Vladi Trifunoviću odšteta od 6,2 miliona dinara

Да ли се у Србији исплати бити издајник?

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Stvar je u tome što Srbiju neće da odbrani niti jedna ofisijelna vojska ako dođe do toga da treba da se brani, narod je vojska koja uskače u takvim situacijama.

pa sto ce joj onda vojska..?? i ko ce da obuci taj narod "koji uskace"..??
koja vojska moze da opstene posle oslobadjanja jednog generala koji se predao sa jedinicom da ne bi imao gubitke..??
zar se sme to dozvoliti iako je ocita pataloska mrznja prema slobodanu milosevicu koji uzgred nije imao veze sa JNA tada..???
zasto bi ijedan srpski oficir vise pozeleo da brani svoj polozaj...??
da li ce ikad srbija imati vise nekog Milenka Pavlovica ili nekog Tepica Milana..??

pa ja rekoh da je mozda potrebno da se moderaciji nekako dostve godine rodjenja...i na ovakvim temama zabraniti da pisu oni koji su nosili pampers ili jeli pekmez a pisu i sude o vremenima o kojim poojma nemaju...sto je najgore mozda nisu bili ni rodjeni....pitam se koliko li onaj klipan rastko protesta /ili kako ono bi/ ima klonova ovde....??

Vecina tih liberalno-zutih balavandera ima po 5-6 klonova,A po nacinu pisanja mi se cini da ima i maloletnika koji ,,sve znaju'' o ratovima na ovim prostorima...

Kada bi cilj svakoga vojnika bio da taj isti vojnik pogine nisam sigurna koliko bi nas danas bilo živih. Nadam se da si me razumeo.

vojnik ne bira kad i gde ce da pogine...osnovna stvar vojnika je da izvrsi naredjenje prepostavljenog....svako neizvrsavanje naredjenja podrazumeva vojni sud...u ratu preki ratni vojni sud...a sve u cilju odrzavanja discipline i subordinaciskih odnosa...U SVIM VOJNIM ZAKONIMA STOJI DA SE SVAKO NAREDJENJE MORA IZVRSITI A DA SE POSLE IZVRSENJA NAREDJENJA MOZE ZALITI....

eto vidis kako razmisljas kao i svaki terorista...a sta bi se desilo da je vrli general naredio paljbu iz svih oruzja po varazdinu..?? zasto bi se on brinuo da ne postane terorista..?? sta da je minirao korpusko skladiste municije i zapretio da ga digne u vazduh u slucaju da i jedan metak bude ispaljen na kasarnu..?? koji si ti terorista to je nevidjeno....izracunaj koju je vatrenu moc imao....koliko tona raznoraznih projektila je mogao da izbaci u satu..?? koga bre vi zajebavate vise..??? KOLIKO HRVATSKA VOJSKA SAD IMA KORPUSA..??? STO NIKO NIJE PERISICA OPKOLIO...STO NIKO NIJE PUKOVNIKA GORDICA OPKOLIKO NA AERODRUMU U MOSTARU..?? STO GENERALA CADA NIJE NIKO OPKOLIO..?? NIJE JER SU OVI LJUDI IMALI MUDA...i zenge su to znale...

dobro što lažeš svoje, di ćeš mene :per: po kome će pucat ??? po svojoj ženi i djeci ... jel ti imaš muda to napravit??? ili su ti bili dobvoljno isprali mozak da bi stvano to napravio :per: a nesrećo jednu stvar zaboravljaš da je do trifunovića najbliži srbin bio udaljen 200 km ne ko u mostaru 200 metara...

eto vidis kako razmisljas kao i svaki terorista...a sta bi se desilo da je vrli general naredio paljbu iz svih oruzja po varazdinu..?? zasto bi se on brinuo da ne postane terorista..?? sta da je minirao korpusko skladiste municije i zapretio da ga digne u vazduh u slucaju da i jedan metak bude ispaljen na kasarnu..?? koji si ti terorista to je nevidjeno....izracunaj koju je vatrenu moc imao....koliko tona raznoraznih projektila je mogao da izbaci u satu..?? koga bre vi zajebavate vise..??? KOLIKO HRVATSKA VOJSKA SAD IMA KORPUSA..??? STO NIKO NIJE PERISICA OPKOLIO...STO NIKO NIJE PUKOVNIKA GORDICA OPKOLIKO NA AERODRUMU U MOSTARU..?? STO GENERALA CADA NIJE NIKO OPKOLIO..?? NIJE JER SU OVI LJUDI IMALI MUDA...i zenge su to znale...

