Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li neko zna
je li moguće izaći sa aerodroma u Beogradu [let za Norvešku] sa srpskim pasošem (starim) u kom nema vize i hrvatskim?

Ja sa, danas trebao da dobijem visu za Cesku. Nezaposlen sam, ne studiram. Imao sam pozivno pismo i sve ostale papire i nisam dobio. Trazio sam turisticku na tri meseca. veoma mi je vazno da odem a oni su me odbili. Ne znam sta da radim. Zna li neko gde se najlakse moze dobiti shengen? Mozda je u nekoj ambasadi lakse dobitiili, neka agencija ili neka osoba moze da sredi. Kako bilo samo da odem u Prag. Da dobijem shengen na bilo koji nacin i to sto duze. jer mesec dana mi nista ne znaci. POMAGAJ TE.![]()

Ja sa, danas trebao da dobijem visu za Cesku. Nezaposlen sam, ne studiram. Imao sam pozivno pismo i sve ostale papire i nisam dobio. Trazio sam turisticku na tri meseca. veoma mi je vazno da odem a oni su me odbili. Ne znam sta da radim. Zna li neko gde se najlakse moze dobiti shengen? Mozda je u nekoj ambasadi lakse dobitiili, neka agencija ili neka osoba moze da sredi. Kako bilo samo da odem u Prag. Da dobijem shengen na bilo koji nacin i to sto duze. jer mesec dana mi nista ne znaci. POMAGAJ TE.![]()
Sačekaj još par meseci,ako ti ne gori pod nogama...Pozdravako imas novi pasos...ne kostaDal' neko zna koliko kosta viza za Cesku?
ako imas stari verovatno je oko 35 eura...uostalom pogledaj na sajtu ambasade.Zahtev za vizu se podnosi lično. Za gradjane Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije, Moldavije, Rusije i Ukrajine vizna taksa iznosi 35evra. Za gradjane ostalih zemalja ona iznosi 60evra. Odredjene grupe gradjana su oslobodjene plaćanja takse.