Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

VIDI OVAKO TO MOZE ICI...

prijatelji drugovi, nisu znali i to ne sumnjam

jer njih sve ne mozes uplasiti posto je to veliki broj...

a porodica, uzi krug, zena braca?

mozes to srediti, posto im se obratis i kazes da mogu i oni da se okupaju u dunavu u zimu...

imaju onio to u glavi kada su im saopstili da je pronadjen mrtav u januaru...

potom lepo izadje zenica sada, i kaze da sahranjen je bez buke, jer nisam htela pompu , dosta mi je svega, on je bio to sto je bio branio je sumnjive tipove i i mao vez sanjima oni su ga ubili a ja nisam smela zbog bezbednosti dece , nisam zelela da rizikujem njihvope zivote ihtela sam da to sve stane kada je vec na zalost moj muz mrtav...

nemoj se toliko cudis prosto je to...
Ja iak svoj ( srpski ) narod ne smatram tolikim kukavicama,
ali i logisticki je ova teorija nemoguca jer 1 covek ima i roditelje,
znaci majku, sestru, brata, neke prijatelje iz skolske klupe, sto bi oni
svi cutali? Iz straha da ih Nevolja ne sredi?

Zapravo, s obzirom da je arhiviran slučaj, to je za njih završena stvar.

Nego znate šta je interesantno? Potpuni muk o ovome predstavnika vlasti i režimskih tabloida. Sa izuzetkom onog besmislenog članka u Alo!

I to je, samo po sebi, vrlo sumnjivo.
cekaj malo...

to je udarac u ledja...
prvo ide tajac, zateceni su... veliki noz u ledja sa vrha nekog izemdju njih...

sada se oni pregrupisavaju, resavaju se tog "jude" u svojm redovima, ne znaju gde ce pre...

za nekolik odana videces kako zvalonja balavi na sva zvona...

ovo je jos udarac u ledja i vrsta tehnickog nokauta trenutno...

ono sto nece moci da opravda je cinjenica da je tri godine ovaj mrtav a da on nije nista znao o tome i daj e preko noci prosto eto zaboravio najveceg svedoka protiv njega za sve one klevete kada je ovaj napustio stranku...

Ne, ne stoji. Taj obračun sa Vučićem je on već izneo u javnost i
niko se nije potresao. Kakav ključni svedok, totalno beznačajan lik.
pa niste se vi potresli ni oko jovanjice i to vam nebitno... i krusik vam nebitan i sverc oruzjap reko stefanovicevog tatka... sve to bre nebitno totalno!

sta je to za vas...

Pod pretpostavkom da je recimo moguce da je tako, koji bi bio njegov
motiv da zivi inkognito i da zena i dete ne znaju da postoji?
Рецимо да му је добро у том новом животу (а не заборави да је ишла прича да живи у Америци), да има добар посао, да се оженио и да са том женом већ има и дете, неће да се враћа у претходни живот и да стога жели да његова прва жена и син мисле да је мртав и да му се не надају више јер нада последња умире. Ајде бре Рајка, па јел` си и ти заглупела на овим страницама?:hahaha:

Ништа га ја не браним, немој да лажеш, већ кажем да је теоретски могуће да је Цвијан примио лову да "нестане" и да негде живи под другим индентитетом. Да се то итекако ради када је служби потребно, видели смо на примеру Радована Караџића ака Доктора Дабића који је под тим лажним индентитетом који му је направила удба и у Беч путовао на сајам алтернативне медицине где је чак имао и свој штанд, а да нико није ни посумњао да се ради о једном од најтраженијих ратних злочинаца. Према томе, испао си глуп када си се поводом Сандуловићеве изјаве церекао. Иначе да те обавестим да је Господин Са Врућег Београдског Асфалта почео као вратар у "Таш Клубу", а данас живи у вили на Сењаку од пар милиона евра. А ти живиш код маме.

Evo ga još jedan teoretičar sa bujnom maštom.
j

cekaj malo...

to je udarac u ledja...
prvo ide tajac, zateceni su... veliki noz u ledja sa vrha nekog izemdju njih...

sada se oni pregrupisavaju, resavaju se tog "jude" u svojm redovima, ne znaju gde ce pre...

za nekolik odana videces kako zvalonja balavi na sva zvona...

ovo je jos udarac u ledja i vrsta tehnickog nokauta trenutno...

ono sto nece moci da opravda je cinjenica da je tri godine ovaj mrtav a da on nije nista znao o tome i daj e preko noci prosto eto zaboravio najveceg svedoka protiv njega za sve one klevete kada je ovaj napustio stranku...

Nešto mi govori da je Nebojša Stefanović načuo da se sprema uskoro konačni Obračun naprednih titana, pa da je krenuo opasnije da dozira...

pa niste se vi potresli ni oko jovanjice i to vam nebitno... i krusik vam nebitan i sverc oruzjap reko stefanovicevog tatka... sve to bre nebitno totalno!

sta je to za vas...
vidi meni je Jovanjica potpuno bzvz jer bih ja to sve legalizovala.....
......Krusik me isto ne tangira jer zapravo nista nije dokazano.

Sad vec pricamo o izvlacenju lesheva, odsecenim glavama. Ljudima koji nestaju. Meni je to jezivo.

