Mislim da će treći deo za 5,6 godina biti najbolji..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U emisiji kažu "okupirana Glina" i genocid nad Muslimanima u Srebrenici, koriste ustašku retoriku, po njima, Srbi su u Glini okupirali sami sebe.
Autošovinstička kopilad.
Ne mrze oni Vučića, oni mrze Srbiju i Srbe.
Nakon ove emisije Vučiću će rejting skočiti do nebesa.
To je samo skup njegovih izjava.Ne volim Vučića, ali ovo je čista mržnja. Vučić je loš. Vučić je loš. Vučić je loš. Eto tako izgleda čitav film Vladalac.
Ne volim Vučića, ali ovo je čista mržnja. Vučić je loš. Vučić je loš. Vučić je loš. Eto tako izgleda čitav film Vladalac.
To je samo skup njegovih izjava.
"Dokumentarni horor."
a šta ćemo sa djavoljim DS poluistinama?To je samo skup njegovih izjava.
"Dokumentarni horor."
Za vreme vučića su bili redovi za mlekoa šta ćemo sa djavoljim DS poluistinama?
Ono kao predizborni miting:"nudimo jeftiniju hranu"
Narod pomisli bukvalno a DS nastupi sa gmo preko svog sponzora
Pali bre
tebi je cilj da pišeš glupostiZa vreme vučića su bili redovi za mleko
Za vreme vučića su bili redovi za mleko
aludira na ministarstvo, veśto izbegava njihove uspehe poput "preusmeravanja EU donacija", o tome ni za lek...to je bio jedan od načina " zarade" sasvim im prirodan.Pomešala si. To je bilo za vreme Milošavića.
To je isto. Vučić je bio perjanica takozvane crveno-crne ekipe.Pomešala si. To je bilo za vreme Milošavića.
Šta mene briga ako DOS zarađuje, kada su plate običnih građana za njihovo vreme skočile sa 20 na 700 evra (35 puta bolji standard).aludira na ministarstvo, veśto izbegava njihove uspehe poput "preusmeravanja EU donacija", o tome ni za lek...to je bio jedan od načina " zarade" sasvim im prirodan.
Šta mene briga ako DOS zarađuje, kada su plate običnih građana za njihovo vreme skočile sa 20 na 700 evra (35 puta bolji standard).