Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.646
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od te rabote nema nista,sve dok AV ispunjava zahteve zapada i istoka.I treba da ih zapad plati 5 milijarde evra, i da traze ostavku i povlacenje iz javnog zivota Aleksandra Vucica.
To treba da bude prvi i osnovni zahtev.
Aleksandar Vucic je autokrata, koji preti da postane diktator.
To je potpuno krsenje Ustava Republike Srbije, i nema tu sta mnogo da se prica o tome.
Kontrolisu i stranci i vlast i opoziciju i pokusavaju svuda da se probiju gde mogu.
Rekao sam da je to jedno te isto, u Skupstini ne postoji...Kaži ti meni, stvarno veruješ da postoji opozicija u Srbiji?
Ima proizvoda ali nema bulja cena sto kazu.E da jel ovih usranih proizvoda jos ima?
Kaži ti meni, stvarno veruješ da postoji opozicija u Srbiji?
Naravno da postoji
Samo ovoj vlasti odgovara da ljudi misle kako nema opozicije
To je u stvari njihova podmetacina
Da li su idealni, daleko od toga
Ali bolju nemamo, a idealno ne postoji
Na kraju krajeva, ova vlast i stanje u drzavi je takvo
da bi bez problema mogli da biramo opoziciju po
sistemu daj sta das
I takva bice bolja od ovih
Ne postoji stranka koja ima jako biračko telo a da je u opoziciji. Znači da postoji jedan čovek koji pokreće dobar deo narodne mase i da njega prati dosta ljudi i protestima, to bi bio pravi opozicionar.
Ova opozicija se samo priključi protestima koji drugi organizuju i planski je ugase jer niko neće da hoda uz Djilasa i Marinku.
Pa ni 41' nije opozicija izvela puč. Bili su tu verovatno neki britanski agenti, al da nije bilo naroda, ne bi ništa bilo. Imaš danas ljude koji drže ovaj truo sistem, al samo oni na vrhu imaju kajmak. A ovi ispod, nešto sumnjam, a valja se napredovati ako urade pravu stvar.Znači da postoji jedan čovek koji pokreće dobar deo narodne mase i da njega prati dosta ljudi i protestima, to bi bio pravi opozicionar.
Izgleda da ne mora jer je diktator rekao svojeKad je zasedala Vlada alo?
Znaci opet laze?Izgleda da ne mora jer je diktator rekao svoje