OnlyYourShadow
Ističe se
- Poruka
 - 2.477

A da li vam govore o tome da na vrhu organizovanog kriminala stoje inteligentni ljudi?
Pitam, jer ne bi bilo lepo da dodje do diskriminacije.
Meni smeta sto se takve negativne karakteristike pripisuju "neinteligentnim" osobama (opet napominjem da nisam sigurna da znam sta tacno podrazumevas pod tim pojmom).
To je opšte poznata činjenica. Osoba na vrhu organizovanog kriminala mora da bude vrlo inteligentna, kako bi uopšte kriminalitet i dalje imao svojstvo pojave koju čovek osmatranjem ne može da uoči.
Čak se smatra da i terorista mora da ima dosta visok IQ kako bi mogao da deluje u skladu sa ciljevima svoje terorističke organizacije.
Ne pripisuju se, baš naprotiv. Trinitty ti je napisala, a to sam i ja napisala u prethodnom postu, neinteligentne osobe obično se odlučuju za teža krivična dela, a to je recimo razbojništvo. Krađa ti je recimo karakteristična za slabije inteligentne, a organizovana pljačka za ove druge.

ili nisam u matematici i nisam nesto,ali istorija mi je brate laka godine jako brzo pamtim.I samo da ispravim neko je bio rekao da njegova/njena drugarica ima visoko celo,a da ti se cini kao da je retardirana,pa i jako inteligentne osobe su retardirane ja sam ceo svoj zivot retardirana i progovaraju sa 3 ili 4 godine sto je slucaj kod Ajnstajna.   

pozdrav za sve dobre ljude 
 Ali naravno i ne mislim da sam neki pametnjakovic Ajnstaj ll