DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.280
Ovde nije tema kakav je bio Cvijan ,nego ko ga je ubio i zataskao .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali i njegov lik i delo sluzi da olaksa u svemu tomeOvde nije tema kakav je bio Cvijan ,nego ko ga je ubio i zataskao .
nista ja nisam omogucioVreme će pokazati i nadam se odgovarati svaki do poslednjeg bota, jer vi ste sve ovo omogućili.
Smrdi ,zato sto vlast skriva ...ako ne kriju nista neka obelodane ,prosto.nista ja nisam omogucio
ja sam sam za stopostotne dokaze
ovo mi sve smrdi previse...
Citiram opet reci pokojnog Dr.StankovicaБудући да на крају обдукционог налаза пише да ће преостали материјали од обдукције бити „чуван годину дана од датума анализе“, на питање да ли су материјали са обдукције уништени, иако три године нисмо знали да је Цвијан мртав, Станковић је одговорио да највероватније јесу.
Isto ko Countryman ...deza vuVozac je OK i primio je debelu nadoknadu da preuzme krivicu
Tako se danas radi ! sudski spor ce se vuci do iznemoglossti ili zastarelosti ili Smrti svedoka
Moj ortak odlezao umesto drugog 4 god .
Imo sve placeno za familiju , kupljen stan u Belvilu Audi A6 i ostalo mu kes love koje ce da ubaci u gradjevinu i opere !
Vredelo je 4 godine mardelja ! Ja to ne mogu zaraditi za 20
Mislio sam da nisi bot ,ali ipak si se razotkrio .znam ja da niko ne misli da je vucic potegao okidac
ali se pitam kako krstini autosovinisti znaju da je to vucicevo maslo?
kako jedan predsednik moze da zna za svako ubistvo u zemlji?
svi su znali da je taj covek mrtav vec nekoliko godina, svi su cutali. sada odjednom, posle nekoliko optuzbi koje nisu imale efekta serpadzenje, zute patkice, zvizdaljke, 1 od 5 miliona , od TIH ISTIH LJUDI nastaje hajka za ubistvo
STA JE SLEDECE?

I jos opasnije ako neko hoce da ih razotkrije a bivsi clan.Opasno je biti protivnik SNS-a, a još je opasnije biti drug član koji pokušava da izađe iz sekte.
Dinkic je trebao debelu robiju da popije a on se najvise izvukao i sklonio.Margetić: Cvijan MI JE DAO DOKUMENTA o finansijskom dogovoru Karića i srpskih vlasti o odbacivanju optužnica! Imao je sva dokumenta o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju… (VIDEO)
21/03/2021Objavljeno uHRONIKA
![]()
Ilustracija, Foto: Printscreen, Beta, Image by Moshe Harosh from Pixabay
Margetić: Cvijan MI JE DAO DOKUMENTA o finansijskom dogovoru Karića i srpskih vlasti o odbacivanju optužnica! Imao je sve dokumente o prebacivanju “kiparskih para” u Saudijsku Arabiju… (VIDEO)
Hrvatski novinar Domagoj Margetić, na svom Jutjub kanalu se obratio javnosti povodom nedavne vesti da je bivši narodni poslanik i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan, pronađen mrtav još pre tri godine.
On je u svom obraćanju, imeđu ostalog, izneo i sledeće informacije:
Pogledajte koje je sve još zastrašujuće informacije izneo Domagoj Margetić u svom obraćanju
https://politicki.rs/drustvo/hronik...nju-kiparskih-para-u-saudijsku-arabiju-video/
Најопасније је не изаћи на изборе и не гласати против Вучића. Захваљујући тим људима, Вучић ће своју страховладу да настави.I jos opasnije ako neko hoce da ih razotkrije a bivsi clan.
Izbori su farsa ,zar ne znas sta je Staljin rekao ?Најопасније је не изаћи на изборе и не гласати против Вучића. Захваљујући тим људима, Вучић ће своју страховладу да настави.
