DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.269
Greska tzv. demokrate i radikali, to ti je danasnji sns!Uvoznički Lobi su redom Demokrate
A sad dal je gospodin od 50 godina bio demokrata ili instruirani partizanski otimač stanova to će pametniji od nas da daju sud.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greska tzv. demokrate i radikali, to ti je danasnji sns!Uvoznički Lobi su redom Demokrate
A sad dal je gospodin od 50 godina bio demokrata ili instruirani partizanski otimač stanova to će pametniji od nas da daju sud.
Ne zelimo da ga vidimo vise,.Covek je Deda Mraz , a vi se bunite.
A koje afere su napravili radikali iz SNS?Greska tzv. demokrate i radikali, to ti je danasnji sns!
Nadjite dovoljno istomišljenika za izbore i nema problemaNe zelimo da ga vidimo vise,.
Idemo u strmopizdDoneo je neke fascikle, ako je to prava dokumentacija to ne smije radit. Jel nije ta originalna dokumentacija trebala biti u policiji i državnom tužilaštvu.
Nije to nista.
Oni su sistem, instrukcijaJos jednom dokaz da nista ne treba resavati demokratskim putem vec samo ulica.
Na ulici cete dobiti novac, izboriti se za bolje sutra, promeniti Zakon.
Što? Dali su časnu pionirsku reč da nisu organizovali proteste za pare?
Platili 300 klinaca da glume studente samo im nisu rekli da treba i da se skače na policiju, pa su morali sami bez dece...i ako je opozicija (uzgred svi se ogradjuju od te "opozicije" manijaka ) danas, nova s i N1....neko je pogrešio profesiju....ali za 3 i po miliona dolara treba razmisliti ....još se ovde i ne ubija i ne apsi, a pare stižu....
Doneo je neke fascikle, ako je to prava dokumentacija to ne smije radit. Jel nije ta originalna dokumentacija trebala biti u policiji i državnom tužilaštvu.
Nazalost mislim da su protesti studenata ipak kontrolisani od strane udbe, ne potpuno ali donekle jesu.
Kontrolisu i stranci i vlast i opoziciju i pokusavaju svuda da se probiju gde mogu.Udba i još neki kontrolišu vlast koliko sam ja čuo.
Moze i to ali mene podseca na Pile Teleshop ako se secate 90tih.Meni izgleda ko da hoce da predstavi svojih 10 Vuvicevi zapovesti.
Sta mislite koje su?
I hajde da vidimo kakav to stan može u BG da se kupi za 75.000 i kolika bi bila mesečna rata, hm.A tebi kanalizaciju neizgradiše.a ovamo ŽUTI OLEŠIŠE CELU SRBIJU UZDUŽ I POPREKO
Samo Ciganska galama kako brinu o Stojkovom Poštenju...