Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.822
Zašto?.
Lupeta. Prica kako je poginuo Babicev vozac , na primer. Tad sam prestala da gledam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto?.
Lupeta. Prica kako je poginuo Babicev vozac , na primer. Tad sam prestala da gledam.
Na stranu sad smallpoks......
Zvanično je objavljeno da je preminuo jedan od povređenih u nesreći.Na stranu sad smallpoks
Predrag Popović je prvi obelodanio da je Babićev vozač iznenada preminuo pre nekoliko dana, u svojih 30ak godina
Na stranu sad smallpoks
Predrag Popović je prvi obelodanio da je Babićev vozač iznenada preminuo pre nekoliko dana, u svojih 30ak godina
Inicijali?Ја познајем тету која врши обдукције.
Da, da, izveštaj je veoma neobičan.Dakle, jeste bio pijan.
E sad, ja imam jedno vrlo bitno pitanje ovde: zašto u izveštaju ne stoji okvirno vreme smrti? Koliko je star leš? To bi trebalo da bude jedna od stvari koj se utvrđuje prilikom svake obukcije.
Zašto?
Od čega ste toliko podivljali?
Bila je tema o srpskom mentalitetu pa sam kao Amerikanac srpskog porekla pisao da mi se ne svidja što Srbi (ovde) nikada na pitanje ne odgovore sa " ne znam hajde da pitamo nekoga koji možda zna" nego ubedjeno trabunjaju o boravku, dozvolama itd često na štetu, a sa druge strane u Srbiji se ne poštuje čekanje na red što sam mislio da je jedina civilizacijska prednost ovde.
Sa ovom temom sam konačno shvatio šta znači inat u ličnoj komunikaciji
Ponosio sam se inatom u konfrontacijama sa autoritetima i vlašću ali ovaj fenomen cinizma i zeminivanja teza u forumskim diskusijama je mnogo obezhravajući.
Moram da priznam da sam se davno ogrešio o Slavena na istoriji misleći da je autošovinista, možda i jeste, ali ovde racionalno diskutuje bez stranačkog obojenja.
Sa druge strane neki, mili mi istomišljenici od rodoljuba, cinično teraju inat stranačkim kategorisanjem bez argumenata.
Nije mi mesto i ne želim odavde da se uplićem u stranačke polemike ("lajkujem" sa čime se slažem pa i informativnom ili dobro sastavljenom bez obzira na slaganje na drugim temama) ali bedno zvuči sve ne argumentovano uz cinizam u stilu šablonski "upućenog" ismejavanju vesti i kada se prenose od stranih i inače "autoritativnih".
Ne razumem tu desperatnu potrebu čitanja sebe u virtuelnom.
Sve što je bez iznošenja činjenica i racionalne argumentacije je izraz današnje patologije potrebe za pažnjom.
Pomesao je i lupeta i dalje.Lepo mu kaze voditelj da nije Babicev vozac vec drugog auta. Ali ne vredi.
*Naknadno videh da su ti vec odgovorili.
kako je nogo dosao do ovih dokumenata,
On uvek preceruje, a zna mnogo stvari. Ali kad covek cuje ili citaPrećero
Margetic stvarno poseduje dokumentaciju, sve crno na belo, a svakoMargetic je ubedljivi,Brkic mi deluje kao da naduvava celu pricu...
Cudno mi je npr.da se Margetic tek sada setio da je dobio neke informacije na flasu od Cvijana....
Margetic stvarno poseduje dokumentaciju, sve crno na belo, a svako
od nas koji ima barem dva grama mozga u glavi, zna da su Karici stotinama miliona kupili svoju slobodu. To nije nista novo. Nije nikakva
novost ni ko je i sta je Jorgovanka u celoj toj prici. Nego kome ce on
da isporuci ovu dokumentaciju? Vucicu?
Jbte te Asanz, ovde je tema Cvijan.Коме је Асанж испоручио документацију?
Обами?
Jbte te Asanz, ovde je tema Cvijan.
Питаш коме ће Маргетић да испоручи документацију.
Одговор је да ће да је стави не нет да свима буде доступна.
Као што је урадио и Асанж.
O cemu se ovde radi?
O cemu se ovde radi?
Da li to znaci da je i prvi spomenik bio fotomontaza?
Mislim na prvu.Valjda vidiš da je ovo fotošop.