Ne napadam te. Samo sam napisao nesto sto ce nekom ko procita mozda izazvati zelju da malo pretrazi u vezi tog sto sam napisao i proveri da li je bilo tako ili ja mozda mistifikujem.Meni je to stvarno svejedno, niti sam ga pila jer mi nedostaje niti me je taj uzvicnik mnogo uzbudio.
Jednostavno ga je bilo ( uzvicnika) kao sto ga ima i ako je holesterol malo visi ili eritrociti nisu tacno 4 miliona( kao sto obicno i nsiu, ali im fali samo
malkice pa da bidnu.
Moju doktorku ( internistkinja) inace i boli ona stvar i za mnogo vaznije stvari.
Sto se tice karcinoma i tog vitamina C koji je u zadnje vreme nesto kao aktuelan ja sam shvatila ( citajuci jednu pametnu osobu na drugom forumu koju je zadesio
karcinom)da tu ove doze ( da kazem oralne) ne igraju nikakvu ulogu nego da se to unosi intravenozno, ali jos uvek nema studija koje bi se smatrale
validnim pa tako i niko ne zna nista.
Nego, sto ti mene ovde napadas?
- - - - - - - - - -
Ma cela ta prica sa vitaminima smisljena je od lukavih ljudi a na prici se zaradjuju milijarde i milijarde.
Studija o dejstvu megadoza C vitamina NECE ni biti jer suprotno onom sto sugerise tvoja poslednja recenica milijarde se NE zaradjuju na C vitaminu (cija je cena bagatelna- kilogram kosta nekoliko dolara a i niko ne moze MONOPOLIZOVATI njegovu proizvodnju i prodaju) pa, zapravo, ne bi bilo zgodno ako bi studije pokazale da je cika Pauling mozda ipak bio u pravu - bolje je o njemu zadrzati mit kao o caknutom ekscentricnom dekici sa bizarnim idejama dok sve ne prekriju ruzmarin, snegovi i sas
Poslednja izmena: