisto![]()

evo ga konektovao se jos jedan exxpertista,I zasto tu gamad nazivas revizionistima, a ne lazovima?
Za revizionizam su potrebni dokazi koji su suprotstavljeni necemu, a ne rekla kazala price.

Gde je taj granicar, daj da vidimo sta je pisao ? Opet nema nista nego neko nesto kazea na silu je i u granicaru pisao![]()

exxpertisto, dokazao sam ti ko je to napisao, dakle tvoja tvrdnja da su to uradili cetnici je obicna budalastina.Ko je sta napisao to je dokaz ?
Tako i ti mislis kada nesto napisa da je to neki dokaz ?
Nemoj vise puci cu od smeha

Nedic pusti Srbe da dodju on je spasitelj, to isto uradi Milosevic on nije spasiteljpa jok nije ih spasaoeee moj exxxpertisto, pa ti ne poznajes ni ovu blizu istoriju a vatas se IISR-a
![]()

Jesam li se tebi obratio o temi? Ti ne znas gde su ti supljine pa idi da ih trazis.evo ga konektovao se jos jedan exxpertista,
sta tebi nije jasno![]()
Gde je ta nagrada , gde je taj granicarod ustase pavelica, od koga drugog , nagradio ga za rad u njegovom casopisu granicar![]()

gde je granicarGde je taj granicar, daj da vidimo sta je pisao ? Opet nema nista nego neko nesto kaze![]()

znam ja gde mi je omiljena supljina, bas se mlopre ukljucila ovdeJesam li se tebi obratio o temi? Ti ne znas gde su ti supljine pa idi da ih trazis.

Nazor je dobijao paltu do 42, a Veljko Petrovic do 44 do samog nedicevog krajaza mene ne znas , ali za njega znamo da je uredno dobijao platicu![]()
exxxpertu madji bre nekog da ti prevodi, vidis da si opet bezvezeknuo i ne razumes napisanoNedic pusti Srbe da dodju on je spasitelj, to isto uradi Milosevic on nije spasitelj![]()

Idi u sud i reci im da promene uredbu, ima odmah da te poslusajupa sud i ne moze drugacije kad coveku nije sudjeno![]()

Toliko je i Milosevic spasiosa svojim generalom koji je spasao preko 400 000 srba od ustaskog noza .
Nijedan link ne smes da postavisza sta link exxxpertisto, sta ti nije jasno![]()

aaaa znaci sad je ipak pisao kod pavelica , al samo pola rata, posle su ga kidnapovali pa vise nije mogaoNazor je dobijao paltu do 42, a Veljko Petrovic do 44 do samog nedicevog kraja

Komedija, kaze Nazor pisao u Granicaru, ja kazem da vidmo taj Granicar, a bane pitaj drugagde je granicar
pitaj drugog tzv partizanskog heroja krkleca koji je tamo uredjivao![]()

Ti si stalno u bezveknutom stanjuexxxpertu madji bre nekog da ti prevodi, vidis da si opet bezvezeknuo i ne razumes napisano![]()

pa sta da postavljam kad ti to vec sve znas , samo ences da priznasNijedan link ne smes da postavis![]()

exxpertisto, sud se ne bavi uredbamaIdi u sud i reci im da promene uredbu, ima odmah da te poslusaju![]()

bane gde je taj granicar za koji je pisao Nazor , opet pises bajke

ujo moj mali , duvaj gaMrs gamadi seljacka...iz beograda![]()

Kako pola rata ako je otisao u partizane 42aaaa znaci sad je ipak pisao kod pavelica , al samo pola rata, posle su ga kidnapovali pa vise nije mogao![]()

bane ne sme da postavi linkovepa sta da postavljam kad ti to vec sve znas , samo ences da priznas![]()