Zašto je ovom Trifunoviću suđeno tri puta za istu stvar?

Zašto je u dva suđenja bio oslobođen, a tek u trećem osuđen?

Koja naređenja je uopšte imao Varaždinski korpus?

Zašto niko nije izveo na sud komandante ostalih kasarni koje su se predale Hrvatima?

Problem bezmudosti je izgleda bio vrlo raširen u JNA...

Kad sam od takvih cistio Dvor na Uni i Petrinju bilo je brzo. Priseti se samo za koliko smo vas sati najurili i koliko smo vas kod boga poslali.Bezali ste kap cupike...
Da vam nije bilo Milosevica da vas vadi .Nebi se danas znalo ni da ste postojali.

aha. zato si i završio di si završio 95 :per:

Poslednja izmena od moderatora:
Kad sam od takvih cistio Dvor na Uni i Petrinju bilo je brzo. Priseti se samo za koliko smo vas sati najurili i koliko smo vas kod boga poslali.Bezali ste kap cupike...
Da vam nije bilo Milosevica da vas vadi .Nebi se danas znalo ni da ste postojali.

a ovo da je da je... mala bi ti bila srbija da je... :per:

dobro što lažeš svoje, di ćeš mene :per: po kome će pucat ??? po svojoj ženi i djeci ... jel ti imaš muda to napravit??? ili su ti bili dobvoljno isprali mozak da bi stvano to napravio :per: a nesrećo jednu stvar zaboravljaš da je do trifunovića najbliži srbin bio udaljen 200 km ne ko u mostaru 200 metara...

samo ti lupaj....zar mislis da je na kosovu bilo drugacije..?? prijatelj mi major u K.mitrovici nije video zenu trudnu u 8 mesecu i dete staro 2 godine mesecima...nije mi dozvolio da ih evakuisem do kraljeva...i njemu su pretili...ali baja preuzme komandu i stane na celo jedinice i **** im majku majcinu...ali komanduje zamnom...i kompetno dejstvo jedinice prenose radio stanice....
mozes ti i ostali da *erete koliko hocete...da je u varazdinu tada bilo pravog komandanta NIKAD HRVATSKA NE BI BILA NEZAVISNA....

i pazi rezona...
amerika predje 10.000 km da bi se navodno borila protiv terorizma....i smatra da ima pravo na to...
a ovde covek kaze kako su porodice oficira bile taocispremni da budu ubijeni ukoliko se kasarna ne preda...pa zar to nije terorizam..?? i to jos se sve radi zvanicnoj JNA jedinoj legitimnoj vojnoj sili u drzavi ...a rade naoruzane grupe ljudi na delu teritorije drzave koji se po svim elementima mogu takodjer svrstati u teroriste...i sad neko ubedjuje da je zvanicni predstavnik JNA visoki oficir,general uzeo sebi za pravo da ispuni uslove teroristima...a izgovor je 300 terorista bi ubilo 300 vojnika....
to si ti malo polupo lončiće, i tumačiš kako ti drago. familije nisu bile taoci bukvalno. dapaće čuvale su se da im dlaka nije smjela sa glave falit.

Zašto je ovom Trifunoviću suđeno tri puta za istu stvar?

Zašto je u dva suđenja bio oslobođen, a tek u trećem osuđen?

Koja naređenja je uopšte imao Varaždinski korpus?

Zašto niko nije izveo na sud komandante ostalih kasarni koje su se predale Hrvatima?

Problem bezmudosti je izgleda bio vrlo raširen u JNA...

korpus je samostalna strategiska jedinica koja deluje samostalno ili u sadejstvu...potpuno je autonoman sto se tice i popune i snabdevanja...ne govorimo o drugim jedinicama--ali znam o cemu pricas i slazem se da je trebalo streljati nekoliko visokih oficira za primer...pad varazdina ima nemerljivu psiholosku komponentu...posle njega niko ne moze da osudi ijednog k-ta sto je predao jedinicu...
zato sam pisao ovde vise puta da bi za mnogo sta trebali da odgovaraju vojno-bezbedonosni organi...

samo ti lupaj....zar mislis da je na kosovu bilo drugacije..?? prijatelj mi major u K.mitrovici nije video zenu trudnu u 8 mesecu i dete staro 2 godine mesecima...nije mi dozvolio da ih evakuisem do kraljeva...i njemu su pretili...ali baja preuzme komandu i stane na celo jedinice i **** im majku majcinu...ali komanduje zamnom...i kompetno dejstvo jedinice prenose radio stanice....
mozes ti i ostali da *erete koliko hocete...da je u varazdinu tada bilo pravog komandanta NIKAD HRVATSKA NE BI BILA NEZAVISNA....

