Vlada Srbije donela dve važne odluke: Jedna u vezi sa dokumentima o tragediji u Novom Sadu, druga o novcu za fakultete

Može da smeta nekih imaginarnih i navodnih 3M evra koje je neko, negde dao za rušenje vođe a da im ne smeta 65M evra spucanih za rekonstrukciju stanice gde najmanje 70% oprano i ukradeno a od preostalih para je tako kvalitetno urađen posao da je 15 ljudi poginuli par mesece posle svečanog otvaranja.

Zaista ozbiljni psihijatrijski slučajevi
Znači i ti si ubedjen da je vrpca koja je presečena pri otvaranju držala nadstrešnicu?
To odmah da se javi tužilaštvu, da ne lutaju, dok razmišljaju kako da sakriju ubice....

Znači i ti si ubedjen da je vrpca koja je presečena pri otvaranju držala nadstrešnicu?
To odmah da se javi tužilaštvu, da ne lutaju, dok razmišljaju kako da sakriju ubice....

Imam malu mozgalicu za tebe, ništa komplikovano:

- da se sutra sruši Ajfelov toranj i pobije par stotina turista, ko bi bio kriv, Ajfel ili država Francuska i grad Pariz

- da se sutra sruši upravo rekonstruisana katedrala Notre Dame i pobije posetioce, ko bi bio kriv, arhitekti od pre jednog milenijuma ili država Francuska i grad Pariz

pretpostavljaš kako sledeće pitanje glasi pa izvoli daj odgovor na pitanje ko je kriv za kolaps upravo rekonstrisane zgrade koji je odneo 15 života i još 2 vise o koncu

Jerinić: Nijedan uslov studenata za okončanje blokada fakulteta nije ispunjen​

N1danas 13:08
Jerinić: Nijedan uslov studenata za okončanje blokada fakulteta nije ispunjen 1
foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Nijedan zahtev studenata, koje su postavili kao uslov za okončanje blokada fakulteta, nije ispunjen, rekla je narodna poslanica Zeleno-levog fronta i profesorka prava Jelena Jerinić, komentarišući jučerašnju izjavu da je ispunio sve zahteve predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ističući da njemu zahtevi nisu ni bili upućeni.

Komentarišući to što su studenti juče prvi put od početka blokada fakulteta iskoračili na ulicu, protestujući ispred zgrade Predsedništva tokom obraćanja Vučića, što se moglo čuti i u programu uživo, Jerinić kaže da će oni verovatno povremeno izlaziti na ulicu, ali da će uvek moći da se vrate na svoje fakultete.

„Autonomija univerziteta omogućava studentima da na ovaj način izražavaju svoje mišljenje i na neki način autonomija univerziteta ih štiti da to mogu da rade. Oni će povremeno, verovatno, izlaziti na ulicu, ali će uvek moći da se vrate na svoje fakultete, koje, između ostalog, po zakonu i policija ne sme samo inicijativno da ulazi“, objašnjava ona.
Jerinić za N1 ističe da studenski protesti i blokade fakulteta nemaju veze sa političkim strankama i da je mišljenja da to tako treba i da ostane.
„Naravno, političke stranke treba da podržavaju te proteste, treba kroz svoje kanale komunikacije da pozivaju građane, ali treba da imaju svoje odvojene aktivnosti. Mislim da je upravo ta decentralizacija različitih protesta i različitih vidova građanske neposlušnosti i bunta ono u čemu se SNS uopšte ne snalazi“, kaže Jerinić.
Prema njenoj oceni, to je kriza za režim, ali ne i za društvo.

„Mislim da je to neka vrsta buđenja, konačno, građana i građanki, zbog toga što SNS zapravo navikao da sam pravi krize, da ih fabrikuje, bilo tako što se govori o tome da postoje planovi za atentat na Vučića, ili se prave neki izmišljeni ratovi itd. Ali ovo je nešto što se ne može tako lako kontrolisati. Tako da mislim da te odvojene aktivnosti i stranaka i aktivističkih organizacija treba i dalje da se nastave“, navela je profesorka Jerinić.
Kad Zelena i Leva bude vodila protest onda nek se oglasi
To bi i na N1 trebali da uvažavaju
A ako je Zelena i Leva zapravo napujdala ovu dečicu e onda - ODGOVORNOST

Kakve su ovo budjave fore?
Oglašava se neko bez odgovornosti samo onako da kaže...
Pa gde to ima?
Kod Bantu Crnaca?

