Otvaram ovu temu jasna naslova gdje će striktno da bude tema vjera i njena primjena u svakodnevnom životu bez spamova i privatnih chatova i oftopičarenja.
Dobro došli !
Dobro došli !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako nisam bio privržen obraćanju nekom entitetu preko misli no ovaj put me nešto navelo da se obratim majci sviju živih i sveg živoga majci boginji.
Imena su joj različita od Asher HaAlah do Astarte itd
.
Ona je karika koja nedostaje i sama spoznaja nje kao ženskoga elementa kao skrivenoga od svijeta jer već određena blagodat koja ulazi u čovjeka u njegovo biće.
Poštujem nju majku prirodu i ona mi vraća višestruko.
Hvala majci prirodi što me blagosljiva.
O obraćanju ocu od strane mene drugi put kao i vezi s sinom.
Tolko za početak na ovu temu primjenjena vjera
Ja sam mislio da si ti kršćanka?
Ja sam jedini ovde kršćanin
Kak moš to reć tak sigurno, i puna sebe?
A kaj si onadK napisal onoj s boginjom?
Kad napišem kršćanin onda bi trebao da shvatiš da sam muško.
A što boginja??
Boginja je dio trojstva kojeg katolici štuju kao MARIJU koju oplođuje duh sveti i koja rađa sina.
Pa zar nije pre neki dan pisalo da si žensko?![]()
Marija nije deo trojstva i da iko cita Bibliju i ne veruje slepo znao bi to, kao i da se njoj ne treba moliti niti nju velicati.
Ona nije Bog/Boginja.
Tu se razlikujemo no Vatikan zna da je Marija majka svega što postoji no ne ona Marija fizička žena već Marija koja je primoridjalna voda koja je oplođena duhom rodila sina koji je vatra Sunce.
Otvaram ovu temu jasna naslova gdje će striktno da bude tema vjera i njena primjena u svakodnevnom životu bez spamova i privatnih chatova i oftopičarenja.
Dobro došli !
Primena vere u religijama je samlo sticanje bogatstva da materijalnogod strane strashno "posvecenih glava" koji u medjuvremenu zlostavljaju decu ako ne i monahe (shto fizichki shto psihichki ako su satanisti onda se i josh bizarnije zlostavljaju jer su oni hard kor varijanta)
i tu je ofkors manipulacija sa muchenicima koji nasednu na te tandara mandara tripove,pa onda uzhivanje u slavi koju ti muchenici daruju velikim glveshinama sektashke grupe
i da to vazi za sve vodje shto priznatih zvanichnih religija shto sekti
sushtinski veru su izmislili ljudi jer su natripovali svashta od andzela do djemona,pa avlaha,krishni,vishni i ostalih tandara mandara fantazija
i sve je pochelo jer mali perica nije mogao kritichki da razmishlja....
Primena vere u religijama je samlo sticanje bogatstva da materijalnogod strane strashno "posvecenih glava" koji u medjuvremenu zlostavljaju decu ako ne i monahe (shto fizichki shto psihichki ako su satanisti onda se i josh bizarnije zlostavljaju jer su oni hard kor varijanta)
i tu je ofkors manipulacija sa muchenicima koji nasednu na te tandara mandara tripove,pa onda uzhivanje u slavi koju ti muchenici daruju velikim glveshinama sektashke grupe
i da to vazi za sve vodje shto priznatih zvanichnih religija shto sekti
sushtinski veru su izmislili ljudi jer su natripovali svashta od andzela do djemona,pa avlaha,krishni,vishni i ostalih tandara mandara fantazija
i sve je pochelo jer mali perica nije mogao kritichki da razmishlja....
Primena vere je da svestenici lepo zive od priloga vernika!Cista industrija:stim sto je proizvod magla za koju dobiju kes!
Svestenici lepo zive? E mnogo ti znas.
Svestenici lepo zive? E mnogo ti znas.
Dobro došli !
Znam!Pop Toma,sazido 16 lokala u centru grada,oba sina zavrsili fakultete,a to kosta.Ovaj pop je pravoslavac.
Ondak,jedan subotar,obe cerke skolovao u Engleskoj,stan u vlasnistvu dobio od Crkve,a kucu je "sam"sazido.
To su dvojica koje bas licno poznajem,te znam iz prve ruke,a i ostali lepo zivot prozivese.Vladike se vozaju u blindiranim vozilima,a cemu to ako su boziji ljudi.
Jedino monasi nemaju licno materijalno dobro,ovi ostali daleko od toga da zive isposnicki!
Da li se tema odnosi samo na religijsku veru ili na veru u širem kontekstu?