gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
pa nisam, gledala sam neku drugu emisiju pre par dana, on nista ne znaKad si pre stigla da odgledaš?
Klip je na YT postavljen pre 7 minuta.
Da se kladimo da nijednu novu informaciju nije izneo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisam, gledala sam neku drugu emisiju pre par dana, on nista ne znaKad si pre stigla da odgledaš?
Klip je na YT postavljen pre 7 minuta.
Ako je "on" Miloš Jovanović, tada da.pa nisam, gledala sam meku drugu emisiju, on nista ne zna
Ako postave lepo ove kineske kamere duž obala Dunava onda ćemo moći da izvadimo neke snimke u buducnosti povodom sličnih zlodela nad pojedincima.pa nisam, gledala sam neku drugu emisiju pre par dana, on nista ne zna
Da se kladimo da nijednu novu informaciju nije izneo?
Nece Hit Tvit a nece ni Skoro.Ako postave lepo ove kineske kamere duž obala Dunava onda ćemo moći da izvadimo neke snimke u buducnosti povodom sličnih zlodela nad pojedincima.
Do tada moraceš da pratis Hit tvit, možda tamo nešto objave konkretno.
Mada teško.
Opet napadaš opoziciju.Nece Hit Tvit a nece ni Skoro.
A ko će?Nece Hit Tvit a nece ni Skoro.
Šta je rekao taj genij?Škoro je genij
Metla, not so much
pa da nije bilo Tabloida nista od ovoga ne bi bilo .............
......
Da li si ti svestan da se doslovno pozivas na dokaze kurte i murte sa drustvenih mreza
Ako ukucate magazin-tabloid tačka kom ******************* na Križi, cenzurisano je
Potvrđeno je za koga navija sajt
Korporacija kupuje, cenzuriše, uništava, zastrašuje... sistemska tiranija je uzdrmana, došlo im je odande u glavu konačno da im niko reč ne veruje.da, stvarno, a zasto je brkic cenzurisan ovde? jel krsta prorezimska? mislim ako jeste da se samobanujem vise
Zanimljivo je i ono gde priča kako i ko je dogovarao visinu kazne Darku Šariću.Vrlo interesantno... Milivojević govori da je o tome odavno znao... PLus, lično poznavao Cvijana