Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Ne vidjeh(muka me bilo da citam sve postve)Da li je ko pomenuo Jolie?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne vidjeh(muka me bilo da citam sve postve)Da li je ko pomenuo Jolie?
ma ko je spesl?
sve je to photoshop.
angelina jedna od sex simobola je izgladnela. manekenke umiru od anoreksije (od lepote se umire?!?!?!)
ima ih, naravno...ali lepota je industrija danas, od sume se ne vidi drvo!

Znas sta je interesantno (vec sam pisala o tome, smaram sebe): u zavisnosti od kulture, bices vidjen kao lep ili ruzan. Kod latinosa (rekoh vec da smaram), zena koja nema dupe je ruzna i jos ako ima mrsave noge, onda je bas mnogo ruzna.
Sise uopste nisu bitne nego dupe i kukovi, koji su uslov lepote (zapravo odnos struka i kukova - sto je veca razlika, to si lepsa).
Ja bih bila glavna riba u Kolumbiji jer sam bas tako gradjena! A ovde ne mogu da nadjem odecu. Mislite vi sta hocete o tom tipu gradje, ali zar sam jedina u Srbiji koja, da prostite, ima dupe? Meni je 40cm razlike izmedju struka i kukova, pa zar sam jedina??? Rekla bih da nisam. Nego takva gradja nije MODERNA, sto znaci da ni pod razno ne mozes da nadjes pantalone koje bi ti odgovarale... verujte, trazila sam. Jednostavno se ne prodaju! Pa to je zaista sramota!
Moja mama koja je slicno gradjena u svoje vreme mogla je da nadje farmerke.
Mada, da se ne lazemo, meni se nesto cini da se zenska gradja u poslednjih 20 godina promenila. Ranije nije bilo toliko zena sa kukovima kao devojcice od 11 godina. I to nije od dijeta. Mzoes ti da drzis dijetu koliko hoces, ali to nece smanjiti obim tvoje karlice...
Sto se tice glumica, i ranije je bila ista fora kao i danas: SAMO JEDAN TIP PROLAZI. Zena gradjena kao Kira Najtli, a verovatno ni Angelina, tada ne bi mogala da bude glavna riba, ako nisi imala sise-struk-dupe onako kao pescani sat, bolje da ljulja nego da zulja itd., nisi bas bila smatrana seksepilnom. Ima izuzetaka, recimo Odri H., ali kao sto neko rece nije ona bas bila neki seks simbol. Drugo, celilut se tek od kasnih osamdesetih smatra bolescu (?!?), tako da niko na to nije pazio. Kao sto danas niko ne pazi da li zena ima ogromna stopala a to je u vecem delu istorije smatrano kao izuzetno ruzno. Ili pupak, nekada je bila fora da imas fino oblikovani pupak bas kao udubljenje, oni lose vezani pupkovi koji jos i malo vire su bili grozni, a danas skoro svaka manekenka ima takav "nesavrsen" pupak pa je niko ne smatra manje zgodnom, jos i ukrasava pupak nakitom...
Hocu da kazem, svako doba ima svoja pravila. Ako se ne uklapate u njih velika je sansa da ce vas smatrati ruznom, osim ako se ne izborite za drugacije.
PS-Gde ima tih kolumbijskih farmerki?
koji cesto bira skladno gradjene manekenke.pa naravno da su razlicite,ipak taj kupaci kostim valja necim i popuniti a na ovim dole primercima bi visio ko kesa.A jel ste primetili razliku u izgledu modela za kupace kostime i ovih "obicnih"...

zvezdice imas po nekim nemarkiranim radnjama te klasicne zenske modele, ja njih ne volim, sta vise mislim da su jezivi i iako sam klasicne zenske gradje sto se tice struka i kukova oduvek sam volela plitke farmerke...
ps. sto bre izlazi citat alal, kad je to psala unbeso?
A jel ste primetili razliku u izgledu modela za kupace kostime i ovih "obicnih"...
[/IMG]
Ne kapiram kako ikome ovo može biti lepo
![]()
ne verujem da je fotomontaza..ovo se vec sve moglo videti na onoj temi
o pomenutoj bolesti
i mislim da su ovo ekstremi i nikako ali nikako model lepe zene
(tek da bude u skladu sa temom)
ovim ne negiram to da ima bolesnih devojaka
koje imaju prvenstveno psihicki poremecaj...