:lol: pričam ti miloševe konake :lol: do jedna kasarna u hrvatskoj koja nije bila u doticaju ili neposrednoj blizini sa srpskim teritorijem pala je. pa tako i varaždinska koja je bila najudaljenija. i sad ti pametan.

..e da se babi snilo...!!!!

to si ti malo polupo lončiće, i tumačiš kako ti drago. familije nisu bile taoci bukvalno. dapaće čuvale su se da im dlaka nije smjela sa glave falit.

da..da...pricaj mi malo o tome...zar treba da ti se opet pusta film na kome spegelj daje instrukcije ili ti vise odgovara tudjman...?? a da ti ces reci da je to montirano...
nego ne rece mi...sta bi bilo sa varazdinom da je skladiste minirano i da je bilo spremnosti da se aktiviraju mine..?? kazder golube sta biste u tom slucaju radili..?? zar mislis da nije imalo dobrovoljca koji je izgubio prijatelja,druga..koji je bio ranjen a spreman da se zrtvuje..??
e moj teroristo....zanosis se ko ona stvar u kosidbi...

A gde sam zavrsio...Kakva si ti,retko vidjen.:hahaha::hahaha::hahaha:..Nego ne rece mi koliko smo vas roknuli u Dvoru i Petrinji :whistling:A mogao bi da mi kazes i koliko vas se podavi u Kupi...
Zahvali Slobi sto si jos ziv i spomenik da mu podignes.
jedna izgubljena bitka nije značila izgubljeni rat. ili u tvom slučaju jedna dobivena bitka nije značila dobiveni rat. a ZNA SE finale :per:

:lol: pričam ti miloševe konake :lol: do jedna kasarna u hrvatskoj koja nije bila u doticaju ili neposrednoj blizini sa srpskim teritorijem pala je. pa tako i varaždinska koja je bila najudaljenija. i sad ti pametan.

ja nemam naknadnu pamet...uvek pisem ono sto sam tada mislio...lako je mudrovati sad...ali nisam to ni ja izmislio...sve su te varijante regulisane zakonima...nije rat poceo od hrvatske...vekovima se usavrsavaju taktike ratovanja...

jedna izgubljena bitka nije značila izgubljeni rat. ili u tvom slučaju jedna dobivena bitka nije značila dobiveni rat. a ZNA SE finale :per:

Milosevic ti napravio drzavu.Da nije prodao Franji krajinu ti bi bio danas kod Franje ,,,Nego neodgovori mi koliko sati jetrajalo i koliko smo vas ohladili...ah da ,a koliko va s kod Kostajnice roknusmo..jos pamtim vase suze pokajnice pre .......

da..da...pricaj mi malo o tome...zar treba da ti se opet pusta film na kome spegelj daje instrukcije ili ti vise odgovara tudjman...?? a da ti ces reci da je to montirano...
nego ne rece mi...sta bi bilo sa varazdinom da je skladiste minirano i da je bilo spremnosti da se aktiviraju mine..?? kazder golube sta biste u tom slucaju radili..?? zar mislis da nije imalo dobrovoljca koji je izgubio prijatelja,druga..koji je bio ranjen a spreman da se zrtvuje..??
e moj teroristo....zanosis se ko ona stvar u kosidbi...
šta bi bilo. nijedan od njih 200 nebi izišao živ iz kasarne...

Milosevic ti napravio drzavu.Da nije prodao Franji krajinu ti bi bio danas kod Franje ,,,Nego neodfovori mi koliko sati jetrajalo i koliko smo vas ohladili...

ne. milošević je tebi zajebo državu. ja moji prijatelji, poznanici, hrvatki narod ju je napravio. a finalne bitke trajale su 36 i 72 sata :per:

Back