Vladi Trifunoviću odšteta od 6,2 miliona dinara

Да ли се у Србији исплати бити издајник?

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Mene bi licno bilo sramota da prihvatim mesto ministra pravde u njenim godinama. Za to je potrebno ogromno radno i zivotno iskustvo.A ona je uprkos tome sto je svestna da nema potrebne kvalitete za to mesto, prihvatila. Ja, kao neko ko ceni svoju drzavu (onu u mojoj glavi a ne ovu danas) nikad ne bih dozvolio da joj srozam ugled svojom nesposobnosu kao sto to cini Malovicka, a sa druge strane, ne bih ni sebe ponizio u ocima javnosti, pa da sutra ljudi komentarisu sa podsmehom moju nesposobnost kao ministra pravde.

Жена без икаквог ауторитета и интегритета.Сећам се да је била трудна када је постала министарка , па сам била запањена када се појавила на скупштинском заседању десетак дана по порођају и седела сатима тамо.Која би мајка то урадила, жртвовала негу новорођенчета зарад политичких поена и материјане добити!!

Ma bar da je dezerter , nego čovek koji je predao čitav korpus sa svim noružanjem i još ga proglasiše herojem i stradalnikom .

Е а неки ни под цену живота се нису предавали издајник остаје издајник.Данас су у Србији само издајници хероји,срамота али народ је рекао своје

Е а неки ни под цену живота се нису предавали издајник остаје издајник.Данас су у Србији само издајници хероји,срамота али народ је рекао своје

Sad se ne zoves Staljinka, nego narod. :rotf:

General Trifunovic je spasao mlade zivote, prepusten sudbini od strane Milosevica.

O bože gospode kakvih mozgova ima na ovoj krstarici. Čovek je heroj i Srbin kakvim se treba ponositi, a ne kao nekakvi Mladići koji su otvoreno ubijali civile. Koliko znam, ne samo da je spasao Hrvate, već i živote mladih Srba... Eh, ***...

Čitav taj rat, to kolektivno ludilo, evo 20 godina posle i 400 000 Srba u Hrvatskoj manje, neki i dalje titraju praznu slamu svojim mudroserskim pričama iz fotelja negde u Beogradu. Jedno je, dragi moji, igrati se rata na igricama, a drugo je kada držiš pušku u ruci i kontrolišeš nečije živote.

Неспосбњаковић који је својом глупошћу наоружао усташке легије није ни заслужио да дише, а не да добије белог динара.
Izdaja je bila u beogradu od strane milosevica i njegove klike, trifunovic je bio bez podrske kako u ljudstvu tako i u hrani,vode,struje. Ucinio je sto je morao a to je da SACUVA ZIVOTE MLADICA 18 godisnjaka. Sto se tice narouzanja-Teritorijalna Odbrana je imala isto to naoruzanje u svojim skladistima.Izdajnici su sudili Vojniku isto kao sto su svog PILOTA predali ITALIJANIMA koji su ga osudili na zatvor a slusao je naredjenje o obaranju neprijateljske letelice??????!!!!!!!
S obzirom da si dobro upucen , Bilo bi dobro da nama objasnis kako je on to narouzao, ako se ne varam ,vojnici su pod paljbom onesposobili tenkove.
Propatio je taj covek , izgubio je i snove i nadu, unisten mu je zivot kao i mnogima nama- RATNI PROFITERI- lajavci danas uzivaju.

Izdaja je bila u beogradu od strane milosevica i njegove klike, trifunovic je bio bez podrske kako u ljudstvu tako i u hrani,vode,struje. Ucinio je sto je morao a to je da SACUVA ZIVOTE MLADICA 18 godisnjaka. Sto se tice narouzanja-Teritorijalna Odbrana je imala isto to naoruzanje u svojim skladistima.Izdajnici su sudili Vojniku isto kao sto su svog PILOTA predali ITALIJANIMA koji su ga osudili na zatvor a slusao je naredjenje o obaranju neprijateljske letelice??????!!!!!!!
S obzirom da si dobro upucen , Bilo bi dobro da nama objasnis kako je on to narouzao, ako se ne varam ,vojnici su pod paljbom onesposobili tenkove.
Propatio je taj covek , izgubio je i snove i nadu, unisten mu je zivot kao i mnogima nama- RATNI PROFITERI- lajavci danas uzivaju
.

