Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

ExMVBi_UcAMcvYN

ExMVFV9VoAMSoOG

ExMVIWPVcAYxJSH

Dakle, jeste bio pijan.

E sad, ja imam jedno vrlo bitno pitanje ovde: zašto u izveštaju ne stoji okvirno vreme smrti? Koliko je star leš? To bi trebalo da bude jedna od stvari koj se utvrđuje prilikom svake obukcije.

Od čega ste toliko podivljali?

Bila je tema o srpskom mentalitetu pa sam kao Amerikanac srpskog porekla pisao da mi se ne svidja što Srbi (ovde) nikada na pitanje ne odgovore sa " ne znam hajde da pitamo nekoga koji možda zna" nego ubedjeno trabunjaju o boravku, dozvolama itd često na štetu, a sa druge strane u Srbiji se ne poštuje čekanje na red što sam mislio da je jedina civilizacijska prednost ovde.

Sa ovom temom sam konačno shvatio šta znači inat u ličnoj komunikaciji
Ponosio sam se inatom u konfrontacijama sa autoritetima i vlašću ali ovaj fenomen cinizma i zeminivanja teza u forumskim diskusijama je mnogo obezhravajući.

Moram da priznam da sam se davno ogrešio o Slavena na istoriji misleći da je autošovinista, možda i jeste, ali ovde racionalno diskutuje bez stranačkog obojenja.
Sa druge strane neki, mili mi istomišljenici od rodoljuba, cinično teraju inat stranačkim kategorisanjem bez argumenata.

Nije mi mesto i ne želim odavde da se uplićem u stranačke polemike ("lajkujem" sa čime se slažem pa i informativnom ili dobro sastavljenom bez obzira na slaganje na drugim temama) ali bedno zvuči sve ne argumentovano uz cinizam u stilu šablonski "upućenog" ismejavanju vesti i kada se prenose od stranih i inače "autoritativnih".

Ne razumem tu desperatnu potrebu čitanja sebe u virtuelnom.

Sve što je bez iznošenja činjenica i racionalne argumentacije je izraz današnje patologije potrebe za pažnjom.

Od čega ste toliko podivljali?

Bila je tema o srpskom mentalitetu pa sam kao Amerikanac srpskog porekla pisao da mi se ne svidja što Srbi (ovde) nikada na pitanje ne odgovore sa " ne znam hajde da pitamo nekoga koji možda zna" nego ubedjeno trabunjaju o boravku, dozvolama itd često na štetu, a sa druge strane u Srbiji se ne poštuje čekanje na red što sam mislio da je jedina civilizacijska prednost ovde.

Sa ovom temom sam konačno shvatio šta znači inat u ličnoj komunikaciji
Ponosio sam se inatom u konfrontacijama sa autoritetima i vlašću ali ovaj fenomen cinizma i zeminivanja teza u forumskim diskusijama je mnogo obezhravajući.

Moram da priznam da sam se davno ogrešio o Slavena na istoriji misleći da je autošovinista, možda i jeste, ali ovde racionalno diskutuje bez stranačkog obojenja.
Sa druge strane neki, mili mi istomišljenici od rodoljuba, cinično teraju inat stranačkim kategorisanjem bez argumenata.

Nije mi mesto i ne želim odavde da se uplićem u stranačke polemike ("lajkujem" sa čime se slažem pa i informativnom ili dobro sastavljenom bez obzira na slaganje na drugim temama) ali bedno zvuči sve ne argumentovano uz cinizam u stilu šablonski "upućenog" ismejavanju vesti i kada se prenose od stranih i inače "autoritativnih".

Ne razumem tu desperatnu potrebu čitanja sebe u virtuelnom.

Sve što je bez iznošenja činjenica i racionalne argumentacije je izraz današnje patologije potrebe za pažnjom.

Osam decenija titoistička pseudoelita vodi rat protiv zdravog razuma zarad očuvanja privilegija i uništava već četvrtu generaciju Srba lažiranjem istorije, brutalnom represijom, besomučnom pljačkom, prikrivanjem zločina, spletkarenjem protiv sopstvenog naroda i promovisanjem varvarizma kao jedinog mogućeg društvenog modela.

Tako da je opisan proces glavni uzrok svega neshvatljivog ili zapanjujućeg što uočavaš u srpskom mentalitetu.

Pomesao je i lupeta i dalje.Lepo mu kaze voditelj da nije Babicev vozac vec drugog auta. Ali ne vredi.

*Naknadno videh da su ti vec odgovorili.

Ne znam zašto je rekao da je umro Babićev vozač a ne suvozač žrtve ali je činjenica da je omanuo.

Ali Margetić nije.što je podvučeno činjenicom da u njegovoj priči nema kontradiktornosti ili neproverivih nebuloza.

Poslednja izmena:
On uvek preceruje, a zna mnogo stvari. Ali kad covek cuje ili cita
o nekim silnim milijardama ( ne dinara ili bivsih lira) onda vidi da je
ovaj blesav. Ali pa opet ima nekih detalja koji su tacni, a ti bi detalji
bili placanje raznoraznim vaznim likovima i likinja, na ovaj ili onaj
nacin, uglavnom su pare u pitanju, da Vucica hvale na sva usta, da pisu
blagougodne izvestaje za svoje pretpostavljene.

Srbija je ekoloski zapustena , ljudi se truju disanjem, ministarka za ekologiju neka je zenska koja od skole ima dva razreda i veliki odmor,
ali je atraktivnog, vulgarnog i primitivnog izgleda i onda ona sacekuje
EU ministra ( komesara), druzi se jel s njim pa na kraju izvestaj lepo
izgleda. Pre neki dan je citala u Skupstini izvestaj za proslu godinu,
ona ne ume da cita ono sto je napisano, stalno je mesala Kovin sa Kovidom, onda umire od smeha.

Gospodja ministarka:
CoYAWmnWYAYyCdA.jpg

Margetic je ubedljivi,Brkic mi deluje kao da naduvava celu pricu...
Cudno mi je npr.da se Margetic tek sada setio da je dobio neke informacije na flasu od Cvijana....
Margetic stvarno poseduje dokumentaciju, sve crno na belo, a svako
od nas koji ima barem dva grama mozga u glavi, zna da su Karici stotinama miliona kupili svoju slobodu. To nije nista novo. Nije nikakva
novost ni ko je i sta je Jorgovanka u celoj toj prici. Nego kome ce on
da isporuci ovu dokumentaciju? Vucicu?

Margetic stvarno poseduje dokumentaciju, sve crno na belo, a svako
od nas koji ima barem dva grama mozga u glavi, zna da su Karici stotinama miliona kupili svoju slobodu. To nije nista novo. Nije nikakva
novost ni ko je i sta je Jorgovanka u celoj toj prici. Nego kome ce on
da isporuci ovu dokumentaciju? Vucicu?

Коме је Асанж испоручио документацију?

Обами?

Питаш коме ће Маргетић да испоручи документацију.

Одговор је да ће да је стави не нет да свима буде доступна.

Као што је урадио и Асанж.

Na to si mislio? Nego koga bi ova prica o otkupu grehova
Brace Karic u Srbiji zanimala?Svako od nas zna da je tu pao
veliki dil, da pare nisu zavrsile kod penzionera ( a mozda i jesu)
tuzilastvo to sve ne zanima.

Back