Opet zanemarujemo svedoke da bi sakrili ubice, čovek javno izrekao svedočenje da je neko isekao utege i ostavio ih da vise u betonu što svakom normalnom znači da je svesno napravljena zamka i da je sada na tužilaštvu da sakrije dokaze i ubice....za to služe debilni aktivisti da skrenu pažnju sa činjenica i okrenu je na vlast....
A jasno je da su sve to kadrovi DS i DSS postavljeni 2000tih....inu najboljim godinama da naprave "grešku"....koje su se inače često dešavale ovom narodu od strane demokrata....

Opet zanemarujemo svedoke da bi sakrili ubice, čovek javno izrekao svedočenje da je neko isekao utege i ostavio ih da vise u betonu što svakom normalnom znači da je svesno napravljena zamka i da je sada na tužilaštvu da sakrije dokaze i ubice....za to služe debilni aktivisti da skrenu pažnju sa činjenica i okrenu je na vlast....
A jasno je da su sve to kadrovi DS i DSS postavljeni 2000tih....inu najboljim godinama da naprave "grešku"....koje su se inače često dešavale ovom narodu od strane demokrata....

Ovo je definitivno najbolja teorija zavere ikada.

Neko je dakle namerno isekao utege a sirota država je tu ni kriva ni dužna.

izvini, samo da proverim, tvrdiš li ti to da Vučić laže, pošto je on lično rekao da NIJE BILO REKONSTRUKCIJE nastrešnice a ti sada tvrdiš da jeste i da je neko namerno sekao utege. Kako je to mogao da izvede ako nije bilo rekonstrukcije, došao u gluvo doba noći, postavio skele, posekao utege i pobegao do jutra

Poslednja izmena:
Ovo je definitivno najbolja teorija zavere ikada.

Neko je dakle namerno isekao utege a sirota država je tu ni kriva ni dužna.

izvini, samo da proverim, tvrdiš li ti to da Vučić laže, pošto je on lično rekao da NIJE BILO REKONSTRUKCIJE nastrešnice a ti sada tvrdiš da jeste i da je neko namerno sekao utege. Kako je to mogao da izvede ako nije bilo rekonstrukcije, došao u gluvo doba noći posekao utege i pobegao do jutra
Možda da proveriš video zapise gde je neki stručnjak za mermer primetio da su isečene zatege, koje nemaju veze sa rekonstrukcijom nadstrešnice, nego sa krovom zgrade....na krovu su te utege bile vezane za odredjene držače koji su nestali u medjuvremenu...čovek ima slike pre i posle rekonstrukcije...znači nije rekonstruisana nadstrešnica, kako ti komotno lažeš, jer ja to nisam napisao, nego si ti izmislio....kao što je manir svih kriminalaca...

nismo čuli odgovor, pojela maca jezik ili nemamo šta pametno reći
odgovor si dobio, jer si zaanemario najodgovorniji deo državnog aparata kada je u pitanju "greška" il namera moja....
ili ti je možda teško da shvatiš da država i grad imaju tužilaštva da utvrdjuju krivice?
Imam i ja jednu mozgalicu za tebe....Gde si učio školu?

Kad Zelena i Leva bude vodila protest onda nek se oglasi
To bi i na N1 trebali da uvažavaju
A ako je Zelena i Leva zapravo napujdala ovu dečicu e onda - ODGOVORNOST

Kakve su ovo budjave fore?
Oglašava se neko bez odgovornosti samo onako da kaže...
Pa gde to ima?
Kod Bantu Crnaca?
pa za pare koje su zadržali za sebe moraju da se mešaju da se zna da su nešto radili...

Možda da proveriš video zapise gde je neki stručnjak za mermer primetio da su isečene zatege, koje nemaju veze sa rekonstrukcijom nadstrešnice, nego sa krovom zgrade....na krovu su te utege bile vezane za odredjene držače koji su nestali u medjuvremenu...čovek ima slike pre i posle rekonstrukcije...znači nije rekonstruisana nadstrešnica, kako ti komotno lažeš, jer ja to nisam napisao, nego si ti izmislio....kao što je manir svih kriminalaca...

