sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Naravno da ima ,ali vi tripujete da politicke partije inaju svoje privatne ubice.a sluzba nema nikakve veze sa SNS, Bata Gasic je bio na celu Soko Starka.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima ,ali vi tripujete da politicke partije inaju svoje privatne ubice.a sluzba nema nikakve veze sa SNS, Bata Gasic je bio na celu Soko Starka.....
Jesta,kao u americkim i onda te nadju obesnogNogo je objasnio da je najbezbednije mesto za Belovuka u zatvoru
nista mi ne "tripujemo"Naravno da ima ,ali vi tripujete da politicke partije inaju svoje privatne ubice.
a koja je vas prica,Belivuk je likividirao je po nalogu SNS-a ? Nije trip,to je ludilo pred kojim i tabloidi crvenenista mi ne "tripujemo"
te svoje price mozes da prodajes nekim teletabisima
Kako su nasli Curuviju?Jesta,kao u americkim i onda te nadju obesnog
ne znam da li sebe svrstavas nesvesno u SNS bot tabor ali je ne znam ko su "vashi" i "nashi"a koja je vas prica,Belivuk je likividirao je po nalogu SNS-a ? Nije trip,to je ludilo pred kojim i tabloidi crvene
sta Curuviju,o cemu pricas?Kako su nasli Curuviju?
A nije americki film.
a koja je vas prica,Belivuk je likividirao je po nalogu SNS-a ? Nije trip,to je ludilo pred kojim i tabloidi crvene
to je ista mustra jos od osamdesetih ,tipicna za SB.Jugoslovenska SB je od osamdesetih koristila kriminalce za prljave posloveNiko i ne kaže da je po nalogu SNS nekog ubio.
Priču, kao i kod zemunskog klana uvek vodi par ljudi.
SNS je i dalje na vlasti i može da kontroliše medije i šta izlazi u javnost,
Kladim se da recimo 90% Srba nije čulo izjavu profesora Vuletića da je sekretar vlade Novak Nedić doveo Belivuka na partizanov jug dal preuzme tribinu.
Uostalom, videćemo da li će Belivuk da doživi promenu vlasti.
A zasto tako strastveno verujes da je Zvoncica nevinasce u celoj prici?to je ista mustra jos od osamdesetih ,tipicna za SB.Jugoslovenska SB je od osamdesetih koristila kriminalce za prljave poslove
Ono sta je recimo interesantno je da su Zemuncima odmah srusili objekat u Silerovoj a Siptara i Kuma likvidirali.Da li su ih prethodno uhapsila pa odvelu na lokaciju gde su ih likvidirali ,ili se to desilo na toj lokaciji je nebitno,ta dvojica su ucutkana.
Ova grupa je sigurno radila pod zastitom SB to u opste ne treba dovoditi u pitanje,ali te Belivukove price su potez ocajnika
ko je rekao da je navinasce ? Da bih nekoga optuzio meni je potrebno vise dokaza od reci jednog kriminalca koji je na krajnje sadisticki nacin ubijao konkurentne,koji pri tome nije izneo uverljive dokaze za svoju tvrdnjuA zasto tako strastveno verujes da je Zvoncica nevinasce u celoj prici?
Cvijan mu je bio neprijatelj> 3 godine javnost ne zna da je mrtav> navodno skocio u reku
Nista ti tu ne smrdi?
niko ovde nikog ne "optuzuje" vec sve jako smrdiko je rekao da je navinasce ? Da bih nekoga optuzio meni je potrebno vise dokaza od reci jednog kriminalca koji je na krajnje sadisticki nacin ubijao konkurentne,koji pri tome nije izneo uverljive dokaze za svoju tvrdnju
Optuziti nekoga za umesanost u najteze kriminalno delo nije u fazonu "Ma kada vam ja kazem"
saberi se, zvucis kao neko bez odgovora ali tvoja mora da bude poslednja grok-grokniko ovde nikog ne "optuzuje" vec sve jako smrdi
a ti prosipas neke bajke o zemlji dembeliji, ma nije moguce, he he , grok, da neko ubije politickog protivnika, he he grok, americki filmovi, he he
Ne tripujemo mi nista nego to je realnost, drzava je kriminalizovana maksimalno ...Sluzbe ne rade u sluzbi naroda nego u sluzbi svojih nalogodavaca.Naravno da ima ,ali vi tripujete da politicke partije inaju svoje privatne ubice.
Inspektora koji je radio na ovom slucaju zvanicno kazu da je umro od korone a njegov otac tvrdi da su ga ubili .Iskreno ne bi me iznenadilo ni da i Belivuka neko smakne u zatvoru, ne zato sto je gud gaj, vec zato sto verovatno zna svasta
Gde je spomenuo Cvijana u ovom specijalu ?
Pa da, recimo kad Mira Markovic i Cobe narede da ubiju CuruvijuNaravno da ima ,ali vi tripujete da politicke partije inaju svoje privatne ubice.
Nema neke znacajne razlike izmedju smradikala iz SRS i smradikala iz SNSne znam da li sebe svrstavas nesvesno u SNS bot tabor ali je ne znam ko su "vashi" i "nashi"
Samo na kraju 1 i to im je bilo dovoljno za clickbait naslovGde je spomenuo Cvijana u ovom specijalu ?
Pa kako objasnjavas prisustvo Drzave ( koju kazes organizuje SNS) na Jovanjici, i svo pranje ruku SNS od togasta Curuviju,o cemu pricas?
Razmisli o sledecem,trebalo bi
Lik navodno izvrsava najteza krivicna dela za odredjeni krug ljudi iz vrha drzave koji su mu omogucili da vodi udruzenu kriminalnu grupu.Takva osoba bi morala kroz vreme da prikupi dokaze da zastiti sebe u slucaju pada.Neke materijalne dokaze kojim bi mogla da uceni i sebe osigura progona.Umesto toga, ta osoba koja ima x broj ubistava na svom racunu posle hapsenja koje je organizovala drzava (SNS) kaze "Nemojte mene da hapsite,ja sam radio po nalogu SNS"
1. Tip je totalna olupina sa IQ nizim od prosecnog
2.Svako ko poveruje u takav razvoj dogadjaja ima IQ nizi od prosecnog
Imas opciju pola-pola i pozovi prijatelja