Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

gospodo da rezimiramo

OVA PRICA , INFORMACIJA DA JE CVIJAN UTOPLJEN 2018 U JANUARU , KOJA JE OBJAVLJENA TEK SADA, NIJE SLUCAJNO ISPLIVALANA POVRSINU... SAN JENIM ZATASKAVANJEM NIJE SE PRESTALO SLUCAJNO...

to je neko pustio iz vrha vlasti i bezbednosnih krugova ove jadne zemlje... neko ko je zabio noz u ledja *******om...

ovo je veliki udarac, sad je stanje soka... zato su jos uvek "tihi"...

ovo je stravicna vest i naravno da je veliki udarac...

ono sto nece moci da opravdaju je cinjenica da je utopljen u januaru 2018 i da je tri godine to zataskivano od medija...

a zasto je sad plasirano?
pa silne su afere... padaju razne kokeze i lpeze , nevolje...
neko udari pod vito rebro naseg vodju...

ocito pucanje po savovima gospodo...
ovo ce izazvati jos tektonskih poremecaja, tako da ne budite iznenadjeni daljnim desavnjima i burnim "novostima"...

Ja zaista pratim pomno politicku situaciju u Srbiju, ovaj Cvijan
mi je nekako prosao "ispod radara", ali ova situacija da niko ne zna
sta je s njim, da nema groba ( i urne se na neki nacin "sahranjuju"),
da do sada nikoga nije zanimala njegova sudbina, za mene je zaista
neshvatljivo iako mi raznorazne stvari i pojave u Srbiji nisu ni strane
ni nemoguce.
urne se sahrajuju na isti nacin kao i sanduk rapsitaj se i edukuj...

zatpraju se u zemlju... postoji grobno mesto i spomenik ko mo djedu, kada smo sahranili urnu, covek je kremiran ali je pepo sahranjen...

plasi me to tovoje nepoznavanje obicnih stvari kada se vec toliko pravis ovde pametna i sa zapada...

molio bih te da se suzdrzis ovde na temi jer si takodje botina i licnost koju mnogi od nas ako ne ogromna vecina ne voli ni da vidi a kamoli cita...

Na telu pokojnog nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mehaničke povrede, a iz rezultata toksikološkiih analiza moglo se zaključiti da ne postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo. Kako nije postojala bilo kakva indicija koja bi ukazivala na izvršenje nekog krivičnog dela, predmet je arhiviran 2018. godine.

Ovo je strašno interesantan i neprecizan izbor reči Tužilaštva prilikom davanja saopštenja.

Šta znači da se ne vide osnove za krivično delo iz rezultata toksikoloških analiza?

Da li to znači da je bio pod dejstvima narkotika?

🤔

ono STO NIJE SPEKULACIJA JE CINJENICA DA JE COVEK KOJI JE BIO KLJUCNI SVEDOK PROTIV VLASTI I PREDSEDNIKA, COVEK KOJI JE BIO ADVOKAT NAJVECIM VODJAMA MAFIJA, MRTAV UTOPLJEN 3 GODINE BEZ DA JE I JEDAN TABLOID TO ZNAO!

to je moguce iskljucivo kada to zaista nisu ni znali i kada je taj juce objavljeni izvestaj javnog tuzilastva dobro cuvan i zataskivan tri godine...

to botino nisu spekulacije vec cinjenice!

Razumem kapetane!
Bio je ključni svedok na nepostojećem suđenju. Dokazi koje je
imao su uništeni. Pravda je izgubila.
Zadovoljan?

Razumem kapetane!
Bio je ključni svedok na nepostojećem suđenju. Dokazi koje je
imao su uništeni. Pravda je izgubila.
Zadovoljan?
kako god gospdine budjavi, reci ti meni sledece:

on je bio advokat velikih pacova i olosazar ne?
od jovice amsterdama nadalje...

velike gadne njuske...

taj naivan nije...

niti je posten... jer da bi njih branio moras namsetati pravosudje sudije...

imo je lovu mafije...

tako je i usao u politiku...

e sad, kada takav jedan u najmanju ruku promiskuitetna licnost nadje utopljena, i to pre 3 godine u januaru!
a bez da i jedan tabloid ne zna za to do jcue!

to niej ni malo cudno jel de...

Na telu pokojnog nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mehaničke povrede, a iz rezultata toksikološkiih analiza moglo se zaključiti da ne postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo. Kako nije postojala bilo kakva indicija koja bi ukazivala na izvršenje nekog krivičnog dela, predmet je arhiviran 2018. godine.

Ovo je strašno interesantan i neprecizan izbor reči Tužilaštva prilikom davanja saopštenja.

Šta znači da se ne vide osnove za krivično delo iz rezultata toksikoloških analiza?

Da li to znači da je bio pod dejstvima narkotika?

🤔
ne mora to da znaci da je bio drogiran ali moze da bude

uglavnom oni zakljucuju da se ne radi o ubistvu jer nema mehanickih povreda i znakova da je izvrseno krivicno delo a to bi bilo ubistvo, premlacivanje...

