vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fazon je isti.....

Čini mi se ponekad da se uvek pikira na neko "damsko držanje" te "nestalo je žene u ženi" i sl. a mene baš to neko vreme za koje smo se uhvatili uglavnom podseća na trandže, što sam i napisala, i najmanje ima veze sa damskim, sa seksi, ženstvenim i sl. Mislim svaka njoj čast i sve, ali je našminkana kao klovn. I meni je to ružno, generalno mi se ne sviđaju frizure, korseti, haljine, ma ništa od tog vremena, i ništa mi nije estetski prihvatljivo, e može biti da sam onda dete novog vremena..... nego što onda ovolika "deca novog vremena" smatraju ove maske preko lica oličenjem nečega što je danas, ah, iščezlo iz žena..... a trebalo je valjda da bude njihova suština :???:

v30579p0bk5.jpg
[/URL] [/IMG]
x250itarinayt7.jpg
[/URL] [/IMG]
da li je neko spomenuo ove zvezde jos iz doba nemog filma?
e umrla sam kad sam videla ovu bugarsku jelenu karleusu :))))

Poslednja izmena:
lexo, isti fazon mogu biti samo podvezice i jaca sminka (sto je opet jako siroko kako i na kome jaca sminka) tako da iako mislim da ima delom istine u tvojoj izjavi da kukamo za patinom, sto neko rece taj smek koji daje crno bela fotka, ne slazem se da su stare zvezde, sex simboli izgledale kao trandze. prelistaj prvih nekoliko strana i reci mi koja lici na trandzu?

Prelistavam ovu temu i zapadne mi u primećivanju kako smo ograničeni na Evropu i Holivud i naše podneblje, a koliko još ima meridijana. :confused:

Ranije sam volela da gledam izbore za miss sveta, toliko različitih lica, i one kosooke što su kao sve iste, nisu.......

Fizionomija žene se sasvim pronila, čak i lica su drugačija, sam oblik, sada je nekako ovalnije lice, struk-kuk se gubi... i sve tako to

lexo, isti fazon mogu biti samo podvezice i jaca sminka (sto je opet jako siroko kako i na kome jaca sminka) tako da iako mislim da ima delom istine u tvojoj izjavi da kukamo za patinom, sto neko rece taj smek koji daje crno bela fotka, ne slazem se da su stare zvezde, sex simboli izgledale kao trandze. prelistaj prvih nekoliko strana i reci mi koja lici na trandzu?
Nisam ja ni rekla da su one izgledale kao trandže..... uostalom, svakako nisu sve..... i nisu uvek......... više su trandže odlučili da izgledaju kao one..... eto slučajno... poenta je u tom "damskom držanju" u kome ne vidim ništa damsko, a najčešće se takve fotke proturaju kao ono najlepše iz crno-belog filma, i jesu njegova izuzetna odlika. Kao što mi danas imamo JK koja je ono, ne bih da komentarišem..... :neutral: tako se nekome garant! u ono vreme smučio taj kabare stil, krečenje šminkom, bižuterijom, umetanje pramenova kose i perja, neudobne, hladne špicaste cipele, slepljivanje creva uz kičmu ne bi li se stanjio struk toliko da se može obuhvatiti šakom i napravila od žene ŽENA, danas imamo silikone pa umesto sise imamo sisurinu, onda smo umesto normlnog ženskog struka imali strukić i iscrtane obrve (to me kod svih uglavnom, ipak, podseća na trandžu), tako da se sve to garant nekome još onomad smučilo! I kada su najzad svi ti rekviziti izašli iz mode, gle čuda! TO je bilo oličenje žene i ženstvenosti? :confused:

Znaš zašto to pišem? Zato što niko nije rekao da su onda žene, prosto, bile lepše, već da su onako izmučene, podređene (pri tom ne mislim kao žene, već kao glumice, a i kao žene kad malo razmislim) i pretvorene u karikaturu (isto sranje kao danas samo drugo pakovanje) zračile nečim posebnim :confused: i bile mnogo lepše i prirodnije. Hm...

Kada se skine šminka izuzetan broj tih žena pretvara se u.... pa, Madonu. I to bez šminke. Ni lepše ni pametnije ni seksipilnije.

Rekla bih da je možda samo neki period 80-ih na 90-e bio period kada su žene zaista izgledale onako kako su same želele, bez da od njih pravimo karikature.

Al', da ponovim, to sam samo ja :rumenko:

Poslednja izmena:
korset6va0db0.jpg
[/URL] [/IMG]

i ovo je nekada bilo pozeljno i sexi
i zene su trpele jaku fizicku bol zarad ove lepote
U kini nekada, zena nije mogla da se uda ako ima normalno stopalo
one su svoja stopala od malih nogu podvezivala da bi zaustavila njihov rast
i takodje trpela ogromne bolove zbog toga....

Да ли је ово могуће?! :eek: Оволицни струк...:neutral:

Da li moguce da svi kometnarisu samo modu togi i ovog vremena i da li su slike ovakve ili onakve. Niko da prokomentarise da je SEKS BOMBA BR. 1 u svetu za koju ce svaki muskarac ili bar vecina njih reci da je i danas smatraju seks bombom - za danasnje vreme debela (Merlinka). Danasnji ideal lepote su kosturi koji hodaju. Dupeta nemaju, a sise naravno usled tolike mrsavosti ili nose svoje (citaj nemaju ih) ili stavljaju silikone da bi ista imale, pa onda vidite dva stapa i na njemu kao kod pomenute Karleuse dva balona a i Ceca je ista samo umerenija sto se drugih stvari tice. Bilo je i mrsavica al je bilo i normalnih zena, mislim normalne tezine sto je danas za nas zene jeres. Taman posla da nosis suknju 38-40 ili ti farmerke nego sve mora da bude ko pesnica cak i babe poput Madone se trude i moraju sile sebe da izgledaju kao devojcice. A onda i svi ti modeli u novinama i onda svuda ta presija da se mora biti mrsavica...to je teror. Lepota je bila kada su modeli i glumice bile normalne tezine poput Sindi Kraford a ne ovo sada. Plus ova moda... sve isto nampupavaju pa su ko klonirane. Ne kazem da sam zagovornik debljine i da trebamo da se zapustimo i da treba da smo ko Ameri siri nego duzi, taman posla. Ali sam sigurna da lepota zene upravo u razlicitosti, kao sto je bilo do recimo negde devedesetih. Bilo je lepih zena i sa tanjim ustima (nisu sve imale usta ko pavijani ko sad), bilo je lepih zena i sa manjim grudima i sa vecim zadnjicama. I to je pravda ne mozemo sve biti ko ispod cekica samo razlika jesi li ofarbana u crno ili plavo. Eventualno posto je sad moderno u cokolada boju. Zena je lepa kada je obla a ne sva siljata. Opet ponavljam to nikako ne znaci da zagovaram debljinu. Treba imati meru u svemu, a to je ono sto se u ovom vremenu izgubilo.

ja nemam omiljenu glumicu... ni od onda ni od sad... mene samo muškarci uvek zanimali OZBILJNO
jel može tema barem toliko da se proširi pa da ubacim ime Klark Gejbl pliiiz? i to u ulozi Reta Batlera

samo muskarci i sexipilnost tudjih "dlaka na đani" :lol: nis' ti ne verujem :mrgreen:

nego ne moze klark ovo je zenska tema :P i dosta sa slikama vi ostali ilustrovano je poprilicno, ajde sad malo kuckajte sta mislite o tome svemu.

Back