Ради како год мислиш да је најбоље. Поздрав.Izgubili u Beogradu ,opet su na vlast tamo ,na namestenim izborima nemam nameru da glasam.
dinkic je deo titoisticke kuhinjeDinkic je trebao debelu robiju da popije a on se najvise izvukao i sklonio.
Па није, само је неког позвао телефоном.znam ja da niko ne misli da je vucic potegao okidac
На гробу нико није смео да напише презиме умрлог ? Нико није јавио годинама да је човек мртав ? Очигледно да је доста њих знало али није смело да се каже.ali se pitam kako krstini autosovinisti znaju da je to vucicevo maslo?
После онаквих прича против СНС и као бивши члан, Цвијан није свако.kako jedan predsednik moze da zna za svako ubistvo u zemlji?
Који сви ? Јавност није знала.svi su znali da je taj covek mrtav vec nekoliko godina,
Да се из власти праве да је све то нормално, да бивши члан СНС умре и да се адвокатска комора прави да не зна за то.STA JE SLEDECE?
Kad neko umre, sud po službenoj dužnosti, zove naslednike na ostavinsku raspravu. Kako je moguće da Cvijanov sin nije pozvan?
| понедељак, 22. март 2021. | За смрт Владимира Цвијана, бившег генералног секретара Председништва Србије за време мандата Бориса Тадића и некадашњег члана Српске напредне странке, сазнало се тек три године касније, а како незванично сазнаје портал Нова.рс, његова породица, односно његова бивша супруга и син, су такође пре неколико дана сазнали ову вест. Цвијанова смрт већ данима не престаје да интригира српску јавност, превасходно због чињеница да се за њу сазнало тек три године касније. Ипак, иако је јавност тек сада сазнала за његову смрт, можда још чуднија околност јесте чињеница да то није знала ни његова бивша супруга Александра, али ни син. Како портал Нова.рс сазнаје, од извора блиских породици, Цвијанова бивша супруга је прошле недеље сазнала да он није жив. “Ни они нису знали да је Владимир преминуо, додуше, он се са супругом развео још пре неколико година, тако да од 2015. године, практично, немају контакт. Они су и растављени, тако да после 2015. године када је поднета тужба за развод брака, готово да нису имали контакт. Последњи пут су се чули 2017. године и то после скоро две године паузе, након чега је опет наступила пауза. Мислили су да је у Америци, а приликом развода супруга није успела да добије ни пуномоћје, иако јој је обећао”, каже извор нашег портала. Како истиче, бивша Цвијанова супруга је, када је чула прву вест, помислила да је опет реч о некој грешки. “Након што се 2018. године појавила вест да је Цвијан мртав, они су мислили да је реч о Владимировом деди, с обзиром да су се исто звали, а и он је заиста те године преминуо. Тако су и сада, односно пре неколико дана, мислили да је поново реч о некој несланој шали”, каже извор и додаје да они не знају где је Цвијан сахрањен. Подсетимо, Цвијан је од фебруара 2008. године био Тадићев саветник, а обављао је и дужност генералног секретара Председништва Србије. Председништво је напустио 2010. године, да би потом приступио Српској напредној странци. На листи СНС-а, на парламентарним изборима 2012. изабран је за народног посланика, да би наредне године напустио ту странку. Цвијану се траг губи 2014. године, када је практично нестао и из политичког и из јавног живота. Спекулисало се да је неко време био у Америци, међутим, пре неколико дана је саопштено да је мртав. |
Ma da nije znala ,a ostvarili pravo na porodicnu .....Значи сви су знали осим жене ?
понедељак, 22. март 2021. За смрт Владимира Цвијана, бившег генералног секретара Председништва Србије за време мандата Бориса Тадића и некадашњег члана Српске напредне странке, сазнало се тек три године касније, а како незванично сазнаје портал Нова.рс, његова породица, односно његова бивша супруга и син, су такође пре неколико дана сазнали ову вест.
