Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Jel' to Neša iskopava neke leševe?
Čudno mi je da nije uhapšen do sada.
Izgleda da Slina uopšte nije naivan igrač i da ne možeš tek tako da ga otreseš.

Сад већ креће опасна неизвесност. Ко зна шта ће следеће да исплива.

Не само из Дунава.

Дакле шта имамо...

Човек се утопио, урађена обдукција... све прошло без медијског покрића јер је вероватно у питању природна смрт и човек на маргинама политике... нико ни од породице ни од пријатеља ни једном речју се није огласио са сумњом да је у питању насилна смрт.

Три године касније неки Таблоид прави фаму од тога, бацајући јавности којекакве коске и непроверене инсинуација... чекајући ко ће се затрчати и почети са оптужбама на рачун Вучића ни сам не знајући за шта тачно...

Да би се све те оптужбе демантовале и противници Вучића деловали као будале. Поново.

1.Tada više nije bio javna ličnost. Koliko je poznat vidimo i od kolega na forumu koji se pitaju ko je taj.

Poslednje vesti su od juna 2017. godine.

2. Meni logično.

Logično? Iako nije bilo nikakve vesti, niti čitulje...ništa?

3. Tabloid bi trebao lako da pronađe te svoje lažne kontakte i obavesti javnost.

Hajde videćemo. Ali ako dobro razumem, nisu samo oni (pogrešno) tvrdili da je živ.

4. Svakakve tvrdnje postoje na ovom svetu, ja sam za dokaze. Žena je mogla da prijavi
nestanak policiji, mogla je da se tajno nađe sa nekim iz N1, Nova....

Videćemo šta će se još saznati (uz nadu da će upravo u tom smeru biti još informacija), ali nemoj potcenjivati u kakvoj zemlji živimo.

Ne treba biti iznenađen ako je žena zastašena i da će biti od nje, kao i od njihovog sina, nemoguće nabaviti informacije.

Tintor: Zašto novinari tri godine nisu pitali gde je Cvijan
EMISIJE Autor: Vojislav Milovančević 17. Mar. 2021 08:11

tintor.jpg

Foto printscreen NOVA S

Gostujući u emisiji “Probudi se”, predsednik Advokatske komore Beograd, Jugoslav Tintor, rekao je da su novinari morali da se zapitaju gde je nestao Vladimir Cvijan i zašto ga nema tri godine. On je napomenuo da bi Advokatska komora preduzela odgovarajuće mere da su postojale “trunke indicija vezano za okolnosti njegove smrti”.

Tintor je rekao da je Advokatska komora Beograda za smrt Zorana Cvijana saznala krajem jula 2018. godine, nakon što im se obratila Poreska uprava radi utvrđivanja njegovog prava na porodičnu penziju, s obrazloženjem da je on 05. januara iste godine preminuo.

Na pitanje da li je čudno što se tek posle šest meseci saznalo za smrt Cvijana, Tintor je odgovorio:
“Prvu informaciju smo dobili od Poreske uprave, zatim smo tražili od Matične službe Beograda da nam potvrde ovu informaciju. Sve što je Advokataska komora uradila u konkretnom slučaju je isto što bi uradila i kod bilo kog drugog svog člana”, kaže Tintor.
Prema njegovim rečima, Cvijan je dugo bio u statusu mirovanja, te da se Advokataska komora ne obraća javnosti u slučaju smrti nekog od njenih članova.
“Ono što je meni zanimljivo kako novinarima, koji se bave istraživačkim novinarstvnom, nije bilo neobično gde je bio Vladimir Cvijan. Imajući u vidu da je zadnji momenat gde ga pamtimo politički, a ne advokatski okvir. Ja bih se kao novinar zapitao gde je Vladimir Cvijan. Tri godine niko nike postavio to pitanje”, smatra Tintor.
On napominje da mu nisu bile sumnjive okolnosti pod kojima je preminuo Cvijan, napominjući da je u trenutku kad je saznao za informaciju o njegovoj smrti već prošlo određeno vreme od kad je on izašao iz politike.
“Šta je nečiji privatni život, nije moje da se bavim kao predsednik Advokatske komore. Da je bilo trunke indicija vezano za okolnosti njegove smrti, mi bismo preduzeli odgovarajuće mere ka nadležnim organima da se ta stvar ispita”, rekao je Tintor.

https://nova.rs/emisije/tintor-zasto-novinari-tri-godine-nisu-pitali-gde-je-cvijan/

Tintor: Zašto novinari tri godine nisu pitali gde je Cvijan
EMISIJE Autor:Vojislav Milovančević 17. Mar. 202108:11

tintor-725x400.jpg

Foto printscreen NOVA S

Gostujući u emisiji “Probudi se”, predsednik Advokatske komore Beograd, Jugoslav Tintor, rekao je da su novinari morali da se zapitaju gde je nestao Vladimir Cvijan i zašto ga nema tri godine. On je napomenuo da bi Advokatska komora preduzela odgovarajuće mere da su postojale “trunke indicija vezano za okolnosti njegove smrti”.

Tintor je rekao da je Advokatska komora Beograda za smrt Zorana Cvijana saznala krajem jula 2018. godine, nakon što im se obratila Poreska uprava radi utvrđivanja njegovog prava na porodičnu penziju, s obrazloženjem da je on 05. januara iste godine preminuo.

