Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Navedi mi neke razloge zašto je Vučić zlo
Лажирао је изборе, како за парламент тако и оне претходне за референдум за промену устава, где је излазност била мања од приказане.
Nisi u toku djilas i vucic su pajtosi .
Ма нису, то само причају они који нису гласали 20 година па им свако смета.
Или они који су спаковали кофере и отишли у иностранство па и не гласају више. Већина бар.

Ма нису, то само причају они који нису гласали 20 година па им свако смета.
Или они који су спаковали кофере и отишли у иностранство па и не гласају више. Већина бар
Kako nije kad ga sad rezimlije vicu gospodin Djilas i imao je sastanak sa vucicem nakon izbora?

Kako nije kad ga sad rezimlije vicu gospodin Djilas i imao je sastanak sa vucicem nakon izbora?
Па Ђилас је ушао у парламент, не могу више да иду том политиком да сваки други дан пишу да је Ђилас лопов, очигледно да су схватили да нису тако урадили ништа.
И који је исход састанка ? Као да га није ни било. Ником ништа. Боље и тако него тајна виђања као неки политичари. Све у свему, боље да није ни одлазио да се види са Вучићем.

Па Ђилас је ушао у парламент, не могу више да иду том политиком да сваки други дан пишу да је Ђилас лопов, очигледно да су схватили да нису тако урадили ништа.
И који је исход састанка ? Као да га није ни било. Ником ништа.
Postigli su dil ....kako ne shvatas mi nemamo opoziciju ...i Merkelova je rekla da to ne moze biti opozicija ako nema barem 30-35 % glasaca.

Postigli su dil ....kako ne shvatas mi nemamo opoziciju ...i Merkelova je rekla da to ne moze biti opozicija ako nema barem 30-35 % glasaca.
Ако се сећаш, сваког политичара су пљували, Ђинђића, Коштуницу, само да се одрже на власти. То су спиновања да би Вучић владао још 10 година а неко да се обогати.

Problem je što opozicija priča ali niko ne reaguje.
Cvijan je isto pričao pa je nestao , tada su neki obratili pažnju , nažalost i to se zaboravilo...
Ovaj kriminalni režim je naučio šta i kako i rade mnogo pametnije nego za vreme Slobe.
U ovoj zemlji kriminal jača vremenom...policija čuti , tužilaštvo ...nema ko da reaguje i lupi rukom o sto ...svi su VD i svakoga zamene lako.

Problem je što opozicija priča ali niko ne reaguje.
Cvijan je isto pričao pa je nestao , tada su neki obratili pažnju , nažalost i to se zaboravilo...
Ovaj kriminalni režim je naučio šta i kako i rade mnogo pametnije nego za vreme Slobe.
U ovoj zemlji kriminal jača vremenom...policija čuti , tužilaštvo ...nema ko da reaguje i lupi rukom o sto ...svi su VD i svakoga zamene lako.
Sta prica opozicija ?
Pricaju pojedinci ....o tome se radi a sta pojedinac moze da uradi ...skoro nista samostalno.
Ovaj kriminalni rezim se sluzi velikim lazima, manipulacijama, ucenama, nabedjivanjem, podmicivanjem, zastrasivanjem ...i svako ko njima sluzi tako i radi pogotovo za kriminalne aktivnosti.

Ja Peci Popoviću više ništa ne verujem dok sama ne isfiltriram šta može
da prođe u tim njegovim besedama.
Čovek je ljut što ga je bivši ortak, sam naglašava da je bio prijatelj sa AVom,
znači ne samo poslovni saradnik, ne odnos poslodavac - radnik nego prijatelj,
šutnuo i sve ove poslednje godine sipa žuč k'o strina sa pijace, a najveća kazna mu je
izgleda što ga prvorođeni ne ferma ni za pišljivog boba, totalan ignor.

Ne verujem ja puno pokajnicima dok apsolutno verujem u onu : " S kim si - takav si"!

Meni ološ, ljudski škart i šljam nikada ne može da bude prijatelj, čak ni drugar.
za tako nekoga mogu da kažem samo " znam ga ili znam je iz neke situacije"
ali da tvrdim da smo prijateljevali značilo bi da nisam bolja od tog nekog.
Mnogi su bili "prijatelji " i saradnici pa ih nema vise ...
Oliver Antic takodje navodno samoubistvo skocio u "paklu"

Ko zna koliko ima ekipa povezanih sa SNS koje obavljaju prljave poslove.
Za početak kriminalce koji tuku neistomišljenike na dan izbora.
SNS je upetljaniji u kriminal od SPS-a 90-tih.
to je nesto drugo.Sluzbe rade sa narkoticima a ovo su njihovi podizvodjaci radova.Politicari instaliraju svoje ljude na vrhu piramide,sve ostalo radi sluzba ako je drzava krimiogena sredina

Pa eto nije.Da ih je imao ne bi oni docekali sudjenje

Belivuk tvrdi suprotno.
Pazi kad je pola države znalo još pre 7-8 godina da na partizanovom jugu postoji ekipa koja tuče svakog ko peva Vučiću pe..ru.
Druga je stvar što su, kao i zemunci počeli da obavljaju likvidacije na svoju ruku jer su smatrali da su zaštićeni.

Belivuk tvrdi suprotno.
Pazi kad je pola države znalo još pre 7-8 godina da na partizanovom jugu postoji ekipa koja tuče svakog ko peva Vučiću pe..ru.
Druga je stvar što su, kao i zemunci počeli da obavljaju likvidacije na svoju ruku jer su smatrali da su zaštićeni.
sta ocekivati od ubice sadiste ?
Oni jesu bili zasticeni ali ne zato sto su clanovi "SNS" nego zato sto su rasturali narkotike za sluzbu, od cega se finansiraju ilegalne operacije.Sve i jedna sluuba u svetu kontrolise sopstveno trziste narkotika,nece sigurno iz budzeta traziti pare za ilegalne operacije.Sada se taj cupa na sve moguce nacine,ali da je zaista imao politicke veze pojeo bi ga mrak kao siptara i kuma,pruzio otpor pri pokusaju hapsenja

sta ocekivati od ubice sadiste ?
Oni jesu bili zasticeni ali ne zato sto su clanovi "SNS" nego zato sto su rasturali narkotike za sluzbu, od cega se finansiraju ilegalne operacije.Sve i jedna sluuba u svetu kontrolise sopstveno trziste narkotika,nece sigurno iz budzeta traziti pare za ilegalne operacije.Sada se taj cupa na sve moguce nacine,ali da je zaista imao politicke veze pojeo bi ga mrak kao siptara i kuma,pruzio otpor pri pokusaju hapsenja
Nogo je objasnio da je najbezbednije mesto za Belovuka u zatvoru

Back