Tacno tako. Taj rat je bio CIRKUS pre svega od Slobodana Milosevica koji nije bio dobar ni strateg ni takticar, a zatim i od njegovih generala, gde je sada Kadijevic da odgovara za neuspehe u ratu i neocuvanje srpskih teritorija?

E pa gospodo,kad ste sami bili nesposobni, nemojte sada u samo jednog generala da upirete prstom.

A da ne pricamo koliko li je naoruzanja tamo ostalo u okviru TO.

Tacno tako. Taj rat je bio CIRKUS pre svega od Slobodana Milosevica koji nije bio dobar ni strateg ni takticar, a zatim i od njegovih generala, gde je sada Kadijevic da odgovara za neuspehe u ratu i neocuvanje srpskih teritorija?

E pa gospodo,kad ste sami bili nesposobni, nemojte sada u samo jednog generala da upirete prstom.

A da ne pricamo koliko li je naoruzanja tamo ostalo u okviru TO.
šta. jel ste i njega trebali otuđit ???

Ne znaš ti ništa.Sa oružjem koje je ostavio ustašama je ubijeno mnogo više ljudi.Spisak sam postavljao više puta,10VBR-ova i 100 tenkova je velika vatrena moć sa kojom su kasnije smradovi ubili mnogo više ljudi od tih 250 vojnika.

i tebi. NIJE MOGAO NI PIŠTOLJ IZNIT IZ VARAŽDINA, A KAMOLI TENK. TENK SE VIDI, NE MOŽE SE SAKRIT :per:

Pa znaci po tvojoj logici rusi su trebali da se predaju u Moskvi, Lenjingradu, Staljingradu, Sevastopolju ili srpska vojska u opsadi Beograda 1915 godine......ma daj ne sviraj K.....'leba ti!!!! Da ja on samo predao kasarnu kao objekat bez icega u njoj ja bih to razumeo. A ovako je predao i more oruzja sa njom. Nazalost, svi bi vojnici izginuli da se nije predao ali bi zato hrvati ostali bez tog oruzja kojim je kasnije ubijeno mnogo srba. Takav je rat.....surov....nekad moras da doneses krajnje sudbonosne odluke koje podrazumevaju i velika stradanja. Drugo, ne saljes ti sina u vojsku da on bude "ukras" u maskirnoj uniformi na paradama i mami,sestri i devojci na fotografiji......nego da se bori za svoj narod (ne drzavni aparat). Bilo je dana 1994 godine kada je na Ozrenu stradalo po 300 nasih vojnika u jednom danu pa se njih niko ne seca. I ako su se borili u rovu i drzali liniju do poslednjeg.

a ti bi nešto pametnije napravio :lol: a nemaš pojma šta smo mi imali. vidiš on za razliklu od luzera koji sad kakaju po forumu je znao sve i odlučio da mu je 500 života važnije od 10 topova. a prića da su ti tenkovi i topovi kasnije ubijali "srpsku decu" stoji, jednako kao i prića da su topovi i tenkovi koje su slobo i arkan prtodavali hrvatima ubijali "srpsku decu" :per:

preletivši na brzinu ovu temu lipo sam se nasmija.
a sad veliki srpski junaci jel može jedno pitanjce??? da ste bili neki podoficir u tog generala, sa suprugom i 2-3 djece u varaždinu koju vaši dragi prijatelji "ustashe" drže onako na oku da slučajno ne bi odšetali 100 metara od zgrade u kojoj stanuju :per: dali bi kakili gaće moleći boga da vam se "deci i ženi" nešto ne dogodi ili bi branili ustavni poredak kucking propale države ??? :per:
e sad da vidimo ima li lažljivaca među patriotama :)

Željko Trifunović je dana 21.09.1991. na hrvatskoj televiziji i radiju čitao pismo svome ocu s pozivom na predaju.

Ta snimka je puštana nekoliko puta.

Na Vladi Trifunoviću je bilo da procjeni ko mu je draži - sin Željko ili Slobodan Milošević. :)
rode sve hrabri ciber ratnici 20 godina poslije :) sad bi oni sve, a da su bili tamo ošli bi na bolovanje još u 6. mjesecu 91, i još bi bolovali da mogu

Неспосбњаковић који је својом глупошћу наоружао усташке легије није ни заслужио да дише, а не да добије белог динара.

Pametan čovek koji je uspeo da sačuva živote mladih ljudi pokazujući i dokazujući time da još uvek ima ljudi kojima je preči život od teritorija.
Svaka mu čast.

Back