Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna
je li moguće izaći sa aerodroma u Beogradu [let za Norvešku] sa srpskim pasošem (starim) u kom nema vize i hrvatskim?
Ja sa, danas trebao da dobijem visu za Cesku. Nezaposlen sam, ne studiram. Imao sam pozivno pismo i sve ostale papire i nisam dobio. Trazio sam turisticku na tri meseca. veoma mi je vazno da odem a oni su me odbili. Ne znam sta da radim. Zna li neko gde se najlakse moze dobiti shengen? Mozda je u nekoj ambasadi lakse dobitiili, neka agencija ili neka osoba moze da sredi. Kako bilo samo da odem u Prag. Da dobijem shengen na bilo koji nacin i to sto duze. jer mesec dana mi nista ne znaci. POMAGAJ TE.![]()
Ja sa, danas trebao da dobijem visu za Cesku. Nezaposlen sam, ne studiram. Imao sam pozivno pismo i sve ostale papire i nisam dobio. Trazio sam turisticku na tri meseca. veoma mi je vazno da odem a oni su me odbili. Ne znam sta da radim. Zna li neko gde se najlakse moze dobiti shengen? Mozda je u nekoj ambasadi lakse dobitiili, neka agencija ili neka osoba moze da sredi. Kako bilo samo da odem u Prag. Da dobijem shengen na bilo koji nacin i to sto duze. jer mesec dana mi nista ne znaci. POMAGAJ TE.![]()
ako imas novi pasos...ne kostaDal' neko zna koliko kosta viza za Cesku?
Zahtev za vizu se podnosi lično. Za gradjane Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije, Moldavije, Rusije i Ukrajine vizna taksa iznosi 35evra. Za gradjane ostalih zemalja ona iznosi 60evra. Odredjene grupe gradjana su oslobodjene plaćanja takse.