vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne verujem da je fotomontaza..ovo se vec sve moglo videti na onoj temi
o pomenutoj bolesti
i mislim da su ovo ekstremi i nikako ali nikako model lepe zene
(tek da bude u skladu sa temom)
ovim ne negiram to da ima bolesnih devojaka
koje imaju prvenstveno psihicki poremecaj...
Fotomontaža je. Ima na youtube filmić, skoro sve šokantne slike koje možeš naći ovog tipa na netu su fotomontaže, uključujući i ovu. Jednom sam već ostavljala link ali tada sam se još sećala šta da kucam u pretrazi.

Fotomontaža je. Ima na youtube filmić, skoro sve šokantne slike koje možeš naći ovog tipa na netu su fotomontaže, uključujući i ovu. Jednom sam već ostavljala link ali tada sam se još sećala šta da kucam u pretrazi.

E sada mi stvarno nije jasno, koji bolesnici tek ovo rade
i zbog cega..Gde je tu interes...Mada,ove manekenke i ovako u real nisu bog zna sta deblje...
anoreksija kao model lepog mladog tela ili (pu, pu daliko bilo)sex simbola danasnjice
ne da nije tacna, nego je milijardu svetlosnih godina daleko od istine..
Ovo nit je lepo, nit je sexi a nit je istina.
Zao mi je devojki koje imaju ovaj psihicki poremecaj..ali to je nazalost samo to
ako ovu rec "samo" mogu da upotrebim za ovu bolest...

Daaaa, modeli za kupace kostime su uvek najzgodniji (imaju sise :D).

Ne mislis valjda stvarno da su to njihove sise????? Ono sad jesu posto su ih dobro platile. Pa javna je tajna da one koje nose kupace moraju da imaju silikone. I ona nasa manekenka Jelena Jakovljevic je to priznala. Rekli su joj super si samo da bi nosila revije sa kupacim kostimima ili vesom moras da imas vece grudi i devojka ih lepo stavila. I od tada je bila i na tim revijama. Dajte pa to je normalno zene bi to trebale znati, kada mrsas i grudi ti se smanjuju a kada se debljas i grudi ti se povecavaju tako da ako je neko bas mrsav...retko..ne kazem ne postoji..ali izuzetno retko ima i grudi.
E sad ako su ove slike fotomontaze, sto moze biti ne kazem, onda oni snimci sa modnih revija nisu svakako. A vecina ima nogice kao ono dete iz konc logora. Jedino bi joj Hitler ko iz vica prisao i rekao da je ,,bucka,, :hahaha:
Na onim revijama vecina njih ima ikserice upravo zbog normalne debljine :think:?????\
O kontrer sto bi rekli francuzi one na tv-u ne izgledaju mozda premrsavo ali tv dodaje nekoliko kilograma ali kad vidite da zenske butine su toliko razdvojene da nesto ladno tuda moze da prodje a da ne dotakne ni jednu butinu to je dovoljan pokazatelj da je to mrsavo. Zensko telo a pogotovu misici nisu takvi od kad je sveta i veka. Nego sad kao treba tako ....moda....dupence ko dve zenske sake. Kako se nekom moze di.ci na njih meni nije jasno sem da ima pretenzije na decake.

ili je do izuzetno sirokih kukova... :lol:

borketa, sto si ljuta na mrsavice? ili se meni cini?

:hahaha: Ne vidim razlog zasto da budem ljuta na njih zaboga one su samo zrtve necega sto neko drugi diktira a zove se moda.
To sto si ti navela moze da bude kod tzv.normalno razvijenih zena ili devojaka, ali kod nekog ko ima pozadinu ko decko tesko da mogu toliko biti siroki kukovi da bi se imale ikserice. I na kraju krajeva nemoguce da toliko veliki procenat manekenki ima bas toliko siroke kukove, nemoj da se lazemo, nego ti mene zezuckas jer mislis da sam ja debeljuca koja je ocajna...neeeee, naprotiv ne volim ni debele ljude ne znam zasto ali eto ne volim kada se preteruje u bilo cemu. A ovo sa modom i sa tim diktatom da se po svaku cenu mora biti mrsav mi je teror, al bukvalno. I samo se bunim protiv toga sto je nametnula gej populacija u modi a to je da mi moramo liciti na decake. I da samo takvima sve dobro stoji...malo morgen...
Volim da vidim zenu sa stavom, koja nije rob. Kada vidim takvu zaista volim sto je vidim. To se posebno vidi po tome sto vidis da ima nesto svoje sto nema na sebi bas sve sto danas diktiraju nego ima ono sto misli da joj stoji i to ume i ne samo to ume nego nosi to i lepo joj stoji.