Цвијанова смрт већ данима не престаје да интригира српску јавност, превасходно због чињеница да се за њу сазнало тек три године касније. Ипак, иако је јавност тек сада сазнала за његову смрт, можда још чуднија околност јесте чињеница да то није знала ни његова бивша супруга Александра, али ни син.
Како портал Нова.рс сазнаје, од извора блиских породици, Цвијанова бивша супруга је прошле недеље сазнала да он није жив.
“Ни они нису знали да је Владимир преминуо, додуше, он се са супругом развео још пре неколико година, тако да од 2015. године, практично, немају контакт. Они су и растављени, тако да после 2015. године када је поднета тужба за развод брака, готово да нису имали контакт. Последњи пут су се чули 2017. године и то после скоро две године паузе, након чега је опет наступила пауза. Мислили су да је у Америци, а приликом развода супруга није успела да добије ни пуномоћје, иако јој је обећао”, каже извор нашег портала.
Како истиче, бивша Цвијанова супруга је, када је чула прву вест, помислила да је опет реч о некој грешки.
“Након што се 2018. године појавила вест да је Цвијан мртав, они су мислили да је реч о Владимировом деди, с обзиром да су се исто звали, а и он је заиста те године преминуо. Тако су и сада, односно пре неколико дана, мислили да је поново реч о некој несланој шали”, каже извор и додаје да они не знају где је Цвијан сахрањен.
Подсетимо, Цвијан је од фебруара 2008. године био Тадићев саветник, а обављао је и дужност генералног секретара Председништва Србије. Председништво је напустио 2010. године, да би потом приступио Српској напредној странци. На листи СНС-а, на парламентарним изборима 2012. изабран је за народног посланика, да би наредне године напустио ту странку.
Цвијану се траг губи 2014. године, када је практично нестао и из политичког и из јавног живота. Спекулисало се да је неко време био у Америци, међутим, пре неколико дана је саопштено да је мртав.
Ova tema ne sme da padne u zaborav.
Intuicija mi govori da bi Veljko Belivuk imao sta da kaze na ovu temu.
Sad sam malo zaboravila detalje ali ako sam dobro shvatila Cvijanov otac nije javio sinu i bivsoj zeni da je mrtav. Ne secam se sa sigurnoscu ko ga je identifikovao.

ova tema moze biti duhovita samo debilima i psihopatama...E, onda je sve jasno: otac je ubica!![]()
Па није, само је неког позвао телефоном.
На гробу нико није смео да напише презиме умрлог ? Нико није јавио годинама да је човек мртав ? Очигледно да је доста њих знало али није смело да се каже.
После онаквих прича против СНС и као бивши члан, Цвијан није свако.
Који сви ? Јавност није знала.
Јел то срамота рећи у медијима да је човек умро ? Зашто се толико крило ?
Да се из власти праве да је све то нормално, да бивши члан СНС умре и да се адвокатска комора прави да не зна за то.
Исправка, не живимо у време Удбе јер се можемо информисати о томе шта се догађа. У оно време информисати се, било је доста, доста теже.Rezime: Ubistvo je naručio Vučić doktor Aleksandar, inače poznat i kao predsednik Srbije, inače prijatelj i blizak Cvijanov saradnik, a izvršioci su verovatno pajtosi Belivukovog klana koji je inače kao i svi prethodni i budući mafijaški klanovi služe državi odnosno Udbi (BIA) za prljave poslove uključujući i političke čistke.
Slučaj Cvijana je poseban jer je ubistvo prekriveno, za razliku od nekih drugih ubistava koja dolaze iz iste kuhinje poput Olivera Ivanovića.
To pokazuje znažan pokušaj da se vratimo u slavna vremena udbe kad su ljudi prosto samo nestajali. Niko ništa nije znao šta se sa njima dogodilo i niko nije smeo ni da pita. Tzv isparenje ljudi.