Podsećanje na još jednu misterioznu smrt o kojoj se ćutalo dugo, ćutali roditelji...
Predrag Mali, rođeni brat ministra finansija Siniše Malog, već pet godina vozi „audi“ u vlasništvu firmi srpskih biznismena Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka, otkriva KRIK. Automobil je najpre bio u vlasništvu njihove poznate firme „Milenijum tim“ angažovane na najvrednijim državnim projektima, uključujući i „Beograd na vodi“, a zatim je preregistrovan na njihovu drugu kompaniju „KBV datakom“. Sem automobila, biznismeni su ustupili i stan u kojem je stanovala devojka Predraga Malog. Nekoliko stručnjaka reklo je za KRIK da se ovakav vid ustupanja automobila i nekretnina može tumačiti kao klasičan primer korupcije.

https://krik.rs/koruptivne-veze-milenijum-tim-ustupio-audi-i-stan-bratu-sinise-malog/

urne se sahrajuju na isti nacin kao i sanduk rapsitaj se i edukuj...

zatpraju se u zemlju... postoji grobno mesto i spomenik ko mo djedu, kada smo sahranili urnu, covek je kremiran ali je pepo sahranjen...

plasi me to tovoje nepoznavanje obicnih stvari kada se vec toliko pravis ovde pametna i sa zapada...

molio bih te da se suzdrzis ovde na temi jer si takodje botina i licnost koju mnogi od nas ako ne ogromna vecina ne voli ni da vidi a kamoli cita...

Urne , ukoliko covek nema porodicnu grobnicu, drugacije se
"pohranjuju", ali postoji ime, prezime, datumi.
Za tvoje misljenje o mojoj licnosti nisam bas mnogo zainteresovana,
a to i nije predmet ove disusije.

ONO STO MORAMO DA PODVUCEMO OVDE JE DA NE SMETE MNOGO DA ZALITE ZA ZRTVOM I DA GA SMTRATE NEVINASCEM...

RADI SE O DJAVOLJEM ADVOKATU o skotu koji je branio za ogormne pare najveci sljam i olos, vodje mafija, tajkune opasne njuske, koje su svoju odbranu placale ogromnim parama pravosudja i podmicivanjem koje je vrsio ovaj advokat sto je sigurno...

plus u politiku je usao sa tom reputacijom advokata tajkuna i sa njihovim parama...

pa je menjao uniformu kako ko padne sa vlasti...

dakle, to ne zaboravite...

ono sto naskao narod interesuje da se resimo svih tih tajkuna mafijasa, olosa, i ovakve vlasti koja eto 3 god zataskuje to utapanje u januaru...

ne zataskujuoni to za dzabe...

a drugo on nije nista bolji od njih, ali nas interesuje samo istina i da se takvovise nikad nesto ne desava po srbiji...

Urne , ukoliko covek nema porodicnu grobnicu, drugacije se
"pohranjuju", ali postoji ime, prezime, datumi.
Za tvoje misljenje o mojoj licnosti nisam bas mnogo zainteresovana,
a to i nije predmet ove disusije.
ne ume!

moj djed niej imao porodicnu grobnicu!

zakupili smo normalno ko i svi grobno mesto i tu sahranili urnu, koja dodje u maloj drvenoj kutijici dimenzia 20 x 30 gore dole...

a pravis se edukovana..ajde magla!

ONO STO MORAMO DA PODVUCEMO OVDE JE DA NE SMETE MNOGO DA ZALITE ZA ZRTVOM I DA GA SMTRATE NEVINASCEM...

RADI SE O DJAVOLJEM ADVOKATU o skotu koji je branio za ogormne pare najveci sljam i olos, vodje mafija, tajkune opasne njuske, koje su svoju odbranu placale ogromnim parama pravosudja i podmicivanjem koje je vrsio ovaj advokat sto je sigurno...

plus u politiku je usao sa tom reputacijom advokata tajkuna i sa njihovim parama...

pa je menjao uniformu kako ko padne sa vlasti...

dakle, to ne zaboravite...

ono sto naskao narod interesuje da se resimo svih tih tajkuna mafijasa, olosa, i ovakve vlasti koja eto 3 god zataskuje to utapanje u januaru...

ne zataskujuoni to za dzabe...

a drugo on nije nista bolji od njih, ali nas interesuje samo istina i da se takvovise nikad nesto ne desava po srbiji...

Možda ova dva minuta iz 2014. otkrivaju zašto je Cvijan zaboravio kako se pliva u hladno Dunavo?

:think:
vucic-curuvija-660x330.jpg

kako god gospdine budjavi, reci ti meni sledece:

on je bio advokat velikih pacova i olosazar ne?
od jovice amsterdama nadalje...

velike gadne njuske...

taj naivan nije...

niti je posten... jer da bi njih branio moras namsetati pravosudje sudije...

imo je lovu mafije...

tako je i usao u politiku...

e sad, kada takav jedan u najmanju ruku promiskuitetna licnost nadje utopljena, i to pre 3 godine u januaru!
a bez da i jedan tabloid ne zna za to do jcue!

to niej ni malo cudno jel de...

Pa čudno je...Čudni su putevi gospodnji!

Back