Владика Амфилохије: Вучић је издајник, понашањем и поступцима показује да ће издати Косово

Muka mi je vise od ovakvih izjava.
Umesto da nesto preduzmu svaki dan se pojavi neka nova budala koja ```vice``Vucic je izdajnik.
Politicari,intelektualci,pa sada i ljudi od religije,dosta je pricanja iz svog trosobnog stana u centru Beograda,preduzmite nesto,pokrenite ljudi,dajte nove ideje....

Umesto da nesto preduzmu svaki dan se pojavi neka nova budala koja ```vice``Vucic je izdajnik.
Politicari,intelektualci,pa sada i ljudi od religije,dosta je pricanja iz svog trosobnog stana u centru Beograda,preduzmite nesto,pokrenite ljudi,dajte nove ideje....

Ova izjava je zlata vredna... Kad imas ovakav mejn strim u kom razni Dusani Kovacevici, Vladimiri Kostici, Nikole Kalinici, Cede Jovanovici i Seselji podrzavaju nekakvo razgranicenje, odnosno nezapamcenu IZDAJU, onda u takvoj situaciji je prvi korak da se cuje druga strana i istina... Sta ti ocekujes od Amfilohija, da uzme pusku u ruke, pa on brate nije u trosobnom stanu u centru BG nego dole, na prvoj liniji odbrane srpstva, gde nasrcu svakim danom Milo i njegove ustase.....

Vecinska Srbija nije za izdaju, ali izdajnici su vecina u medijima i onda se stvara lazna slika, to je deo procesa kuvanja zabe. @Petar_Petrovic Tebi ne smeta ova poplava izdajnika, a smeta ti kad se konacno cuje i predstavnik istine i vecinskog naroda.. Stvarno svasta od tebe....

Pa i ta opozicija, umesto da udara Vucica tamo gde je najtanji i gde pravi najvecu stetu, oni ne mogu od pocetka protesta da se dogovore da li su zaista za promene i zaokret, ili bi samo da budu novi upravnici okupirane Srbije!

Ne znam sta ti konkretno ocekujes. Sta treba to da se uradi....

Ova izjava je zlata vredna... Kad imas ovakav mejn strim u kom razni Dusani Kovacevici, Vladimiri Kostici, Nikole Kalinici, Cede Jovanovici i Seselji podrzavaju nekakvo razgranicenje, odnosno nezapamcenu IZDAJU, onda u takvoj situaciji je prvi korak da se cuje druga strana i istina... Sta ti ocekujes od Amfilohija, da uzme pusku u ruke, pa on brate nije u trosobnom stanu u centru BG nego dole, na prvoj liniji odbrane srpstva, gde nasrcu svakim danom Milo i njegove ustase.....
Stan u Beogradu je samo primer.Da vidim tog ``baju``koji ce da udari na crkvu pa makar se prezivao Vucic.
Ako neko moze da pokrene stvari onda je to crkva,ali ko bi izasao iz svoje zone komfora.
Svi su oni isti.....

Amfilohija za predsednika svegsrpstva!

Ja na referendumu glasam ZA, da Amfilohije bude vodja ujedinjene Srbije sa Kosovom, Republike Srpske, Crne Gore i Vukovara!
Pa to nije bilo ni u mracnom srednjem veku...Gde I kad je Crkva imala prevelik uticaj, bila mocna rame uz rame sa kraljevima..Ali Srbija je SEKULARNA drzava...Tako da od tog tvog nema nista...

Србија ће једног дана надам се бити краљевина са правим краљем у Призрену патријархом у Пећи и у правим територијама. А и владика Амфилохије се понаша у складу своје титуле Архиепископ цетињски, митрополит црногорско-приморски, зетско-брдски и скендеријски и егзарх свештеног трона пећког.

Amfilohija za predsednika svegsrpstva!

Ja na referendumu glasam ZA, da Amfilohije bude vodja ujedinjene Srbije sa Kosovom, Republike Srpske, Crne Gore i Vukovara!
Naravno,da uspostavimo teokratiju kao Iran.

Nema vise Srba,radjaju majke samo klimoglavce

Мудро збори Амфилохије.

Пре када смо били под окупацијом, црква нам је била једина нада за очување.

Тако је и данас.

Poslednja izmena:
Stan u Beogradu je samo primer.Da vidim tog ``baju``koji ce da udari na crkvu pa makar se prezivao Vucic.
Ako neko moze da pokrene stvari onda je to crkva,ali ko bi izasao iz svoje zone komfora.
Svi su oni isti.....

Не би био први пут. Једног патријарха су отровали кад је овако причао.

Мудро збори Амфилохије.

Пре када смо били под окупацијом, црква нам је била једина нада за очување.

Тако је и данас.

Da baš crkva čija religija nema nikakve veze sa nama Srbima.

Ako nge mora da postoji jedinstvo onda je to crkva.
Ako imas ljude od religije koje mozes da kupis za 50 soma evra onda jhebes takvu religiju,veru i crkvu....

Vera je intimna stvar svakog coveka. Ne moze mene Irinej da otera od religije. To je kao da kazes kako ti je Arkan ili Seselj ogadio srpstvo. To je glupost. Ako ja imam svoja uverenja i ideale, a neka budala zastupa to isto ili slicno, naravno da mi ne moze ogaditi ono u sta verujem.

Detektujem sendvicara

Dobro sam detektovao

Vera je intimna stvar svakog coveka. Ne moze mene Irinej da otera od religije. To je kao da kazes kako ti je Arkan ili Seselj ogadio srpstvo. To je glupost. Ako ja imam svoja uverenja i ideale, a neka budala zastupa to isto ili slicno, naravno da mi ne moze ogaditi ono u sta verujem.
Tvoje uverenja i ideali moraju da budu u duhu starog zaveta,da bi bio vernik.
Religiju moraju da pripovedaju i tumace svestena lica a ne svako za sebe kako mu se cefne.
Mozda ne moze da ti ogadi,ali sigurno da takvo ponasanje unizava poverenje u crkvu.Kao sto su Arkan i Seselj mnogima ogadili srpstvo.

Back