ili se pale na mozak :lol: i unutrasnju lepotu... sto ste bre neke, ukusi se razlikuju, kao sto ima muskih koji preferiraju bucke tako ima i onih sto vole mrsavice, zasto ih odmah etiketirati kao "sa cudnim sklonostima"

Sa ovim se slazem i ja da ima muskaraca koji vole i ove i one. Ali ne verujem da ni sama pri tom mislis na ekstreme i jednih i drugih. A na kraju pogledaj sama na ovom forumu kod muskih bas ima ta tema sta vole. Vole brate kad imaju za sta da uvate.
I nisam rekla da te ekstremno mrsave vole samo oni sa ,,cudnim sklonostima,, nego da oni diktiraju tu modu da zene modeli izgledaju kao iz konc logora.

ili se pale na mozak :lol: i unutrasnju lepotu... sto ste bre neke, ukusi se razlikuju, kao sto ima muskih koji preferiraju bucke tako ima i onih sto vole mrsavice, zasto ih odmah etiketirati kao "sa cudnim sklonostima"

Sa ovim se slazem i ja da ima muskaraca koji vole i ove i one. Ali ne verujem da ni sama pri tom mislis na ekstreme i jednih i drugih. A na kraju pogledaj sama na ovom forumu kod muskih bas ima ta tema sta vole. Vole brate kad imaju za sta da uvate.
I nisam rekla da te ekstremno mrsave vole samo oni sa ,,cudnim sklonostima,, nego da oni diktiraju tu modu da zene modeli izgledaju kao iz konc logora tj. kao muskarci.

Zene kad pricaju o tome sta je za njih privlacna zena,obicno polaze od sebe,nisu objektivne.
One punije govore kako zena bez izrazenih kukova i grudi nije zena...
one mrsavije kako je ideal visoka,vitka zena sa dugim nogama....
A sto se tice muskaraca,ukusi su razliciti.
Ne vole svi izrazene atribute,pogotovo ako su oni mrsaviji,muskarci ne vole zene koje deluju krupnije u odnosu na njih.

:neutral: ne zezuckam te borketa, niti sam nesto pomislila na to koliko si debela/mrsava/kakva god

meni malo smeta to insistiranje da nam gej lobi diktira da sve izgledamo ko decaci... mislim malo je pogresna konstatacija, to bi onda trebao da bude pedofilni lobi, a ne gej... valjda gej muskarci vole gej muskarce, odnosno decaci decake, a ne muskarci decake :???:

Ne vole svi izrazene atribute,pogotovo ako su oni mrsaviji,muskarci ne vole zene koje deluju krupnije u odnosu na njih.

Е ово не стоји. Колико ли је само мушкараца, почевши од Карла Понтија, изабрало за супруге, више и крупније
жене?
Све је ствар афинитета, колико пута сам видела неког кошаркаша са изразито ниском девојком и обрнуто, мада
постоји ту и још једна ствар, а то је да при избору партнера, гледате да поправите неке своје "фалинке", па ако
је низак мушкарац, он жели, избором високе жене, да потомству поправи ситуацију...

I nisam rekla da te ekstremno mrsave vole samo oni sa ,,cudnim sklonostima,, nego da oni diktiraju tu modu da zene modeli izgledaju kao iz konc logora tj. kao muskarci.

pa nisu ni sve manekenke valjda ekstremi?

a to na sta se loze muskarci, kakve su im fantazije, idealne zenske gradje, to sve pada u vodu kad upoznaju neku sa planete zemlje a ne planete televizije i bilborda... ili se niko nikad ne bi vencao, bio u vezi i sl... sem idealnih...

Back