Samo koji nije prošao ni blizu škole (o fakultetu da i ne govorimo) može da pomisli da se utege koje nose nastrešnicu tešku više stotina tona mogu tek tako iseći, dođe majstor sa bonsekom i pokrati to za pet minuta.

Tvrdiš li ti da su tako rađeni i svi drugi projekti u zemlji, da je svako sekao šta je hteo
zanimljivo zapažanje samo što mi se čini da ti dodatno optužuješ državu a kao pokušavaš da je braniš

Samo koji nije prošao ni blizu škole (o fakultetu da i ne govorimo) može da pomisli da se utege koje nose nastrešnicu tešku više stotina tona mogu tek tako iseći, dođe majstor sa bonsekom i pokrati to za pet minuta.

Tvrdiš li ti da su tako rađeni i svi drugi projekti u zemlji, da je svako sekao šta je hteo
zanimljivo zapažanje samo što mi se čini da ti dodatno optužuješ državu a kao pokušavaš da je braniš
država svakako nije jedan čovek koji je naredio sečenje, a nije ni onaj što je kontrolisao projekt, ali je zato tebi maca pojela jezik kad je u pitanju škola....učio si kod popa na vr planine, pa nisi stigao da naučiš neke lekcije...
Kad ne znaš da postoji objektivna krivica, kaži nam kako bleje ovce dok se strižu....makar one kod tebe u australiji....

država svakako nije jedan čovek koji je naredio sečenje, a nije ni onaj što je kontrolisao projekt, ali je zato tebi maca pojela jezik kad je u pitanju škola....učio si kod popa na vr planine, pa nisi stigao da naučiš neke lekcije...
Kad ne znaš da postoji objektivna krivica, kaži nam kako bleje ovce dok se strižu....makar one kod tebe u australiji....

Tačno sam znao da si bežao od škole kao đavo od krsta, mrzela te učiteljica i slične fore :hahaha: :hahaha: :hahaha:

U svetu neznalica u kome ti živiš, krivica za ovu nesreću pada na nekog polumozgaša, bez osnovne škola, sa brusilicom u ruci, koji je samoinicijativno posekao utege. Osim njega nije kriv niti odgovoran bilo ko drugi, samo ga treba pronaći i oterati na robiju.

Hoće to tako, hoće

Poslednja izmena:
Najgori zajeb je što ste čoveka iskoristili da huškate javnost i pokazali da postoji svedok da ste namerno pobili 15 ljudi....
Da nećete i te teroriste da sakrijete, kao one ubice vojnika na banjici? povika na Mladića, a kada se saznalo da nije bio ni blizu, jer bi ga vi izdali da se pojavio, onda tajac u pravosudju....ne zna se ko je pobio dečake...

Opet zanemarujemo svedoke da bi sakrili ubice, čovek javno izrekao svedočenje da je neko isekao utege i ostavio ih da vise u betonu što svakom normalnom znači da je svesno napravljena zamka i da je sada na tužilaštvu da sakrije dokaze i ubice....
A tajming su napravili savršen, i vrlo ubrzo, pokrenule zapadne službe akciju u Siriji, proterivanje Asada kako bi se ljudima ovde pokazalo da je moguće proterati diktatora.
Šta li nas sutra čeka.

A tajming su napravili savršen, i vrlo ubrzo, pokrenule zapadne službe akciju u Siriji, proterivanje Asada kako bi se ljudima ovde pokazalo da je moguće proterati diktatora.
Šta li nas sutra čeka.
Mislim da je sutra petak ili ste to promenili u vašem virtualnom svetu?

Uživaj u svojoj demokratskoj sebičnoj materijalističkoj dimenziji

Good luck!

:D
Брате,нисмо ми..опозиционо оријентисани твоји Неппријатељи!
И ти си увекј био за ред ,рад и мир
Ово,што Муслију спроводи је благо речено ТИРАНИЈА..
тај је изашао из сваког колосека..
он НЕ СМЕ СЕ тако понаша.

Back