Ja iak svoj ( srpski ) narod ne smatram tolikim kukavicama,
ali i logisticki je ova teorija nemoguca jer 1 covek ima i roditelje,
znaci majku, sestru, brata, neke prijatelje iz skolske klupe, sto bi oni
svi cutali? Iz straha da ih Nevolja ne sredi?
rekoh ti da izdvojis prijatelej!
samim tim i drugove iz skolske klupe...

sve prijatelej izdvoji oni nisu morali znati i njih je gotovo nemoguce sve uplasiti odjednom!

one koje ces plasiti u tom slucaju su iskljucivo zena braca sestre roditelji , to je daleko manji krug !!!

to je recimo 5-6 ljudi gore dole...

to je vec izvodljivo...

pridjes zeni roditeljima braci sa cinejnicom da njihov cvijan pluta dunavom u januaru...

pa da se malo razmisle...

das po neku kintu uz to kao da eto cuvamo lepo secanje na pokojnika....

da je tebi neko prisao sacinjenicom da ti brat pluta dunavom u januaru .... jes ti bi bio robin hud ?

kako da ne...

ovo je uzasna stvar koja se dogodila i ne budi naivan toliko pobogu

nismo mi ovo saznali tek tako!

ovo je procurelo namerno plasirano nekog iz samog vrha te price... neko ko je zabo noz u ledja juce *******om...

ovo je pocetak pucanja po savovima...

Možda je bio član neke sekte.
I ja malo da nagađam.
Можда. Као ваш колега бот Мирољуб Петровић што је живео у САД у некој секти и био добро плаћен као "свештеник" исте, можда тако и Цвијан сад ужива у некој хришћанској секти на Флориди продајући моода за бубреге.

На Косову 2018. убијен Оливер Ивановић након чега Вучићева Српска листа преузима власт у српским срединама и склапа дил са Албанцима.
У исто време нестаје Цвијан, човек који је превише знао и усудио се да опонира Вучићу, испоставило се да је исто смртно страдао и то се сакривало до сада.
Када томе додамо паљење кућа и пребијање новинара и опозиционих политичара, криминални дилови са разним клановима, ми смо одавно завршили у јужноамеричком типу диктатуре.

rekoh ti da izdvojis prijatelej!
samim tim i drugove iz skolske klupe...

sve prijatelej izdvoji oni nisu morali znati i njih je gotovo nemoguce sve uplasiti odjednom!

one koje ces plasiti u tom slucaju su iskljucivo zena braca sestre roditelji , to je daleko manji krug !!!

to je recimo 5-6 ljudi gore dole...

to je vec izvodljivo...

pridjes zeni roditeljima braci sa cinejnicom da njihov cvijan pluta dunavom u januaru...

pa da se malo razmisle...

das po neku kintu uz to kao da eto cuvamo lepo secanje na pokojnika....

da je tebi neko prisao sacinjenicom da ti brat pluta dunavom u januaru .... jes ti bi bio robin hud ?

kako da ne...

ovo je uzasna stvar koja se dogodila i ne budi naivan toliko pobogu

nismo mi ovo saznali tek tako!

ovo je procurelo namerno plasirano nekog iz samog vrha te price... neko ko je zabo noz u ledja juce *******om...

ovo je pocetak pucanja po savovima...

Ja zaista pratim pomno politicku situaciju u Srbiju, ovaj Cvijan
mi je nekako prosao "ispod radara", ali ova situacija da niko ne zna
sta je s njim, da nema groba ( i urne se na neki nacin "sahranjuju"),
da do sada nikoga nije zanimala njegova sudbina, za mene je zaista
neshvatljivo iako mi raznorazne stvari i pojave u Srbiji nisu ni strane
ni nemoguce.

Diskutujemo ovde oko tehničkih stvari.

Nerazjašnjeni slučaj smrti Nebojše Simeunovića ostaje nažalost posle ovoliko vremena, ali (k)ako je bio neplivač barem znamo kako je umro. Utopio se.

Ako možemo potvrditi da Cvijan nije bio neplivač, pa ni pod dejstvom supstanci u vreme smrti, s obzirom da nije čovek u poznjim godinama niti neko sa nekim ozbiljnijim telesnim defektom, podatak o tome da je umro tako što se udavio u redi dobija eksponencijalno na svojoj sumnjivosti oko okolnosti smrti.
do daljnjeg, ostaće tako...još jedan znak pitanja u Srbiji

Pa o tome i pričam, koliko je sve ovo groteskno. Dakle, imamo samo dve moguće situacije, jedna je da je njegova žena znala, a druga da nije znala. Ako nije znala, onda ne treba ni objašnjavati koliko je to nenormalno da joj se tri godine ne javi da joj je muž mrtav. A ako je znala, a šira javnost nije, to znači da ni njegovi prijatelji, poznanici i ostali koji nisu familija takođe nisu znali (jer teško je da informacija ne procuri kod tolikog broja ljudi), a što dalje znači da im njegova žena kao prva instanca za tu informaciju nije ni rekla. Zamisli samo razloge iz kojih to ona nikome nije rekla...
razlog njenog ćutanja...1. strah. 2. još neke opcije

Back