Na pitanje da li je čudno što se tek posle šest meseci saznalo za smrt Cvijana, Tintor je odgovorio:
“Prvu informaciju smo dobili od Poreske uprave, zatim smo tražili od Matične službe Beograda da nam potvrde ovu informaciju. Sve što je Advokataska komora uradila u konkretnom slučaju je isto što bi uradila i kod bilo kog drugog svog člana”, kaže Tintor.
Prema njegovim rečima, Cvijan je dugo bio u statusu mirovanja, te da se Advokataska komora ne obraća javnosti u slučaju smrti nekog od njenih članova.
“Ono što je meni zanimljivo kako novinarima, koji se bave istraživačkim novinarstvnom, nije bilo neobično gde je bio Vladimir Cvijan. Imajući u vidu da je zadnji momenat gde ga pamtimo politički, a ne advokatski okvir. Ja bih se kao novinar zapitao gde je Vladimir Cvijan. Tri godine niko nike postavio to pitanje”, smatra Tintor.
On napominje da mu nisu bile sumnjive okolnosti pod kojima je preminuo Cvijan, napominjući da je u trenutku kad je saznao za informaciju o njegovoj smrti već prošlo određeno vreme od kad je on izašao iz politike.
“Šta je nečiji privatni život, nije moje da se bavim kao predsednik Advokatske komore. Da je bilo trunke indicija vezano za okolnosti njegove smrti, mi bismo preduzeli odgovarajuće mere ka nadležnim organima da se ta stvar ispita”, rekao je Tintor.

https://nova.rs/emisije/tintor-zasto-novinari-tri-godine-nisu-pitali-gde-je-cvijan/
Tintor majmu , zasto on sam nije izasao da se zapita gde mu je kolega..mislim da bi to privuklo novinare itekako da izvestavaju o tome.
Sada krece da napada novinare po defaultu.

Alooo ludaco niko nije znao gde je covek ...
Pitaj policiju i prorezimske tv npr pink ...
Kako oni dobijaju snimke ubistva i pre tuzilastva npr //
Koji Djilasovi mediji , pa koji Djilasov medij ima nacionalnu frkvenciju ?
Sta lupas ti uopste tako panicno.
skacete sami sebi u usta,
niko nije znao,al znas eto ti ko je znao,
i kome da se obratimo
i jos tvrdis da djilasovi mediji nisu dostupni
na srpskom prostoru,
brutalne ste lazovcine i podlaci

4. Svakakve tvrdnje postoje na ovom svetu, ja sam za dokaze. Žena je mogla da prijavi
nestanak policiji, mogla je da se tajno nađe sa nekim iz N1, Nova....
Ne treba biti iznenađen ako je žena zastašena i da će biti od nje, kao i od njihovog sina, nemoguće nabaviti informacije.

Iskoristimo samo priliku da se prisetimo Vukosave Đukić.

radnica-jutka-anketa-260369-725x408.jpeg

Vukosava je pod pritiskom SNS došla na skup podrške Jutki. Progovorila je, bila otpuštena i onda nedugo posle u jednom trenutku je bila obrađena. Bila je toliko zastrašena da je niko živ više nije mogao pokušati da ubedi da progovori. Pobegla je i od medija i opozicije i nevladinog sektora i svakoga.

Dakle da li vi kapirate, ljudi, kakav je ovo svet? Žena zastrašena jer je par stvari rekla za kamere i otpuštena iz gradskog zelenila, a ovde pričamo o nečem kao što je mogućnost zataškavanja smrti nekog čoveka?

Zašto bi bila apriori isključivo polička likvidacija...branio je jednog od krupnijih kokainskih bosova i kojeekakve njuške. Uglavnom takvim advokatima nabiju motku u zadnjicu zbog uzimanja kinte unapred, kad Omanu obećanje, ali poslednjih godina se dešavaju i likvidacije. Pozadina zašto nije to i obelodanjeno kao takvo kao u prethodnom slučajevima, paa zavisi..

Дакле шта имамо...

Човек се утопио, урађена обдукција... све прошло без медијског покрића јер је вероватно у питању природна смрт и човек на маргинама политике... нико ни од породице ни од пријатеља ни једном речју се није огласио са сумњом да је у питању насилна смрт.

Три године касније неки Таблоид прави фаму од тога, бацајући јавности којекакве коске и непроверене инсинуација... чекајући ко ће се затрчати и почети са оптужбама на рачун Вучића ни сам не знајући за шта тачно...

Да би се све те оптужбе демантовале и противници Вучића деловали као будале. Поново.

Zamisli, posle svega, izađe Vulin u javnost i ispadne pametan u očima naroda!

Дакле шта имамо...

Изгледа да се оклизнуо на кору од банане па пао у реку.

Дакле шта имамо...

Izvini, kako za tebe može davljenje u reci biti prirodna smrt?

Izvini, kako za tebe može davljenje u reci biti prirodna smrt?
OK, требало је да напишем ненасилна смрт... поинт тејкен.

Zamisli, posle svega, izađe Vulin u javnost i ispadne pametan u očima naroda!
И то је вероватнији исход од којекаквих фантазмагорија ''убио га Вучић'' ''сакрили га Амери као сведока сарадника''...

Zakazala CIA televizija, zakazalo sudstvo, zakazala advokatska komora,
zakazala policija, zakazala supruga...

Prema tvrdnjama Višekrune, on je nestao još 2017. godine. Kako se žena raspituje, stiče se utisak da je policiji i prijavila nestanak.

Ako su ove tvrdnje tačne, njegova lokacija nije bila poznata mesecima pre smrti. Što znači da se negde povukao i skrivao, ili ga je neko možda oteo i držao neko vreme.

Back